Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Renia ja staje grzecznie w kolejce za Tobą chyba że mamy wcześniej jakaś testująca a raczej mamy tajemnicy czekam grzecznie na swoją kolej za miesiąc
chomiczka, Renia7910, kehlana_miyu, monilia84, niezapominajka, katarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Rudzik ja jak robiłam w salonie to głównie robiłam mani i pedicure, oczyczania twarzy, masaże z algami, henny, woskowanie, kwasy. To codziennie. Ale w małym mieście każdemu żal pieniędzy na kosmetyczkę. Zdarzał się peeleng ziołowy, drenaż limfatyczny, sonoforeza. Ja już 3 lata nie pracuję w zawodzie więc totalnie jestem po tyle
Rudzik39 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Zdecydowanie mam nadzieję, że jestem pierwszą z wielu Trochę tu jeszcze starających zostało, a peleton nam uciekł i, jak mówiłam, nie chcę rodzić sama Więc trzymam kciuki za wysyp pozytywnych testów!!!
Rudzik39, Renia7910, chomiczka, sy__la, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Reniu, nie wiem czy nie przegapiłam, ale czy wiesz już co z Twoją umową? Zaczynałaś nie tak długo po mnie, więc jeżeli jeszcze nie wiadomo, to chyba niedługo powinni Cię poinformować? Jak Ci w ogóle w tej pracy, poza tym, że zmiany są ciężkie? Mój mąż pracuje dokładnie w tej samej branży, więc trochę wiem jak to jest
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyDzięki Marzusia, Kehlana,Renia - u nas gabinetów i fryzjerów mnóstwo, czasami się zastanawiam jak na siebie zarabiają bo pensje mieszkańców to w większości minimalna i na drogie zabiegi stać niewielką grupę osób.
Czymś muszę przyciągnąć klientki i to tak żeby nie nadszarpnac ich domowego budżetu.
Są u nas specjalistyczne gabinety kosmetologiczne które mają w ofercie bardzo inwazyjne zabiegi ,ja na ten moment nie chcę tego wprowadzać.
Michaś ♡ [ * ]Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 22:28
-
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Reniu, nie wiem czy nie przegapiłam, ale czy wiesz już co z Twoją umową? Zaczynałaś nie tak długo po mnie, więc jeżeli jeszcze nie wiadomo, to chyba niedługo powinni Cię poinformować? Jak Ci w ogóle w tej pracy, poza tym, że zmiany są ciężkie? Mój mąż pracuje dokładnie w tej samej branży, więc trochę wiem jak to jest
Szczerze, to niezbyt przepadam za tą pracą. Staram się nie nakręcać i nie roztrząsać ale nie sprawia mi satysfakcji i to nie jest dział z którym czuję się dobrze - zapewniamy bezpieczeństwo danych naszych klientów. Brakuje mi kreatywności, burzy mózgów, dzielenia włosa na czworo przy spisywaniu kontraktów, po prostu pracy kreatywnej. Za to mam fajnych chłopaków na zmianie, jak mam ochotę to sobie z nimi żartuję, jak nie mam - to po prostu robię swoje. Totalny luz, totalnie mam w nosie czy zrobię 10 czy 5 zadań na zmianie, ale nie widzę siebie tam za rok, dwa, trzy. Jest możliwość przejścia do innego działu po jakimś czasie i pewnie z tego skorzystam. Chociaż szczerze - wolałabym urlop macierzyński.kehlana_miyu, chomiczka, Rudzik39, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Reniu z tego co.piszesz to nie jest zle, szczyt marzeń to nie jest ale moim zdaniem w sam raz na przeczekanie
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Renia7910 wrote:Moja umowa kończy się z końcem lutego ale już zarezerwowałam sobie wolne na święta wielkanocne i jakoś nikt nie zwrócił uwagi że nie wiadomo czy będę tam pracować, więc wnioskuję że jest OK.
Szczerze, to niezbyt przepadam za tą pracą. Staram się nie nakręcać i nie roztrząsać ale nie sprawia mi satysfakcji i to nie jest dział z którym czuję się dobrze - zapewniamy bezpieczeństwo danych naszych klientów. Brakuje mi kreatywności, burzy mózgów, dzielenia włosa na czworo przy spisywaniu kontraktów, po prostu pracy kreatywnej. Za to mam fajnych chłopaków na zmianie, jak mam ochotę to sobie z nimi żartuję, jak nie mam - to po prostu robię swoje. Totalny luz, totalnie mam w nosie czy zrobię 10 czy 5 zadań na zmianie, ale nie widzę siebie tam za rok, dwa, trzy. Jest możliwość przejścia do innego działu po jakimś czasie i pewnie z tego skorzystam. Chociaż szczerze - wolałabym urlop macierzyński.
Więc trzymam kciuki za urlop macierzyński i potem przejście do działu, w którym będzie Ci się fajniej pracować Mój mąż też nie jest zachwycony monotonią pracy i myśli o zmianie, ale myśli już tak od 1,5 roku, więc zobaczymy.Renia7910 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnychomiczka wrote:Reniu z tego co.piszesz to nie jest zle, szczyt marzeń to nie jest ale moim zdaniem w sam raz na przeczekanie
kehlana_miyu, chomiczka, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Nie ma sensu się stresowac ani wysilać, teraz masz ważniejsze rzeczy na głowie uciekam no jutro muszę wstać o 7, potem do lekarza po skierowanie ba badania i potem jeszcze raz miasto w poszukiwaniu sukni ślubnej dla koleżanki dobrej nocy i miłego piateczku :*
Renia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
A dziękujemy, to Olga się Wam prezentuje
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Hejka
My dzisiaj wizytujemy i powoli stresik mi sie włącza, ale może ciśnienie nie poszaleje mocno
Reniu na pewno przedłużą Ci umowę bo takiego zdolnego pracownika na pewno się nie pozbędą
Chomiczko udanych łowów na mieście Olga przecudna
Rudziczku ja nie pomoge w kwestii kosmetyczki bo nie chodzę
Miłego dzionkaAgnieszka0812, Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Hejka
My dzisiaj wizytujemy i powoli stresik mi sie włącza, ale może ciśnienie nie poszaleje mocno
Reniu na pewno przedłużą Ci umowę bo takiego zdolnego pracownika na pewno się nie pozbędą
Chomiczko udanych łowów na mieście Olga przecudna
Rudziczku ja nie pomoge w kwestii kosmetyczki bo nie chodzę
Miłego dzionka
Wszystko jest ok, ale oczywiście czekamy razem z TobąRenia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15