Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlona piękne łóżeczko to juz gotowa jestes?
Ja tez swój specjał złożyłam co prawda kilka skurczy przy tym dostałam.haha ale stoi gotowe czeka młody zachwycony bo sa kolka będzie wozil brata po całym domu
Bo ja mam turystyczne. Drewniane na strychu jestilonia1984, Rudzik39, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Kasiu gotowa...prawie,wozek zostal i jakies pierdoly,spakuje sie w marcu i reszte zakupie i bede grzecznie czekac na Zosie mi sie juz wydaje,ze to malo czasu juz zostalo a to w sumie az jeszcze prawie 2 miesiace ale wole byc przygotowana,bo kto wie co zycie przyniesie przez te 2 miesiace
katarzyna_d, monilia84, Renia7910, Rudzik39, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Chyba tak I wstrętna luteina też mogła pomóc Byle tak dalej do października!
Jutro idę do hematologa pogadać, czy zaleca mi Clexane albo dodatkowe badania. W maju mówiła, że powinnam brać profilaktycznie. Zrobiłam wtedy podstawowe badania na zespół antyfosfolipidowy i wyszły negatywnie, ale nie nie zleciła mi wtedy wszystkich przeciwciał do zbadania. Robiłam też badania w poradni genetycznej, ale znowu miałam zlecone tylko V-Leiden i protrombinę, bez MTHFR. Nie wiem, czy powinnam teraz wykonać te brakujące badania, czy nie... Mam kompletny mętlik w głowie, gdy o tym myślę.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Kehlana Renia ma rację. Clexane ja bym chyba brała tak na wszelki wypadek zresztą ja będę brała na wszelki wypadek
kehlana_miyu, Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Pewnie tak się i u mnie skończy Wolę się kłuć na wszelki wypadek niż stresować, że czegoś nie zrobiłam. Ech, i pomyśleć, że przy tym całym moim stresie i tak jest z moją psychiką lepiej niż było w kwietniu... Biedny mój mąż i moja mama
Renia7910, Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyKehlana masz prawo do emocji, niech tylko one będą pozytywne cały czas tyle czekałaś, pewnie wszystko ci się w głowie kotłuje teraz. Pisałaś że jutro idziesz do lekarza? To już tylko parę godzin . Będziesz robić betę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 03:06
Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Kehlana masz prawo do emocji, niech tylko one będą pozytywne cały czas tyle czekałaś, pewnie wszystko ci się w głowie kotłuje teraz. Pisałaś że jutro idziesz do lekarza? To już tylko parę godzin . Będziesz robić betę?
Reniu, dzisiaj idę do hamatolog, u której byłam wiosną, głównie porozmawiać o Clexane. Pierwszą wizytę u ginekologa mam w czwartek. Dopiero wtedy był termin u kogoś sensownego w Luxmedzie.
Nad betą się zastanawiam... Z jednej strony chcę zrobić, a z drugiej mówię sobie, że lepiej poczekać parę dni, zobaczyć jak będzie... Ta ciąża biochemiczna w kwietniu bardzo mnie sparzyła. Chciałabym, żeby już było 3 miesiące później
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
To zrozumiałe Kochana ze się boisz. Niestety wiem coś o tym. Ten strach juz zostaje. Trzeba go chyba tylko troszkę oswoić. Ja wierzę że będzie dobrze i w końcu każdej z nas się uda
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki