Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję udanych wizyt Monilka super, że wszystko ok to już kilogram wielkiego szczęścia i 29 tc :* Kehlana tak bardzo się cieszę :* zobaczysz jak z pesrpektywy czasu te 3 miesiące szybko zleci, a to że się boisz to normalne każda z nas się bała i strach niestety nas nie opuszcza ale po przejsciach to już tak będzie.
kehlana_miyu, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Sysiu wszystkiego co najlepsze :* spełnienia marzeń i tylko pieknych chwil :*
katarzyna_d, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam dzisiaj u hematolog w Luxmedzie i miałam szczęście trafić na lekarkę, która wciąż przejmuję się pacjentem. Po moich przebojach w trakcie ostatniego roku wiem lepiej niż przyjmować to za oczywistość.
Hematolog przede wszystkim powiedziała, że z moim wywiadem, zarówno położniczym jak i rodzinnym, absolutnie rekomenduje heparynę, acard i zwiększoną dawkę kwasu foliowego. Sprawdziła, która heparyna jest obecnie tańsza bez refundacji i zapisała mi na razie fraxiparynę. Zleciła mi też dodatkowe badania do zrobienia i powiedziała, że jak cokolwiek w nich wyjdzie minimalnie ponad normę, zapisze mi od razu heparynę z refundacją - byle tylko jakakolwiek podkładka w wynikach się znalazła, już ona tak to opisze żeby się NFZ nie przyczepił Powiedziała mi, że nie rozumie dlaczego nałogowi palacze lub osoby otyłe, które mogą sobie pomóc przez zmianę stylu życia dostają refundację, a kobiety po poronieniach muszą spełnić ścisłe kryteria, gdy zarówno w literaturze medycznej jak i wśród jej własnych pacjentek wychodzi, że nawet przy dobrych wynikach badań heparyna pomaga wielu kobietom donosić szczęśliwie ciążę po kilkukrotnych poronieniach.
Zapewniła mnie też, że ma naprawdę wiele pacjentek, z bardziej jeszcze obciążonym wywiadem niż mój, które cieszą się obecnie swoimi maluchami i że zrobi wszystko, żeby mi w tym pomóc. Wyszłam naprawdę podbudowana z gabinetuchomiczka, pełna_nadziei, katarzyna_d, Renia7910, monilia84, Wiaterek, marzusiax, Rudzik39, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
Sysiu spełnienia marzeń !!!
Kehlana fajnie słyszeć takie słowa od specjalisty,wierzę ze teraz jestes juz spokojniejsza.
Bylam dzis ogladac gabinet ktiry chce wynajac ,wszystko jak w najlepszym porzadku.
Mogę zaczynac od marca
Michaś [*]04.06.2014marzusiax, chomiczka, Renia7910, kehlana_miyu, Agnieszka0812, s1985, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Kurcze grunt to trafić na dobrego lekarza Fraxipiryna to chyba to samo co Clexane tylko jest tańsza
Rudzik super Bardzo się cieszę, że zaczyna Ci się układać
Rudzik39, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Kurcze grunt to trafić na dobrego lekarza Fraxipiryna to chyba to samo co Clexane tylko jest tańsza
Rudzik super Bardzo się cieszę, że zaczyna Ci się układaćAgnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Reniu jak tam? :*
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgólnie mam dzisiaj jakieś problemy żołądkowe i średni humor ale generalnie jest ok. W poniedziałek będę dzwonić umawiać nas do kliniki, chociaż jak zerknęłam na wstępne koszta to ręce opadły... Trochę pomoże że jestem pacjentem Medicoveru ale gross będziemy musieli sami wyłożyć. Smutne to ale cóż poradzisz... Żeby udało się chociaż jedno dziecko! Drugie pozostanie zapewne w sferze marzeń na zawsze
-
nick nieaktualnyWeszlam spontanicznie (czasem patrze co u was) a tu takie wiesci...
Kehlana gratulacje
Sysiu strasznie mi przykro ze zniw cie to spotkalo
No i najserdecznuejsze zyczonka spelnienia wszelkich marzen! Teraz bede pamietac o twych urodzinjach bo masz w tym samym dniu co moja siostra
No i strasznue sie ciesze ze jedne dziewczyny juz rak daleko ze swoimi brzuszkami! no i strasznie micne kciuki za pozostałe ktore nadal sie staraja! Niech to najwieksze marzenie zisci sie jak bajszybciej!
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84, ilonia1984, kehlana_miyu, pełna_nadziei, Rudzik39, lunadelrospo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
roxa wrote:Weszlam spontanicznie (czasem patrze co u was) a tu takie wiesci...
Kehlana gratulacje
Sysiu strasznie mi przykro ze zniw cie to spotkalo
No i najserdecznuejsze zyczonka spelnienia wszelkich marzen! Teraz bede pamietac o twych urodzinjach bo masz w tym samym dniu co moja siostra
No i strasznue sie ciesze ze jedne dziewczyny juz rak daleko ze swoimi brzuszkami! no i strasznie micne kciuki za pozostałe ktore nadal sie staraja! Niech to najwieksze marzenie zisci sie jak bajszybciej!
Kehlana to świetnie, że trafiłaś na taką lekarke, podbudowujaca
Renia sama pisałaś pozytywne myślenie! Głowa do góry! Buziaki
Dziewczyny miłej niedzieli!
Ja jestem u rodziców do 23 lutego, mimo ferii i tak siedzimy na miejscu, Franek ma zapalenie ucha, ale już jest lepiej.Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Cześć dziewczynki, zostawić Was na trochę same a tu się dzieje a dzieje....
Kehlan przede wszystkim gratulacje!!! Bardzo się cieszę, że się udało! Wasze szczęście, jest bardzo podbudowujące Wór się wreszcie rozwiązał to i ja grzecznie czekam w kolejce na swoją kolej No i bardzo dobrze, że trafiłaś na konkretnego lekarza
Sysia bardzo się cieszę, że powolutku do nas wracasz. Brakuje nam tutaj Ciebie. Ja uważam, że każdy ma swój rozum i jeśli nie wie, to przynajmniej czuje kiedy jest najlepszy czas na następne kroki.
Hiacyntko, Monilka śliczne te Wasze maluszki Ilonka łóżeczko dla malutkiej super, pewnie już się doczekać nie możecie maluszków i wcale Wam się nie dziwię
Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki: Renia, Wiaterek, Marzusia, Sysia ♡ Jeśli którąś pominełam to przepraszam.
My z M. zaczęliśmy serduchowanie ♡♡♡ ale staramy się podchodzić do tego na luzie, z reszta ja widzę po sobie, że zrobiłam się taka zrezygnowana, ale może to i dobrze, może wreszcie będzie postęp Dziś wracamy z nad morza do domu i od jutra do pracy... A 13.03 jeśli się nie uda, to stawiam się grzecznie do szpitala na laparo.... Życzę Wam miłego dnia, a ja ściągam swojego męża z wyrka i lecę powdychac trochę jodu jeszczekehlana_miyu, Rudzik39, Agnieszka0812, monilia84, Renia7910, niezapominajka, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
Witam się dziewczyny
U nas ferie właśnie się kończą, córcia wnerwiona bo większość dni przechorowala.
Ona idzie przynajmniej zdrowa do szkoły, a synka dopiero coś rozkłada, uczyć się do matury trzeba a tu sił brak:(
Dobrze ze matka się trzyma i nie poddaje chorobie.
Michaś ♡ [ * ]Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Ogólnie mam dzisiaj jakieś problemy żołądkowe i średni humor ale generalnie jest ok. W poniedziałek będę dzwonić umawiać nas do kliniki, chociaż jak zerknęłam na wstępne koszta to ręce opadły... Trochę pomoże że jestem pacjentem Medicoveru ale gross będziemy musieli sami wyłożyć. Smutne to ale cóż poradzisz... Żeby udało się chociaż jedno dziecko! Drugie pozostanie zapewne w sferze marzeń na zawsze
Renia7910 lubi tę wiadomość
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015