Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:Sysia, Ty to potrafisz robić niespodzianki
Trzymam kciuki, zeby tym razem się udało
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sysiek kciuki i gratulacjie ::)niech ciemnieje a malenstwo rosnie jak na drozdzach,zes wziela wiruski porzadne to ty zachodzisz w zdrowa i szczesliwie zakonczona ciaze a moja szczesliwa do janej ciasnej niech sie zdrowo i szybko rozwiazuje :*
s1985, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
ja juz zabrałam twoje wirusy to juz niedługo sie wypakujesz szczęśliwie
Renia7910, Agnieszka0812, ilonia1984, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
s1985 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/628e9e77b3b5.jpg
przedstawiam wam mój cień oby od jutra ciemniał
nie muszę chyba mówić że w rzeczywistości lepiej widaćRenia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Sysia gratuluje!!!
Dziewczyny ktos mi samochod wgniotl i odjechal. Nie zostawil kartki ani nic. Ludzie są jednak czasami beznadziejniRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Nie zgłosiłam bo dopiero mi mąż powiedział. To jest z tej strony od pasażera więc tam nawet nie zaglądałam. I szczerze to nawet nie wiem gdzie mógł mi to ktoś zrobić. Na szczęście poza wgnieceniem nic wielkiego się nie stało więc przynajmniej tyle
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyHej dziewczynki!
Sysiu nic nie mówię, cieszę się po cichutku i zaciskam kciuki .
Wiaterek cale szczęście ze ten wniot to drobiazg.
Powiedzcie mi co myslicie o wypijaniu lampki wina od czasu do czasu w ciąży?
Tak się teraz mowi o zespole FAS ale czy dotyczy to sporadycznie wypitej świadomie lampce wina od 5miesiaca ciąży.
Jestem ciekawa waszego zdania.
Ostatnio spotkalam się z koleżanką ktora jest w 6 mc i trochę zadziwila mnie swoją odpowiedzią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 09:32
-
Rudzik39 wrote:Hej dziewczynki!
Sysiu nic nie mówię, cieszę się po cichutku i zaciskam kciuki .
Wiaterek cale szczęście ze ten wniot to drobiazg.
Powiedzcie mi co myslicie o wypijaniu lampki wina od czasu do czasu w ciąży?
Tak się teraz mowi o zespole FAS ale czy dotyczy to sporadycznie wypitej świadomie lampce wina od 5miesiaca ciąży.
Jestem ciekawa waszego zdania.
Ostatnio spotkalam się z koleżanką ktora jest w 6 mc i trochę zadziwila mnie swoją odpowiedzią.Rudzik39 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja ogólnie nie pije alkoholu, zdarzylo mi się kiedyś z parę bezalkoholowych piw w całej ciąży
Wizyta u diabet zaliczona, insuliny nie dostałam, dietetyczka nie zadowolona z mojego menu bo codziennie zupy nie jem i nie przybrałam na wadze i znów niezadowolona. Diabet powiedziała że wyniki ok i za 2 tyg następna wizyta.Rudzik39, Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Ja ostatnio wypilam taki kieliszek jak od wodki winka swojskiek roboty,ale byloooo pycha,w sylwestra wypilam pare lyczkow szampana i z 2 razy nawet wypilam radlerka grejfrutowego bo uwielbiam
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyja nie pilam alkoholu jak tylko dowiedzialam sie o ciazy. Chociaz powiem wam, ze winka to bym sie napila
brat mi kupil raz Karmi ale bylo nie dobre blee... a piwka bezalkoholowego jeszcze nie pilam choc moze sie skusze niedlugo
-
Dziś mam maksymalnie zwariowany dzień!
Od rana dzwoniłam w kilka miejsc w sprawie ktg, w 3 miejscach mi odmówiono w tym włącznie w szpitalu!!! W medicoverze z wielką łaską, tylko na godzinę 13 i bagatela 50 zł!!! Nie wspomnę, że wszędzie dzwoniłam po kilka razy!
Teraz wróciłam z prywatnej poradni, co chodziłam w utraconej ciąży, tam telefonicznie też mi odmówili, ale pojechałam poprosić. Położna co zazwyczaj miód malina, była strasznie nie miła, co trochę wzdychała, nie chciała, ale poprosiłam lekarkę i bez problemu się zgodziła, 20 zł zapłaciłam, czyli tak jak w szpitalu u rodziców (tam też 20 zł i można całą dobę).
Po badaniu ktg lekarka mnie zaprosiła do gabinetu, zrobiła jeszcze usg, chciała mi dać skierowanie do szpitala, bo mała przez całe badanie czyli 15 minut nie ruszała się, tyle , że ta lekarka nie pracuje w szpitalu od ponad 10 lat! Powiedziała, ze tą krzywą co miałam to mam kiepskie wyniki, a one przecież prawidłowe są, nastraszyła mnie. Zadzwoniłam do mojego gina, kazał zdjęcia z ktg przesłać na maila, czekam teraz na wiadomość od niego.
A i ta lekarka powiedziała, że zawsze mogę przyjść na ktg, bo ona już dawno wprowadziła za odpłatność 20 zł, bo wie, że szpital nie chce wykonywać! Także czekam na rozwój sytuacji, a głowe to chce mi rozsadzićFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga u Nas tez sa takie ruchy, mały najczesniej wariuje rano i wieczorem a w ciagu dnia to kiepsko. Lekarka idiotka, gówno sie zna i ciezarna na końcówce straszy. Śmieszne jest to że musisz miec ktg a Ci odmawiaja, paranoja
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Aga u Nas tez sa takie ruchy, mały najczesniej wariuje rano i wieczorem a w ciagu dnia to kiepsko. Lekarka idiotka, gówno sie zna i ciezarna na końcówce straszy. Śmieszne jest to że musisz miec ktg a Ci odmawiaja, paranoja
A przepływy mam dobre, oczywiście powiedziała że nie, dlatego do niej nie chodzę, straszy tylko baba, ale muszę przyznać że skutecznie straszyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 22:19
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15