Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Reniu bardzo mi przykro :(przytulam Wlasnie jestem po wizycie szyjki juz prawie nie ma,mala jest bardzo nisko brzuch sie obnizyl na maxa mala gotowa do wyjscia i wazy uwaza 3,570...dla mnie to szok bo moja corka 1 miala 2900 a Zosia jeszcze 2 tygodnie temu miala 3 kg,lekarz mowi,ze waga akurat i ze bede juz rodzic,ze do daty z usg
Bo to odtatnia data,napewno sie rozkreci,oby mial racjie...i do wtorku urodze,twierdzi,ze ze wzgledu na to,ze wiemy kiedy byla moja ovulacjia na 90 procet nie przenosze ;)pytalam co jesli nie urodze,mowi zebym sie nie nastawiala na to ,ze nie urodze w terminie bo wszystko wskazuje na to,ze urodze i mam sobie nie wkrecac...no wiec teraz czekamy juz tylko na sygnal od Zosi...oby zechciala juz wyjscWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 20:46
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84, niezapominajka, Rudzik39, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reniu
Sysiu trzymam kciuki żeby jednak sie udało
Kehlana jak wizyta ?? Czekamy na focie
Ilonka Zosia to duza kobietka , Ciociunie juz czekaja na nia łatwego porodu Ci życze
Wiatereczku detektor na pewno Cie uspokoiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:07
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Renia7910 wrote:Sysiu jak tak u Ciebie?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny, wszystko dobrze! Sorki, że się tak późno odzywam, prosto od lekarza leciałam z babcią do teatru, więc dopiero mam okazję usiąść do komputera. Zaraz wszystko opiszę, a na razie fotka mojego wielkoluda:
s1985, Agnieszka0812, Rudzik39, Renia7910, Wiaterek, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
cudowny wielkoludzik :*
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Po pierwsze: mój wielkolud naprawdę jest wielki! A konkretnie ma 56mm, co wskazuje na 12t5d. Boję się teraz, czy nie mam za późno ustawionych prenatalnych, jak on dalej będzie rosnąć w takim tempie! Wdał się w tatusia, paskuda, mój mąż, delikatnie mówiąc, nie należy do niskich
Po drugie: kość nosowa widoczna, lekarka zmierzyła też NT i wychodzi 1,7
Po trzecie: serduszko bije silnie i miarowo, choć trochę martwi mnie, że uparcie na poziomie 177 (na poprzednim badaniu było takie samo). Oczywiście zapamiętałam, że gdzieś czytałam, że na tym etapie tętno powinno być już niższe, więc trochę panikuję. Ale lekarka nic nie mówiła, więc zakładam, że to moja paranoja.
Po czwarte: na początku młode spało, ale w połowie badania obudziło się i zaczęło wyczyniać takie salta i fikołki, że lekarka musiała go ścigać po całym moim brzuchu, żeby udało jej się dokończyć mierzenie Moja wiercipięta
Po piąte: lekarka stwierdziła, że coś jej małe wygląda na chłopca, ale jeszcze się pod tym nie podpisze. Nie nastawiam się, za dużo niespodzianek nawet tu na forum widziałam, żeby przywiązywać się do wskazania płci na tym etapieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:47
s1985, Agnieszka0812, Renia7910, niezapominajka, Wiaterek lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana cudownie! Zazwyczaj wyższe tętno mają dziewczyny, ale na dole napisałaś, że być może chłopak, więc się nie wypowiadam
Najważniejsze, że wszystko jest w porządku!kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Kehlana bardzo gratuluje ale tak jak mówiłam wiedziałam że będzie dobrze
Ja juz w pociagu. Ciekawe czy w ogóle mi usg babka zrobi chociaż chyba na to nie liczęAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
monilia84 wrote:Kehlana mój Kacperek tez miał wysokie tętno i myślałam że to dziewczynka a na końcu wyszło że to Mężczyzna także tętno chyba nie ma jednak znaczenia
Wiaterku trzymam kciukiFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja już po. Oczywiscie bez usg. Dostalam dupka na ten skaczacy progesteron i magnez. Mam zrobić sobie usg, morfologie i mocz i przyjechac za miesiac. Aż mnie wkurza to jeżdżenie ale zrobię przecież wszystko żeby było dobrze. I mam mierzyć ciśnienie w domu bo bardzo szybko szłam do niej i miałam 160/90. Oczywiscie nikt mnie nie chciał słuchać że jest zaklamane
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki