Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! W czwartek o 7 rano pojechaliśmy do szpitala, okazało się że 4 cm to, lezalam 40 minut pod ktg, słabe dwa skurcze, o 9 było już 7 cm rozwarcia, położna mówi Ty kochana urodzisz do 12...o 13 byłam już po dwóch kroplowkach witaminowych, o 14 8 cm rozwarcia, 2 kroplowki z oxy a skurcze słabe, przed 15 decyzja cc natychmiast, zjechalismy na blok, na bloku 9 cm i skurcze parte, widać główkę przez chwilę, potem już nie... W skurczu anestezjolog robił mi zzo, nie miał odpowiedniej igły, przez co znieczulenie robił 40 minut zanim się wklul, po 10 minutach całowałam już Anię w kolanko
Po wszystkim leżenie plackiem 24 godziny z kroplowkami na dwie ręce...
Renia7910, hiacynta99., marzusiax, chomiczka, monilia84, kehlana_miyu, Rudzik39, s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
U mnie masakra - brzuch mi się spina jak tylko przyjmę inną pozycję niż horyzontalną. Na szczęście mój mąż będzie już za tydzień w domu. Dzwonił też facet z hurtowni, że łóżeczko już do odebrania, tak więc zaraz będę gotowa na przyjęcie księcia
Lunka rzeczywiście miała termin na chwilę przede mną...
A u Ciebie Reniu co słychać? Mąż już w domu?Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Reniu Luna miała termin podobny jak Chomiczka
ostatnio z nią nie rozmawiałam ale kilka tygodni temu bylo w porządku
Faktycznie teraz dziewczyny po kolei zaczna nam sie rozpakowywac
Aga dobrze ze lekarze szybko zareagowali i Ania jest juz z Tobaa poprzednie ciaze siłami natury tak?
U mnie ciąg dalszy brazowego plamienia wiec znów mam się oszczedzacWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Tak, Luna ma parę dni po mnie termin
u nich wszystko dobrze
dziewczyny tak mi się teraz czas ciągnie, no strasznie.
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Dzwonilam do szpitala! Cholestaza wykluczona
ehhhh nie spalam całą noc !!!
Jak by się potwierdziła to w niedziele musiała bym jechac do szpitala na indukcję a raczej na cesarkębo u mnie jak sie nie ma na poród to żadna oxy nie wywoła !!!
Przerabiałam to juz w pierwszej ciąży.
A wiec jestem spokojna ze Miśkowi nic nie grozi!
Tylko nie wiem skąd te napady świądu?
No po mnie to juz po koleji będziecie sie rozpakowywaću nas na Majowkach co chwile ktos sie chwali ze juz po
Dzis mam dzien grilamusze przed porodem zjeść z pół kg skrzydełek i mogę iść rodzic
Pozdrawiam -
Hiacynta to świetna wiadomość!!! A Mikuś niedługo zechce wyjść zobaczysz
Chomiczko u Ciebie też już bliżej niż dalej.
Wiecie co, czasami sobie myślę, że niedługo i ja miałabym termin. Staram się odrzucić te myśli bo teraz powinnam się skupić na tym dziecku, ale czasami nachodzi taki żal, że skończyło się jak skończyło. A to, że cały czas mam te plamienia wcale nie pomaga. Ech, zasmuciłam, a dzień taki piękny, że nie ma co płakać tylko trzeba się cieszyć tak jak jest.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyOj Rudzik współczuję
mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie.
Co do swędzenia skóry - ja w swojej ciąży też miałam okropne, to było nie do wytrzymaniaHiacyntko to już zaraz, jeszcze tylko kilka dni
Mój mąż wraca dzisiaj w nocy, zaplanowałam dobie dzień sprzątania i gotowania, a o 10 zadzwonił do mnie brat i przyjechali z żoną i moim ulubionym bratankiemposzliśmy na 2 godziny do parku, miałam przyjemność nosić małego w nosidełku, a później zabrali mnie do Factory Outlet, właśnie wróciłam, biedniejsza w portfelu ale bogatsza o 2 bluzki. Przez te hormony ciało mi się zmieniło, już nie mogę pozwolić sobie na obcisłe ubrania, stopniowo wymieniam garderobę.
Teraz szybko coś przekąszę i biorę się do roboty, niestety kurze się same nie starłyAgnieszka0812, Rudzik39 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Miłego dnia
Aga, juz w domu?
Rana mi się sączy plýnami surowiczymi, dostałam 4 antybiotyk i modlę się żeby ropy nie było...
A jak u Was?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
niezapominajka wrote:Przyznam sie zze nie doczyytalam
a wiec komplikacje po cc sie zdarzajanaturalny poród i dochodzenie do formy o niebo lepsze, ale wiadomo jak wychodzi w życiu, plany swoje, a życie swoje
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Witam, ja nie śpię caly brzuch mnie rypie
wytrzymać się nie da.. Nie wiem czy są jakies skurcze czy nie? bo boli konkretnie
ze starszym w dniu porodu mnie przeczyściło! A teraz nie i właśnie mysle ze chyba jeszcze to nie to... ? Chyba nie wiem...
Jak by mi wody odeszy to bym wiedziała... Dzis mam termin z USG.Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny