Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! W czwartek o 7 rano pojechaliśmy do szpitala, okazało się że 4 cm to, lezalam 40 minut pod ktg, słabe dwa skurcze, o 9 było już 7 cm rozwarcia, położna mówi Ty kochana urodzisz do 12...o 13 byłam już po dwóch kroplowkach witaminowych, o 14 8 cm rozwarcia, 2 kroplowki z oxy a skurcze słabe, przed 15 decyzja cc natychmiast, zjechalismy na blok, na bloku 9 cm i skurcze parte, widać główkę przez chwilę, potem już nie... W skurczu anestezjolog robił mi zzo, nie miał odpowiedniej igły, przez co znieczulenie robił 40 minut zanim się wklul, po 10 minutach całowałam już Anię w kolanko
Po wszystkim leżenie plackiem 24 godziny z kroplowkami na dwie ręce...
Renia7910, hiacynta99., marzusiax, chomiczka, monilia84, kehlana_miyu, Rudzik39, s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
U mnie masakra - brzuch mi się spina jak tylko przyjmę inną pozycję niż horyzontalną. Na szczęście mój mąż będzie już za tydzień w domu. Dzwonił też facet z hurtowni, że łóżeczko już do odebrania, tak więc zaraz będę gotowa na przyjęcie księcia
Lunka rzeczywiście miała termin na chwilę przede mną...
A u Ciebie Reniu co słychać? Mąż już w domu?Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Reniu Luna miała termin podobny jak Chomiczka ostatnio z nią nie rozmawiałam ale kilka tygodni temu bylo w porządku
Faktycznie teraz dziewczyny po kolei zaczna nam sie rozpakowywac
Aga dobrze ze lekarze szybko zareagowali i Ania jest juz z Toba a poprzednie ciaze siłami natury tak?
U mnie ciąg dalszy brazowego plamienia wiec znów mam się oszczedzacWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Tak, Luna ma parę dni po mnie termin u nich wszystko dobrze dziewczyny tak mi się teraz czas ciągnie, no strasznie.Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Dzwonilam do szpitala! Cholestaza wykluczona ehhhh nie spalam całą noc !!!
Jak by się potwierdziła to w niedziele musiała bym jechac do szpitala na indukcję a raczej na cesarkę bo u mnie jak sie nie ma na poród to żadna oxy nie wywoła !!!
Przerabiałam to juz w pierwszej ciąży.
A wiec jestem spokojna ze Miśkowi nic nie grozi!
Tylko nie wiem skąd te napady świądu?
No po mnie to juz po koleji będziecie sie rozpakowywać u nas na Majowkach co chwile ktos sie chwali ze juz po
Dzis mam dzien grila musze przed porodem zjeść z pół kg skrzydełek i mogę iść rodzic
Pozdrawiam -
Hiacynta to świetna wiadomość!!! A Mikuś niedługo zechce wyjść zobaczysz
Chomiczko u Ciebie też już bliżej niż dalej.
Wiecie co, czasami sobie myślę, że niedługo i ja miałabym termin. Staram się odrzucić te myśli bo teraz powinnam się skupić na tym dziecku, ale czasami nachodzi taki żal, że skończyło się jak skończyło. A to, że cały czas mam te plamienia wcale nie pomaga. Ech, zasmuciłam, a dzień taki piękny, że nie ma co płakać tylko trzeba się cieszyć tak jak jest.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyOj Rudzik współczuję mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie.
Co do swędzenia skóry - ja w swojej ciąży też miałam okropne, to było nie do wytrzymania Hiacyntko to już zaraz, jeszcze tylko kilka dni
Mój mąż wraca dzisiaj w nocy, zaplanowałam dobie dzień sprzątania i gotowania, a o 10 zadzwonił do mnie brat i przyjechali z żoną i moim ulubionym bratankiem poszliśmy na 2 godziny do parku, miałam przyjemność nosić małego w nosidełku, a później zabrali mnie do Factory Outlet, właśnie wróciłam, biedniejsza w portfelu ale bogatsza o 2 bluzki. Przez te hormony ciało mi się zmieniło, już nie mogę pozwolić sobie na obcisłe ubrania, stopniowo wymieniam garderobę.
Teraz szybko coś przekąszę i biorę się do roboty, niestety kurze się same nie starłyAgnieszka0812, Rudzik39 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Miłego dnia
Aga, juz w domu?
Rana mi się sączy plýnami surowiczymi, dostałam 4 antybiotyk i modlę się żeby ropy nie było...
A jak u Was?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
niezapominajka wrote:Przyznam sie zze nie doczyytalam
a wiec komplikacje po cc sie zdarzajaRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Witam, ja nie śpię caly brzuch mnie rypie wytrzymać się nie da.. Nie wiem czy są jakies skurcze czy nie? bo boli konkretnie ze starszym w dniu porodu mnie przeczyściło! A teraz nie i właśnie mysle ze chyba jeszcze to nie to... ? Chyba nie wiem...
Jak by mi wody odeszy to bym wiedziała... Dzis mam termin z USG.Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny