Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej mialam urwanie glowy ostatnio dopierobweszlam,Zosia jest zdrowa juz spacerujemy i cieszymy sie wkoncu zyciem...Sysiu kur...przykro mi powiem wam,ze bardzo bola mnie plecy,pochodze troche i bol nie wytrzymania,polozna mowi,ze to przez ciaze,ze przejdzie no zobaczymy,bo mialam problemy z tymi plecami wlasnoe siedzimy na balkoniku z niusia I odpoczywamy,bo jakos duzo sie dzialo dziewczynki,mysle o Was calczas,tylko troszku czasu brak,ale niebawem pewnie sie wszyatko unormuje...to teraz czekamy na Katarzynke...rodz juz kobito,bo pogoda bajka :*
hiacynta99., Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
U mnie 2 cm rozwarcia, szyjka skrócona.
Przy badaniu lek czuła główkę Miska
Wazy 3700 i na ktg skurczy brak ale tętno porządku
W środę będę miec indukcje porodu, jak leniuszek nie będzie chciał wyjść
Troche poskakałam na piłce i nawet zagrałam w nogę z młodym
Pozdrawiam :-*s1985, Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, u nas wszystko w porządku szyjka długa i ładna, u maleństwa tętno 156, wszystkie wymiary odpowiednie do wieku ciąży no i podobno na 200% chłopak, pani doktor nie miała wątpliwości
hiacynta99., pucek, Renia7910, chomiczka, ilonia1984, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Agnieszka0812 wrote:Kehlana w sobotę w Manu jest spotkanie z pielegniarkami i poloznymi z Rydygiera, taki piknik ciążowy
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Dziewczyny, u nas wszystko w porządku szyjka długa i ładna, u maleństwa tętno 156, wszystkie wymiary odpowiednie do wieku ciąży no i podobno na 200% chłopak, pani doktor nie miała wątpliwości
Pogratulować super ze chłopczyk tętno tez prawidłowe.
Ja chyba nie doczekam tej środy co chwile pojawia sie krew w śluzie i dzis szyjka strasznie kula i Misiek sie pchał na nią chodzić nie mogłam z bólu.Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Hiacynta, może jednak Misiek obstwi swój termin
Kehlana, gratuluję wizyty. Niech Wam syn zdrowo rośnie
Ja dzisiaj byłam zobaczyć porodówkę ... Hm... Wspomnienia wróciły, choć wydaje się, że tym razem będzie inaczej, mam nadzieję, ze się nie mylę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 23:25
hiacynta99., Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Hej my już od 6 nie śpimy. A mała czkawkę ma Sysiu bardzo mi przykro, trzymaj się jakoś. Ilonia super, że Zosia zdrowa Kehlana czyli jednak synek, cieszę się bardzo :* Monilka bardzo fajnie, że udało Wam się wyjść przed komunią, wiem że to było ważne dla Was :* Hiacynta jak sytuacja? Wiaterku jak u Ciebie, jak się czujesz?
Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
Piątek weekendu początek Reniu tak widocznie musi być, żeby nudno nie było u mnie za to obojętność teściowej jak zawsze, ostatnio kazała bam przyjść a mój mąż zapytał (po moim podbuntowaniu) kiedy ona przyjdzie, to powiedziała że nie ma czasu bo truskawki musi siekac. Nie chodzi mi oto, żeby bywała u nas często ale od mojego męża wymaga żeby był przynajmniej dwa razy w tyg a jak go nie ma to skarży się tesciowi i teść do niego dzwoni, dlaczego nie był do swojej siostry ma 1 km i tam chodzi, do nas 1,2 km i nie przychodzi, ok jej decyzja ale niech tak też będzie jak Olga się urodzi. A jej reakcja na imię Olga była: takie ruskie imię?! Ehhh
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Kehlana ja jakoś czułam, że ten chłopak zostanie chłopakiem. Nawet nie wiesz, Kochana jak się cieszę.
Hiacyntko no to czekamy na rozwój wydarzeń
Reniu, ale jakby takich sytuacji nie było to i życie niezbyt ciekawe. A tak to masz atrakcje w postaci tesciowej Miłej pracy Ci życzę :*
Chomiczko miło, że pytasz. Jestem na etapie zaczynania się cieszyć z ciąży, ale taką naprawdę ulgę to poczuję za tydzień po prenatalnych. W środę mam u naprawdę dobrego doktora, a w czwartek na NFZ razem z testem Pappa. Nie powiem, że mnie trochę przeraża to badanie. Jakby nie patrzeć to u mojego poprzedniego dziecka była wada genetyczna. Ale jestem dobrej myśli. I tak teraz pozostaje mi tylko czekać. Śpię na brzuchu, żeby ta macica mi się odprostowała i żebym mogła już detektora używać, ale do prenatalnych to pewnie i tak nic z tego
Chomiczko u Ciebie też bliżej niż dalej. A teściowa? No są jakie są, trzeba je zaakceptować. Ja na szczęście mam bardzo miłą i niewtrącającą się, ale tez czasami potrafi mnie zdenerwować.
Miłego dnia dziewuszkiAgnieszka0812, chomiczka, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Hiacynta, to jest szansa, że uda się uniknąć indukcji
Wiaterku, zaciskam już kciuki za wyniki prenatalnych i mam nadzieję, że wejście w drugi trymestr zapewni Ci trochę ulgi i spokoju!
Reniu, współczuję ciężkiej teściowej
Iloniu, tak się ciesze, ze Zosia już zdrowa!
Renia7910, chomiczka, ilonia1984 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyRudziczku przykro mi ale może tak lepiej...
Ja uczę się mówić teściowej prosto z mostu bo ponosi ją momentami, chciałaby rządzić naszym życiem i decyzjami i tylko polecenia wydawać. Wczoraj jawnie zastosowala szantaż emocjonalny, nawet mój mąż to zauważył. Nie mówiąc o tym że narzuca nam kiedy mamy wziąć urlop i jak go zaplanować. Dziwi mnie milczenie męża. Albo widzi co teściowa odstawia albo czeka aż któraś z nas przekroczy granicę. No zobaczymy. -
nick nieaktualnyDziewczyny rozpakowujecie sie jedna po drugiej, super! Strasznie wam wszystkim gratuluje!
Hiacynta i jak tam juz po? Pewnie tak bo nic nie piszesz...
Sysiu tak mi strasznie przykro tule z calych sil!
Za pozostale brzucholki i oczekujace trzymam kciuki z calych sil!Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
roxa wrote:Dziewczyny rozpakowujecie sie jedna po drugiej, super! Strasznie wam wszystkim gratuluje!
Hiacynta i jak tam juz po? Pewnie tak bo nic nie piszesz...
Sysiu tak mi strasznie przykro tule z calych sil!
Za pozostale brzucholki i oczekujace trzymam kciuki z calych sil!
E co ty nic sie nie dzieje! Czuje sie jak w I trymestrze ! Misiek aktywny cały czas od wczoraj stale cos w śluzie widzę jakies nitki krwi ale bardzo malo! Nie wiem czy to czop?
Jutro termin wypada !!!
A z ovu podejrzewam ze w sobotę może sie rozpakuje !!! -
Byłam dzisiaj na usg i na wizycie u magika
Więc tak: Jasio zdrowy jak rybka, szczeliny w przegrodzie już nie widać, jak będzie zobaczymy po porodzie, ale na 90% serducho jak dzwon. Zapowiada się chłopak średni, teraz ma 1485g, szykuje się na ok. 3200g (jest na 40 centylu, raczej będzie drobny). Szyjka trzyma, nic się nie skraca, więc termin chyba jednak lipcowy, o ile dzieć nie zdecyduje inaczej.
Dziewczyny, jestem szczęśliwa i spokojna
I kilka zdjęć dla cioć
https://zapodaj.net/637d3b07695aa.jpg.html
https://zapodaj.net/510bea3fafbd5.jpg.html
https://zapodaj.net/ec81c76efd20c.jpg.html
Hiacynto, wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią, ze to już niedługo
Rudzik, a moze to jednak znak??????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 20:21
Renia7910, kehlana_miyu, hiacynta99., ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99. wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed203c4f4732.jpg
I po nocy, rano zauwazylam ze brzuch oklapl wczoraj byl jeszcze troche wyżej
Rady Ilony z piłką pomagająRenia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki znalazłam tętno detektorem!!! Jejku jaka to ulga móc podsłuchać Malucha
chomiczka, Renia7910, niezapominajka, pucek, hiacynta99., kehlana_miyu, monilia84, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki