Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka, jedź może na IP, niech zrobią ktg, to przynajmniej będziesz wiedziała czy się zaczęło...
Mnie dzisiaj o 6:33 obudziła policja Ktoś zaparkował auto na zakręcie i śmieciarka nie mogłaby przejechać i ktoś wpadł na pomysł, że to moje... Tak więc nie śpię od świtu, kupiłam bułeczki dla synka jak już zeszłam na dół, a on mi mówi, że woli placki z jabłkami z wczorajszej kolacji To się nazywa wdzięczność
Monia jak wypadła komunia?
Miłego początku tygodnia
PS. Mi też od piątku brzuch się spina i wczoraj doszły skurcze łydekWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 07:18
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOby pozytywne Rudziku
U nas oberwanie chmury na przemian ze słońcem, ciężka pogoda.
Przeczytałam w pamiętniku jednej z dziewczyn że zaszła przy pierwszym ICSI. Jejku daje nadzieję, chociaż boje się marzyć, blokadę chyba mam Oczywiście poryczałam sie, a jakże, w końcu "regulują" mi się hormony w cyklu bez stymulacji.
Z moich wyliczeń wynika że 23.05. zaczynam stymulację w kierunku IUI. Jakoś w ogóle nie biorę pod uwagę że mogłoby się udać, wszystkie moje myśli nakierowane są na IVF.
Wczoraj J kupił mi spodnie bo marudziłam że przydałyby się. Leżą OK ale takie wysokie w stanie, czuję się jak babcia. Jeden plus - będą idealne na początek ciąży. I z tą myślą dzisiaj nosiłam je w pracy.marzusiax, Rudzik39, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f87fb17ed104.jpg
Mysle ze juz ostatnie dni z brzuchem
Jesli chodzi o mnie to jutro na oddział na ktg a później z wynikiem na wizytę! Mysle ze juz ostatnia !!! Bo w piatek powinnam przeciez urodzić :P hehe
A jeszcze puki mam co to przesyłam wiruski *^^*Θ_Θ♡.♡Renia7910, niezapominajka, Wiaterek, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Hej
Komunia wypadła super choć ciezko bylo wstawać i siadać w kościele ale dałam rade KLAUDIA była szczesliwa że ma nas oboje przy sobie w tak ważnym dniu
Kacperek to mały ssak ciągle przy cycku by leżał, jest taki słodziutki do schrupania
Ja czuje sie dosc dobrze chociaz krocze mi mocno dokucza. Jutro przychodzi położna na wizyte to może pościąga mi szwy zobaczymy
Hiacyntka śliczny masz ten brzuszek
Reniu wierze że Wam sie uda i bardzo trzymam za to kciuki
Rudziczku zmiany byłyby u Was mile widziane zwłaszcza takie niespodziewane
Niezapomiajko to ładna przygode mialaś z Policja poranne wstawanko he he
Marzusiax trzymam za Was kciuki
Chomiczko jak zdrówko ??
Iloncia jak Zosia ??
Aguś jak Ania w domku, nocki przesypiacie ??
Sysiu jak Ty sie czujesz
Wiatereczku jak Tobie czas leci ?? Przygotowujesz sie do examu?
Buziaczki dla WasWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 18:11
Renia7910, kehlana_miyu, hiacynta99., niezapominajka, Wiaterek lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
witam was, nie mam dobrych wiescie jutro mam zabieg, na chwilę obecną odstawiamy starania, ja muszę odpocząć wrocic do normy i ogólnie pozbierać się, pozdrawiam was :*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny