Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kehlana_miyu wrote:Hiacyntko, współczuję cholestazy to już pewna diagnoza?
Po tej wizycie troche załamana wyszłam! Ale Monia dała mi nadzieje, że nie wiadomo nic co się wydarzy
Chce rodzic w terminie bo ma dyżur mój gin 13, 14 dniówka i 15 noc ma moja zaufana położna koleżanka z pracy !!!! Super by bylo. Mąż się smieje ze musze poważnie pogadać z Miśkiem i ukrócić mu słodkie !!!! Bo w zyciu nie wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 21:51
Renia7910, monilia84, kehlana_miyu, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Rudzik39 wrote:Monilko gratulacje!!!Przepiękny synuś!!!
U nas emocje maturalne- wczoraj dwa polskie,dziś matma a jutro dwa egzaminy z angielskiego.
Moj synek dzielnie to znosi:)
Współczuję!!! Bo to stres dla każdej mamy . Ja sam będę chodziła jak struta przed każdym egz .
Kciuki !!!! -
nick nieaktualny
-
U nas ok bardzo bym chciala dzisiaj wyjsc ale cos kiepsko to widze. Moze chociaz jutro sie uda
Maly akurat pojechal na badanie słuchu. To mały cyckowy ssak ale nocki nie sa złeRenia7910, hiacynta99., kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Hej ja już po wizycie. U nas wszystko dobrze, Okruszek się rusza, bije mu serduszko a po krwawieniu nie ma śladu. Także nakaz leżenia cofniety ale do 24 mam zwolnienie co już nie do końca mi się podoba. Ale dla dziecka wszystko. Może przynajmniej operatyna egzamin poprawie
Rudzik39, chomiczka, hiacynta99., monilia84, kehlana_miyu, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
A i pierwszy raz miałam badanie przez brzuch a dziś zamawiam detektor żeby przezyc jakoś ten tydzien do prenatalnych
monilia84, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
niezapominajka wrote:Moniu, najważniejsze, żebyś wyszła na komunię Klaudusi Jeszcze raz gratuluję. Teraz hiacynta i chomiczka? I ja w kolejce?
Dzis zaczelam 40 tydz. Skurczy brak, czopa śluzowego brak, chodzę juz po 2km dziennie wczoraj miałam trening z youtube i piłką
W wannie jak biorę szybki prysznic to kucając juz szpagaty prawie robię haha
Nie ma mowy o porodzie w terminie
Wiaterek super ze jest dobrze!!! Detektor na pewno cie uspokoi
-
U nas cesarka pewnie początkiem czerwca, 16.05 kolejna wizyta tym razem prywatnie na lepszym sprzęcie żeby dokładnie sprawdzić przepływy i pierwsze ktg, jak coś wyjdzie nie tak to pewnie cc będzie jeszcze szybciej. Olga wagowo jest 2 tyg młodsza. Wiaterku, pierwsze badanie przez brzuch to wielkie przeżycie tak bardzo się cieszę, że z okruszkiem wszystko dobrze :* Twój spokój jest najważniejszy
Renia7910 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Wiaterku super wiesci niech kruszynka zdrowo rośnie
Hiacynta do terminu jeszcze masz tydzien takze nie znasz dnia ani godziny mowie Ci
Chomiczko juz niedlugo i bedziesz miala swojego maluszka przy sobie i wszystko bedzie ok
Pozdrowionkachomiczka, Agnieszka0812, hiacynta99. lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc