Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witamy się w 5 miesiącu
Wczoraj na 100% poczułam moje dziecko. Przyłożyłam detektor i chwilkę było super słychać a za chwilę Młode uciekło a ja poczułam takie przesunięcie w brzuchu. I już byłam pewna, że to onoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 10:01
s1985, hiacynta99., chomiczka, kehlana_miyu, pucek, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
monilia84 wrote:Przemywalam tantum a octa tylko mi w szpitalu robili nio zobaczymy moze jeszcze sie zagoi
Kup octenisept! Mojemu na pępek srednio sie goiło! Lepiej tolerowal gaziki nasączone spirolem! Ale mi ladnie sie goiło!
Psikałam co chwile i wietrzyłam rane!
Nasz misiek dzis konczy miesiąc !!!!
Wiaterku ale czas leci juz niedługo będzie 9 miesiąc super ze czujesz ruchyWiaterek, kehlana_miyu, monilia84, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Wiaterku to już 5 miesiąc wow i jeszcze te cudnr ruchy malenstwa :*
Wiaterek, hiacynta99. lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Wiaterku, gratuluję 5 miesiąca i ruchów! Cudownie uspokajają, prawda? Ja zawsze się czuję, jakby Adaś każdym ruchem przekazywał mi, że ma się dobrze i wszystko z nim w porządku Już niedługo będziesz czuła swoje maleństwo codziennie
pucek, Wiaterek, hiacynta99. lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Wiaterku, gratuluję 5 miesiąca i ruchów! Cudownie uspokajają, prawda? Ja zawsze się czuję, jakby Adaś każdym ruchem przekazywał mi, że ma się dobrze i wszystko z nim w porządku Już niedługo będziesz czuła swoje maleństwo codziennie
Ja juz sie nie mogę doczekac bona razie to sporadycznie czuje mam lozysko na przedniej scianie i to ponoc amortyzujeWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterku, dopiero co test robiłaś, a tu już 5 m-c
Monia, ja też octaniseptem psikałam i się ładnie goiło. Uwierała mnie tylko pętelka, więc ją sobie odcięłam i w tym miejscu troszkę mi się rana rozeszła.
Wiecie, że ja dopiero wczoraj wyczaiłam, że Jaśko wykluł się dokładnie rok po zabiegu...hiacynta99. lubi tę wiadomość
-
To moze kupie sobie ten octe w aptece i moze cos uda sie jeszcze zaradzic ale jak juz sie nie zagoilo to nie wiadomo czy sie cos zagoi zobaczymy, dzieki za rady
Wiaterku gratuluje 5 miesiaca i cudnych ruchow maluszka to najwspanialsze co może być czuc istotke która jest w naszym brzuszku
Hiacyntka 1 miesiac juz za Misiem teraz juz z gorki
Miłego dniahiacynta99. lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Wiaterku to i tak szybko poczulas ruchy, ja z lozyskiem na przedniej ścianie czułam trochę późniejOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Co tutaj takie pustki? Dziewczyny na lipcówkach już sie rozpakowują... Ale ten czas leci... A u nas która teraz?
Ja zaraz sie zbieram - Młody do szkoły, ja ogarnę chatę i pędzę do Jasia. Dzisiaj na obiad ogórkowa na zyczenie syna
Miłego dniaRenia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
chomiczka wrote:Wiaterku to i tak szybko poczulas ruchy, ja z lozyskiem na przedniej ścianie czułam trochę później
Chomiczko na razie przypadkowo chyba poczułam bo akurat detektor przyłożyłam a tak to raczej mi się wydaje niż czuję Ale już nie mogę się doczekać mocnych kopniaczków.Renia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Dziewczyny czy wasze maluszki miały powiększone gruczoły piersiowe? Co robilyscie w takiej sytuacji? Lekarka w sumie nic nie doradzila a położna będzie dopiero jutro...Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyHEy dziewczyny, cisza tutaj jak makiem zasiał, większość z Was zajęta maluszkami, reszta stara się żyć jakoś...
Niezapominajko, jak tam Jasiu? Czy jest jakiś plan co do powrotu do domu, wyleczenia, rekonwalescencji?
Ja dzisiaj się poddałam i poszłam do lekarza prosić o zwolnienie. Dostałam bez żadnego problemu, widać nie mi jednej stymulacja przed IVF odebrała chęć życia. Tak więc do końca tygodnia spróbuję odpocząć i zrelaksować się, a w piątek do kliniki po kolejną dawkę hormonów. Miłego tygodnia Wam życzę -
chomiczka wrote:Dziewczyny czy wasze maluszki miały powiększone gruczoły piersiowe? Co robilyscie w takiej sytuacji? Lekarka w sumie nic nie doradzila a położna będzie dopiero jutro...
Renia7910 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Reniu, cieszę się, że o nas pamiętasz Z Jaśkiem trochę lepiej, nadal ma zawiechy jeśli chodzi o oddychanie, ale ładnie je, dzisiaj nawet jadł z cycka i całą godzinę był przytomny (śmieszny taki jest)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da565cd520a6.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7363fff768b1.jpg
Reniu, podjęłaś dobrą decyzję odnośnie tego zwolnienia. Mnie po gonalu też telepało i byłam nie do wytrzymania. Dobrze, że mój A nie siedział wtedy w domu. Masz monitoring w międzyczasie, czy dopiero przed samą owulacją? Kiedy zabieg?Renia7910, Rudzik39 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłodziutki maluszek Niech rośnie zdrowo i spokojnie
Ja w piątek 24.06. mam wizytę, dostanę nowe hormony, będę próbowała wynegocjować dalsze zwolnienie. Wiem że finansowo gorzej na tym wyjdę ale źle znoszę hormony. Agnieszka dobrze mi powiedziała - to nie są jakieś tortury, ja mam przez to w miarę spokojnie przejść. A póki co uderzenia gorąca okropne, po przejściu 100 m sapię że dojść do siebie nie mogę, od 2 dni lecę przez ręce, cukier mi spada itd itp. Nie nadaję się do pracy jednym słowem. I dobrze mi z tym.
Punkcja planowana na 04.07., transfer 07.07. A czas pokaże czy wszystko pójdzie zgodnie z planem.