Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiezapominajko ❤ a jak to się stało że ma,taki rodzaj zapalenia płuc? Teraz w,standardzie są wymazy w trakcie ciąży, wykazaliby przecież biedne maleństwo, ciężkie początki... Ale jest silny, tak jak sama piszesz, niech się tego cholerstwa pozbędą to szybko wyrośnie na silnego chłopaka ❤
niezapominajka, hiacynta99. lubią tę wiadomość
-
Reniu wymazy wykonuje się między 34 a 37 tc, a podczas porodu podaje się wtedy antybiotyk w kroplowce.
Tylko dlaczego tak długo diagnozowaliRenia7910, niezapominajka, hiacynta99. lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Niezapominajeczko synuś ślicznie rośnie i wierze że leki pomoga a na googlach nie czytaj bo tam tylko negatywne wiadomości znajdziesz a na pewno wszystko sie ułoży i maluszek bedzie zdrowy
Renia7910, niezapominajka, Agnieszka0812, hiacynta99. lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Renia7910 wrote:Niezapominajko ❤ a jak to się stało że ma,taki rodzaj zapalenia płuc? Teraz w,standardzie są wymazy w trakcie ciąży, wykazaliby przecież biedne maleństwo, ciężkie początki... Ale jest silny, tak jak sama piszesz, niech się tego cholerstwa pozbędą to szybko wyrośnie na silnego chłopaka ❤
-
Agnieszka0812 wrote:Reniu wymazy wykonuje się między 34 a 37 tc, a podczas porodu podaje się wtedy antybiotyk w kroplowce.
Tylko dlaczego tak długo diagnozowali -
nick nieaktualny
-
Niezapominajko biedny Jas zdrowka dla niego i dla Ciebie samych pozytywnych myśli :* my już w domku od wczoraj, w nocy był armagedon płacz na cały dom ale cały czas uczymy się siebie co do cc to sama operacja nie bolała.bo znieczulenie swoje zrobilo, czulam że mną miotaja i szarpia ale nie bolalo, dobrze że kazali mi sciagnac okulary bo patrząc w górę było widać wszystko ja na szczesciw widzialam za mgla potem tak do 4 godzin było ok ale potem zaczęła się jazda, ból okropny a tabletki przeciwbolowe nic nie pomagaly. Po 6 godzinach pionizacja i prysznic, jejku myslalam, ze umrę. Potem jakoś dało sie przezyc ale podniesc sie z łóżka czy położyć się na bok to tragedia. Już.nie mówiąc, że dziecko trzeba wziąć ns karmienie, potem odłożyć itd. Ale pierwszy krzyk dziecka, coś niesamowitego ryczalam do konca operacji Ciągle nie mogę uwierzyć, że to już, ze Olga jest z nami
niezapominajka, pucek, Renia7910, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24e71fee8d99.jpg
Witajcie ciotki juz prawie kończę miesiąc
Mam się dobrze daje matce w dup**
Naszczescie uniknęliśmy drogę do szpitala i pomału wychodzimy na prosta ze zdrówkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 21:59
chomiczka, monilia84, kehlana_miyu, Renia7910, ilonia1984, Stópka, pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Gratki dla tych ktore urodzily!!!
Kciuki dla potrzebujacych!!!
No i dla brzuszkow przyszlych i obecnych!!!
Aaaa mam nowy nick ale nie chce tutaj ujawniac starego bo nie po to nowy tworzylam... ale wiem ze moje dziewczynki sie po kilku postach zorientuja kim jestem a jak cos to pw w razie wątpliwości
U mnie teraz 15 minal rok jak dowiedzialam sie o upragnionej ciazy ehhh...hiacynta99. lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyKasiu jaki słodziak ❤❤❤
Chomiczko to się nacierpiałaś mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie i z Olgą osiągnięcie porozumienie, żeby te nocki były spokojniejsze
Wszystkiego dobrego ❤
Monia, Ilonka jak tam dziewczyny?ilonia1984, chomiczka, hiacynta99. lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
U Nas fatalna nicja bo ten mój mały bandzior nie chcial zasnac a ja pol przytomna Tylko by wcinał i ciągle mu mało Wczoraj bylam na wizycie u gina i niby ok ale zrobila mi sie na szyciu ziarnina zobaczymy czy bede ja musiala usuwac czy sama sie wchłonie ale nie sadze. Zamówiłam też wczoraj chrzest także teraz biore sie za szukanie stroju dla małego i za ćwiczenia bo musze brzuszek uformowac żeby cos sobie kupic na te chrzciny, mam miesiac także moze cos mi sie uda
Cierpliwa witamy spowrotem
U nas powoli zbliża sie czas szczepien a ja nie wiem jaka szczepionke wybrac czy na NFZ czy 5w1 może coś mi doradzicie ??
Miłego dnia miłej pracy dziewczynkiRenia7910, Stópka, hiacynta99. lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Monia, co to za cholerstwo?
Co do szczepień, to Mateusza szczepiłam tymi skojarzonymi... Ale strasznie drogie to było. A co do Jaśka, to zobaczymy co powiedzą lekarze. Podobno wcześniakom przysługują te 5w1 na NFZ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 14:08
hiacynta99. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Niezapominajko to jest pozostałość po nacięciu krocza taka blizna jakby, źle mi się zagoiło niestety, zobaczymy co z tego wyjdzie
Ja psikałam kilka razy dziennie i tantu rosę przemywałam i naszczescie ladnie sie zagoiło!
Wogole super teraz było z ta rana! Bo chodziłam normalnie! A z pierwszym porodem to ja miesiąc nie mogłam chodzić ! Jadzilo mi sie to bo szwy nie rozpuszczalne miałam i 3 zostały w środku chyba na pamiątkę;/ dobrze ze mam męża druga specjalizacja ginekolo-seksocholik to mi ściągnął mój pęseta i nożyczkami do paznokci hehe