Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa razie biorę Gonapeptyl Daily, 1 ampułkę dziennie, od środy 0,5 ampułki i w piątek wprowadzamy nowy lek, jeszcze nie wiem jaki. Staram się nie nakręcać ani też nie myśleć negatywnie. Co ma być to będzie. Chociaż mogloby być dobrze, tak dla odmiany
niezapominajka, Wiaterek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Reniu masz za zadanie rozproc worek ciążowy ;*
niezapominajka, Renia7910, Wiaterek, kehlana_miyu, hiacynta99. lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
Renia lipiec to piekny miesiąc ,musi siew koncu udać.
Niezapominajko dużo zdrówka dla Jasia.
Chomiczko ,tak jak pisze Ilonia ,to nasze hormony,samo zejdzie .Czasami maluchom z gruczolów leci cos na podobienstwo siary
Ja dziewczynki od dzis biorę leki antykoncepcyjne ,cel - zlikwidowac mięśniaka i moje obfite miesiączki.
Dostalam od gina lek z progesteronem - azalia.
Mam nadzieje,że pomoże.niezapominajka, Renia7910, hiacynta99. lubią tę wiadomość
-
Reniu ja za Was bardzo mocno trzymam kciuki cały czas W końcu musi być dobrze. Moja koleżanka po 4 latach starań zaszła w ciążę to i Tobie się uda :*
Niezapominajko Jaś jest cudny!!
Rudzik oby mięśniaka udało się zlikwidować lekami
Sysia co u Ciebie?niezapominajka, Renia7910, hiacynta99. lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Reniu dobrze zrobiłaś, że wzielas sobie wolne, odpoczniesz, zrelaksujesz się :* Rudzik oby tabletki pomogły. Niezapominajka Jas jest taki uroczy i dzielny :* kurcze ta lekarka mnie nastraszyla dała skierowanie do szpitala też właśnie czytałam, że to hormony i żeby nic z tym nie robić. Mamy chwilową przerwe, mogę zjeść śniadanie mała ciągle na cycku siedzi, zje i za pół godziny znowu płacz
Renia7910, s1985, niezapominajka lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
A katmicie może przez kapturki i wasze pociechy mniej przybierają? Kiedy dziecko powinno osiągnąć wagę urodzeniowa?Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Hej, dziewczyny! My dzisiaj jedziemy w góry na parę dni Chodzić nie będę za bardzo, ale chociaż z tarasu na widoki się napatrzę i przede wszystkim oderwę od kłopotów codziennych na chwilę
Dzisiaj w nocy miałam skurcz, tylko jeden i mało bolesny - pewnie Braxton-Hicks, bo nic więcej się nie powtórzyło - spanikowałam jak cholera Jednak ten cały strach we mnie siedzi, najmniejsza rzecz wystarczy, żeby go wydobyć na powierzchnię. Powiedziałam Adasiowi, że ma się nie wygłupiać i siedzieć grzecznie jeszcze co najmniej 3 miesiące. Osiwieję zanim on się urodzi, a pewnie potem będzie jeszcze gorzej z moją paranoją
Reniu, kciuki zaciśnięte za Ciebie z całej siły, nieustająco! W końcu musi się udać!!!
Wczoraj Inessa, dziewczyna po 7 poronieniach, szczęśliwie urodziła synka. Takie wieści przywracają mi wiarę w szczęśliwe zakończeniachomiczka, Renia7910, niezapominajka, hiacynta99. lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana udanego wypoczynku oj będzie gorzej, będzie ja panikuje okropnie, man wyrzuty sumienia że coś robie nie tak. Cuda się zdarzają i musimy bardzo mocno w to wierzyć, cały czas trzymałam kciuki za Inesske
niezapominajka lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnySysia a może to owulacyjny? Chociaż cholera tabsy bierzesz więc ovu nie ma Może źle reagujesz na hormony? Ja mam to szczęście że zawsze mi coś namieszają...
Elu masz rację, później pewnie jeszcze gorzej, spać nie można bo strach że z dzieckiem coś się stanie itd.
Kehlana udanego wypoczynku!
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Sysia a może to owulacyjny? Chociaż cholera tabsy bierzesz więc ovu nie ma Może źle reagujesz na hormony? Ja mam to szczęście że zawsze mi coś namieszają...
Elu masz rację, później pewnie jeszcze gorzej, spać nie można bo strach że z dzieckiem coś się stanie itd.
Kehlana udanego wypoczynku!Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hej dziewczynki U nas jest chłopak na dzień dzisiejszy. Szyjka długa, zamknięta. Dostałam antybiotyk na infekcję
kehlana_miyu, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
chomiczka wrote:A dlaczego srednio leciało?
Nie wiem! On nie umiał złapać! Wedzidelko bylo zrośnięte! Miał problem z smoczkiem i butelka! Na cycku nie jest!ponieważ ! Malo pokarmu! Alergik i u mnie wysypka i świąd jakis sie pojawił! Nigdy nie miałam takich problemów! -
Ale tu cisza u Nas Reniu jak przygotowania do IVF? Hormony dają popalić?
Stópka co u Ciebie?
Kehlana na urlopie?
Rozpakowane czekam na zdjęcia dzieciaczków
Ja już czuję mojego Okruszka prawie codziennie. Piszę Okruszka bo w sumie to jeszcze nie do końca mamy imię. Najpewniej będzie Wojtuś, ale może się nam jeszcze zmieni Buziaki i słonecznej, ale orzeźwiającej niedzieli bo u nas takie upały, że ledwo da się przeżyćRenia7910, kehlana_miyu, Stópka lubią tę wiadomość
4 Aniołki