Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa chwilę obecną nie wiem jeszcze czy 3 czy 5-dniowe, pytałam lekarza ale nie określił się. Kiedyś mówił 3-dniowe, nie wiem od czego to zależy. Co do kosztów krioprezerwacji, to szczerze mówiąc nie zastanawiałam się czy mnie stać. Musi, po prostu.
Bianka4 lubi tę wiadomość
-
Reniu trzymam mocno kciuki.Tyle juz przetrzymalas więc musi się udać.
Ja dawno nie czulam się tak okropnie.Biire te tabletki anty jednoskladnikowe i mam codziennie bol migrenowy,czuję się nabrzmiala i spuchnięta .Za miesiac mam kontrol i zobaczymy czy miesniak zmalal.Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Reniu trzymam za Was mocno kciuki musi sie udac
Sysiu udanego wypoczywania wybierasz sie gdzies ?Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Reniu bardzo, ale to bardzo mocno trzymam kciuki za Was Słyszałam, że niektórzy lekarze, którzy nie do końca wiedzą jak procedura IVF wygląda, są przerażeni wyglądem jajników. No, ale jak wyhodowałaś 24 jajka to trudno się dziwić, że jajniki powiększone prawda?
Sysiu życzę Ci bardzo udanych wakacji.
Dziewczyny co u Was słychać?Renia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Rudzik 39 wrote:Nad morzem pogoda beznadziejna, caly czas leje i burze ,na dodatek tylko 14 stopni.
Nie ma lata w tym roku:(kehlana_miyu lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Reniu, kciuki zaciśnięte tak, że bardziej nie można! Kibicujemy Wam tutaj wszystkie! I czekamy na pozytywne wieści
Rudzik, współczuję złej reakcji na antyki Mam nadzieję, że chociaż na mięśniak podziałają.
Sysiu, baw się dobrze na urlopie! Zazdroszczę mieszkania nad morzem
Ja miałam wczoraj wizytę - na szczęście i ze mną, i z Adasiem wszystko dobrze Mały wazy już 724g U mnie 5kg na plusie, nie najgorzej, ale przy mojej nadwadze mogłoby być lepiej. Najważniejsze, że poza szybszym męczeniem się czuję się bardzo dobrze, wszystkie wyniki badań w normie (w tym krzywa cukrzycowa!), a szyjka długa i zamknięta
Wystraszyłam się trochę wczoraj, bo zadzwoniła do mnie przyjaciółka, która ma termin 3 dni po mnie. Dostała zwolnienie i nakaz leżenia, bo macica jej się obniżyła i pojawiły się skurcze Stwierdziłam, że chyba powinnam mniej przejmować się pracą i wrzucić już bardziej na luz...Wiaterek, Renia7910, s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Wiecie co stwierdzam ze w naszym szpitalu na oddziale położnictwa pracują jakieś konowaly.
Moja koleżanka jest w 38 tc i na usg wykazalo ze dziecko ma owinieta szyję pępowiną ,dostala skierowanie na pilne cc.
Zrobili jej badania, powiedzieli ze przeplywy są ok i ze duzo dzieci jest owinietych pepowiną i nie ma się czym martwic ale cc zrobią jej dopiero w poniedziałek.
Lekarz wytlumaczyl jej swoją decyzję tym ze dla dziecka każdy dzien w brzuszku jest ważny.
-
Medycyna jest na tyle rozwinięta ze w takich sytuacjach cc powinno byc wykonywane od razu jesli jest to ciąża donoszona.
Moj starszy tez byl owoniety pepowina i tylko dzięki temu ze mialam zle przeczucia i wyprosilam lekarza o wcześniejszą cesarke moje dziecko żyje.
Brakowalo naprawdę niewiele bo na usg nie bylo widac petli na szyjce i nóżkach.
Lekarz na drugi dzień powiedział ze mielusmy obydwoje szczęście.
-
Reniu tak bardzo mocno trzymam kciuki żeby Wam się udało u nas dzień leci za dniem, jest cudnie jeszcze kilka dni i Oldze wybije miesiąc
Renia7910, Stópka, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
U nas raz dobrze raz źle. Kacperek mq problemy z brzuszkiem jak chce sobie puscic bąka to popłakuje przy kupie sie pręży. Bierzemy kropelki ale po jednym dniu brania mały czuł sie gorzej. Zobaczymy co bedzie dalej. Poza tym chyba dostał przepukliny pepkowej bo jakos przy płaczu mu sie powieksza zobaczymy co pediatra powie. Podobno to czesto sie zdarza
Kehlana super że u Adasia wszystko super ładnie rośnie a swoja waga sie nie przejmuj na pewno zrzucisz
Rudzik ja wolalabym zeby lekarz wywolal jak najszybciej porod bo nie powinno sie zwlekac bo po co ma sie cos zlego wydarzyc. Niby wiele dzieci rodzi sie owinietych pepowina ale lekarza nie zawsze mozna przekonac
Milego dniaRenia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyMonia Agnieszka też ma duże problemy z brzuszkiem Ani, alergie pokarmowe na całego. Współczuję Wam bo cierpiące maleństwo to dla was podwójna tortura oby szybko się wszystko unormowało
Ja już w domu po punkcji. Pobrali mi rekordową liczbę 28 jajeczek, z czego 20 nadaje się do zapłodnienia. Transfer będzie w środę, liczymy na najsilniejsze zarodki. To się naprawdę dzieje dziewczyny, coś niesamowitego...
Oczywiście nie obyło się bez przygód - odleciałam po zabiegu, cukier mi spadł i nie chciał się podnieść. Teraz grzecznie leżę w łóżeczku w domu, z mocnym postanowieniem ponownej wyprawy do dietetyka i,wdrożenia diety cukrzycowej.marzusiax, Bianka4, kehlana_miyu, chomiczka, s1985 lubią tę wiadomość