Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Reniu, to dziś ten wielki dzień powodzenia
marzusiax, niezapominajka, chomiczka, kehlana_miyu, monilia84, Stópka, hiacynta99. lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Tak, właśnie wróciłam. Podano mi 2 zarodki / blastusie, a 7 zostało do mrożenia. Podobno wynik super. No zobaczymy, póki co to boję się oddychać żeby nie zaszkodzić...
Renia7910, niezapominajka, kehlana_miyu, hiacynta99. lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Trzymam kciuki
W poniedziałek moje dwie kolezanki urodzily przez cc ,na piatek nastepna ma termin.
Cieszy mnie to ze dzieciaczki zdrowe ale w takich momentach płaczę dlaczego moja ciąża nie skończyła się szczesliwie.
Moj tak się radowal z tych porodow bo to jego dobrych kolegow dzieci ze wkolko z kazdym rozmawiał.
W koncu nie wytrzymalam nerwowo i powiedzialam ze moze juz przestanie komentowac bo to za duzo jak dla mnie.
Po tych tabletkach jestem kłebek nerwow,chodzę i płaczę z byle powodu.
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Rudzik ❤ faceci są tacy niedomyślni...
Sysiu beta wg zaleceń lekarza 25.07. Wg moich planów - 22.07Renia7910, hiacynta99. lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Reniu trzymamy mocno zaciśniete kciukasy bedzie fasolcia hurrrrrra Uważaj na siebie kochana
Rudzik przykro mi że w tej sytuacji mąż nie jest chętny żeby postarac sie o maluszka
Tak bardzo Cie rozumiem ja mojemu R wyrzucam niekiedy że mamy takiego cudnego synka którego Ty nie chciales ale teraz juz rozumie co by stracił
Sysiu jak pogoda na RODOS ?
U nas leje od rana, takze nawet nie wychodzimy z domu Dzieci śpia także chwila dla mnie
Miłego dnia
A to moje dwa wariaty kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 09:06
Rudzik 39, Renia7910, hiacynta99., niezapominajka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Witajcie dziewczyny,
Mam pytanie - czy są tu dziewczyny z mutacją A1298C homozygotą? Jestem po 2 stratach w 5/6tc i właśnie zdiagnozowano mi tę mutację plus czynniki immunologiczne. Jeśli któraś z Was może podzielić się doświadczeniem co do leczenia i tego jak prowadzi się ewentualną ciążę, jakie szanse na zdrową dzidzię to będę bardzo wdzięczna,
Dzięki!Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Evita ja mam tą mutację. Zapraszam na priv.
Dziewczynki sorka, że się nie odzywam, ale mam obecnie skomplikowaną sytuację. U nas wszystko dobrze, młody sobie kopie, a ja rosnę Na szczęście na razie tylko na brzuszku.
Reniu zaciskam mocno kciuki za wielką radość za kilka dni
Renia7910, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyKasiu mam nadzieję że te komplikacje to nieszkodliwe są...
W tym wszystkim najważniejsze jest że maluszek rośnie zdrowo
Monia brzdące przesłodkie masz rację, przypominaj mężowi przed czym się wzbraniał przykro mi Rudzik że ten twój mąż taki niereformowalny :'(
Ilonia Zośka rośnie zdrowo? Pewnie zęby już jej idą? Czy to jeszcze czas?
Kehlana a jak Wy?monilia84, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Od dzisiaj będę mamą na pełen etat. Wczoraj Młody miał przetaczaną krew (miał wcześniej kiepską morfologię), a dzisiaj o godz 14tej kładę się do Jaśka na oddział, bo lekarz chce sprawdzić, czy przy piersi też pojawią się spadki saturacji. Jeśli wszystko będzie dobrze, to wychodzimy w pn, najdalej we wt
Wczoraj wieczorem w końcu doszło dno do łóżeczka, więc chyba jesteśmy gotowi na przyjazd do domu
PS. Widziałyście, co się działo wczoraj w Nicei? Mój mąż tam jest Szczęśliwie nie chciało mu się wieczorem już wychodzić, Po raz pierwszy błogosławiłam jego lenistwo...
hiacynta99., kehlana_miyu, chomiczka, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko buziaki Dla Jasia !!!! Bedzie wszystko dobrze, juz nie długo będziecie w domu !!!!
Kehlana Wiaterek juz niedługo przyjdzie na Was czas
Renia czekam na fotkę testu ciążowego II
Rudzik Wspieram !!!!
Monia ale twoja córa już pannica a Synus taki kochany
My po chrzcinach i po szczepieniu .
Misiek od 2 dni jest inny, potrafi się zabawic nawet do 2 godz, lepiej spi tylko co 3 godz jeszcze wcina flache
Nie chce go za wcześnie chwalić
Ja dalej okresu nie mam Nawet test OVU robiłam wczoraj bo podobno wykrywa ciaze no nie wiem co mam myśleć...
Pozdrawiam :*Renia7910, monilia84, kehlana_miyu, s1985, ilonia1984, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a83f91fbe59.jpg
A to Misiek Kolek jako tako nie ma Espumisan profilaktycznie podaje :)tak że bąki brrrrr idą co chwile hehe
Zaczyna poznawać bliskie osoby na dziadka to reaguje płaczem, na Filipa kopie nogami hahah a jak mnie zobaczy z tymi wielkimi okularami to zaczyna sapać i uśmiechać się haha gu gu ga ga juz wiadomo jestniezapominajka, Renia7910, kehlana_miyu, s1985 lubią tę wiadomość
-
Renou mega kciuki!!!!!!!!!!!!!!! I niecierpliwie czekam na pozytywna bete najlepiej blizniacza!
Dziewczyny czy ktoras zna sie na wynikach krzywej a raczej prostej insulinowej?Renia7910 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Niezapominajko Jasiu to dzielny mężczyzna i wierze że uda już się Wam wyjsc do domku
Ciesze się że z mężem wszystko ok nie rozumiem co to dzieje sie na tym świecie
Hiacyntka Mikuś cudny
Super że śpi ładnie i jest grzeczniutki
a powiedz mi jakimi szczepionkami szczepilas skojarzonymi ??
Co do okresu to ja też jeszcze nie dostałam takze witaj w klubie
Reniu czekam na wspaniałe wieści
Wiaterku, Kehlana super że maluszki rośna i kopią spokojnej ciąży Wam życzę
My jutro juz mamy gości na.chrzciny niedzielne ja wkońcu mam jutro fryzjera zrobie cos dla siebie zobaczymy co z tego wyjdzie
Buziaczkikehlana_miyu, Renia7910, hiacynta99., niezapominajka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Monia ja szczepiłam normalnie 3 wkłucia były, chciałam wykupić 3/1 ale nie przyszła szczepionka na czas, a czekać nie chciałam
Jeszcze wykupiłam na rotawirusy !
Myślałam o szczepionkach 5/1 lub 6/1 ale mi odradzano wszędzie !
Jestem wkurw no wczoraj mierzyłam sukienki na wesele i Malo która zmieściłam sie