Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia udanej komunii
Niezapominajko musiałaś przeżyć horror zanim upewniłaś się że z mężem wszystko w porządku
Hiacyntko Misiek słodziutki
Sysiu udanego urlopu i tak - widziałam Twój komentarz w pamiętniku pożyjemy zobaczymy...
Miłej niedzieli dziewczynyniezapominajka, hiacynta99. lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki witamy się po chrzcinach
Mały był grzeczniutki wszystko super się udało także cieszę się że już po wszystkim : Dzisiaj chrzestna małego wyjeżdża i zaczniemy normalne funkcjonowanie
A to mój mały dżentelmen
Hiacynta ja też zdecydowałam się na te szczepionki na NFZ ale jeszcze się nie szczepiliśmy powoli się zbieramy do tego.
Pozdrowionka dziewczynkiRenia7910, hiacynta99., kehlana_miyu, s1985, niezapominajka, chomiczka, Agnieszka0812, Natalii00 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Prawdziwy gentelman i jaka zalotna minka
Słodziak prawdziwy ,jej jak ja Wam zazdroszczę tych maluszków. ..
Moje juz wolą poza domem spędzać czas i matka sama
Zaczynam drugie opakowanie tabletek ,jeszcze miesiąc i sprawdzam stan miesniaka.
Matko jestem tak podminowana przez te tabsy ze az mnie nosi.
-
Rudzik 39 wrote:Prawdziwy gentelman i jaka zalotna minka
Słodziak prawdziwy ,jej jak ja Wam zazdroszczę tych maluszków. ..
Moje juz wolą poza domem spędzać czas i matka sama
Zaczynam drugie opakowanie tabletek ,jeszcze miesiąc i sprawdzam stan miesniaka.
Matko jestem tak podminowana przez te tabsy ze az mnie nosi.hiacynta99., kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
tez dziś od rana mnie gowa boli lekko mówiąc i jade na przeciwbólowych, do tego od wczoraj jakies plamienia sie zaczeły jak w zeszłym cyklu i taka dupa ;/
Reniu a czemu miało by się nie udac, pozytywne nastawienie i myślenie to pół sukcesu :*Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Renia7910 wrote:Monia sliczniaczek przystojniaczek twój Twój synuś
U mnie dzisiaj depresyjnie. Trochę rozruszał mnie wypad do Ikei z kartą męża (spojrzał na mnie rano i już wiedział...), ale generalnie obudził mnie ból głowy i przekonanie że się nie udało :'(
Reniu u mnie pierwszym objawem ciąży byl bol głowy tak gdzies od 4dpo sie zaczynamy migreny
W obu ciazach tak samo! A wiec ja tu czuje ze cosik z tego będzieAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Hej dziewczynki witamy się po chrzcinach
Mały był grzeczniutki wszystko super się udało także cieszę się że już po wszystkim : Dzisiaj chrzestna małego wyjeżdża i zaczniemy normalne funkcjonowanie
A to mój mały dżentelmen
Hiacynta ja też zdecydowałam się na te szczepionki na NFZ ale jeszcze się nie szczepiliśmy powoli się zbieramy do tego.
Pozdrowionka dziewczynki
Monia mój tez o dziwo nie płakał wystraszył sie organisty tylko! Hahaha
Filip dzis pojechał do babci na 2 tyg i jakos mi tak łyso...
W tym tyg jadę do pracy bo umowa konczy mi się 22 no i bede bezrobotna jak ten Ferdek K..... -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:I nie przedłużą ci?
Nie ! Na macierzyńskim nie maja prawa mi przedłużyć! Ja juz rozmawialam z kadrową chwile temu gdzies jak byłam przed 30 Tc.
Szkoda! Bo byłam dobrym pracownikiem ! Raz tylko na L4 po laparoskopii ! Nawet jak dziecko miałam w szpitalu! To kombinowałam i chodziłam do pracy! Zawsze wszystko pomagałam! Swoje zrobiłam i szlam do innych! To mi zapłacili -
nick nieaktualnyPrzykro mi Hiacyntko Takie to wszystko niesprawiedliwe
Ja dostałam sporą nauczkę u poprzedniego pracodawcy. Ten obecny nie jest zły ale - nauczona doświadczeniem, szanuję siebie i swoje zdrowie, a przede wszystkim priorytety w życiu prywatnym. Nie zależy mi na karierze tylko na spokojnej pensji. I dziecku. Dlatego jestem na L4 i mam zamiar być do końca ciąży (jeśli się uda).
Przytulamniezapominajka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Reniu, popieram. Ja sama teraz w ciąży pracuję, ale to zupełnie inna praca niż moja poprzednia i zupełnie inne jest moje podejście. Wykonuję swoje obowiązki najlepiej jak potrafię, ale siedzę moje 8h i tyle - nie sprawdzam maili po pracy, nie wypruwam z siebie żył, jeżeli mam gorszy dzień to daję sobie trochę luzu - i nie chodzi mi nawet tylko o ciążę. W końcu jak wrócę do pracy po macierzyńskim, też będę chciała zachować równowagę między pracą a domem i widywać jednak tego mojego synka częściej niż wieczorami kiedy śpi. Po prostu parę rzeczy sobie przemyślałam i poprzestawiałam swoje priorytety.
Jak sobie teraz przypomnę, że kończyłam projekt i wysyłałam maile ze szpitalnego łóżka po pierwszym poronieniu, a po drugim nie wzięłam nawet dnia zwolnienia, to pukam się z niesmakiem w głowę.Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kobitki, Jasiek już w domu od wczoraj. Macierzyństwo przy drugim dziecku na pewno jest inne, ale ciągle tak samo zajmujące
Czytam Was na bieżąco i trzymam nieustannie kciuki za starające się. Reniu
monilia84, Renia7910, hiacynta99., kehlana_miyu, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko wspaniałe wieści buziaczki dla Jasieńka
Hiacyta przykro mi z powodu pracy, ja teraz jestem na macierzyńskim ale powrotu do pracy też raczej nie mam, trudno jakoś sobie poradzę, ważne że mam przy sobie takiego małego stworka jak Kacperek
Sysiu
Reniu co u Was ??
Mój synuś dzisiaj kończy 11 tygodni Czas szybciutko leci.
Buziaczki dla wszystkich Cioci
Miłego dniaRenia7910, hiacynta99., kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyNiezapominajko nareszcie !! niech już będzie wszystko dobrze
Monia synek taki śliczny że aż się chce go schrupać
tym bardziej że... u mnie beta 7dpt - 15,12
Jeszcze dużo może się wydarzyć, ale pozwalam sobie na umiarkowaną radość...Smoothie, niezapominajka, hiacynta99., chomiczka, s1985, monilia84, Wiaterek, marzusiax, Ediii, kehlana_miyu, Agnieszka0812, tysiaa93, Rudzik 39 lubią tę wiadomość
-
Reniu Kochana bardzo sie ciesze i trzymam bardzo mocno kciuki żeby było dobrze
Ja dzis po wizycie. Maly rosnie i wazy huz 460g. Niestety ja nadal mam infekcje i to do tego z bakterii wrazliwych glownie na penicyline, ktorej nie może mi zapisac bo raz mialam reakcje alergiczna. Jesli lek nie pomoze to mnie wyśle doszpitala zeby tam pod nadzorem podali mi ta penicyline. Masakra normalnie. Dobrze chociaż ze zadnych objawów tej infekcji nie ma tzn ani mnie nie boli brzuch a szyjka dluga i zamknięta. Ale mam nadzieje ze ten antybiotyk pomoze.Renia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyKircze bo to zawsze musi się coś przypałętać uważaj na siebie, chcą cię położyć na oddział to niech kładą,byleby skutecznie wypędzili to cholerstwo.
Dziękuję dziewczyny, po 25 miesiącach starań już czas żeby wreszcie zaczęło być lepiej... Oczywiście już leżę i się martwię to będzie długie 9 miesięcy.
Póki co to zastanawiam się jak powiedzieć mężowi że się udało... Chyba nie obędzie się bez takich malutkich bucikóws1985, Ediii, monilia84, kehlana_miyu, hiacynta99., Agnieszka0812, niezapominajka, Natalii00 lubią tę wiadomość