Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Czuje się tak jak kobieta, która się stara o dziecko rok, a ciąży jak nie było tak nie ma.
Więc koszmarnie Mnie emocjonalnie wykończyło pół roku, nie wyobrażam sobie przekroczenia roku starań Przytulam Cię mocno i mam nadzieję, że w końcu się uda.marzusiax, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Marzusia, wiem co czujesz u mnie 2 lata starań bylo! Ale widzisz skonczylo sie wreszcie upragnioną ciążą :-*
Życzę tego tez tobie!
A my dzis chrzciny Mikołaja a wiec przygotowania wielkie kościół i imprezka w domu ..
Pozdrawiamy później wrzucę fotkę MiskaRenia7910 lubi tę wiadomość
-
Reniu mam nadzieję, że w końcu coś ruszy, bo powoli zlewam to wszystko. W poprzednim cyklu miałam biochemiczną, więc liczę, że coś w końcu się zaskoczy.
Rudzik Ja wiem co to znaczy pochować dziecko tuż przed porodem i ja bym kazała sobie 3 razy dziennie robić ktg. No ale to nie jestem ja... Nie masz co jej denerwować. Będzie u niej wszystko w porządku.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Reniu trzymam kciuki za jakeczka
Wiem ze sie nie odzywam,ale czesto zagladac zobaczec co u was :* mam.sesntymet i zawsze do was bede miala A co tam u Agi Syska odpoczywaj...u nas wszystko zajebiscie,Zosia to aniolek,tyle radosco z niej mamy,cudo i zaczela juz przesypiac mamci noclihiacynta99., Renia7910, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyIlonia ❤
Dziewczyny mamy 15 zarodków, tyle komórek się zapłodniło jestem jeszcze obolała po punkcji, jakby nie było mam 30 nakłuć w podbrzuszu... Transfer w środę. Cieszę się i boję kolejnego rozczarowania. Ale teraz obiecałam sobie że nie odpuszczę dopóki się nie uda. Będziemy próbować miesiąc w miesiąc, przecież nie może być cały czas źle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 15:14
kehlana_miyu, marzusiax, niezapominajka, monilia84, Stópka lubią tę wiadomość
-
Reniu kciuki zaciśnięte Olga ma już miesiąc i imieninki dziś
Renia7910 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reniu u Nas w porządku. Szykujemy się do chrzcin w niedziele, troszkę załatwiania zostało, ale już nie mogę się doczekać aż będzie po ehehhe
Mały czuje się lepiej, grzeczniejszy jest, kropelki mu podaje to może będzie lepiej z brzuszkiem i łatwiej mu będzie zrobić kupkę BuziakiRenia7910 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc