Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, Tulisia, ja też mam dzisiaj moment zwątpienia :( Ale powtarzam sobie, że jeśli nie w tym cyklu, to w następnym się uda :) I cały czas trzymam kciuki za Ciebie i Ggonię!

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • Lili30 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny ;) Milej niedzieli Wam życzę.
    Jestem pewna że już niedługo pojawią się nowe fasolki ;)
    Co do grupy na Facebooku to faktycznie ułatwi nam to wysyłanie zdjęć i nikt nie będzie ich widział ;) Na pogaduszki zostaje także tutaj ponieważ na forum łatwiej się pisze a nie wyobrażam sobie ze tego wątku nie ma ;)

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem uzależniona od tego wątku, też sobie nie wyobrażam, że miałoby go nie być :) To moja terapia :)

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez bardzo lubie tu zagladac robie to codziennie to juz uzaleznienie - odruch niekontrolowany ;-)

na fb mozemy przesylac fotki a pogaduszki chyba tu lepiej I sa dziewczyny ktore sie nie udzielaja ale nas czytaja I pomagamy w ten sposob innym osobom w podobnej sytuacji - wiec wyglada to tak ze sobie pomagamy I przy okazji wielu innym dziewczynom co uwazam jest bezcenne :-)

ale mnie naszlo mam dziwny humor taki mieszany zly zmeczony z glupkowato smiesznym to chyba moje hormony to nie moge byc ja hee :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 12:01

Tulisia lubi tę wiadomość

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba tez zostaje tutaj ;)
    Mysia kochana, łap dużo wiruskow od nas! :) Trzymam kciuki za owocne starania!
    Wszystkim życzę miłej niedzielki :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia mam to samo :( jakoś dziś wiara że się udało mnie opusciła .. link wyśle zaraz

• Rachele Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    Grupa zamknięta jest fajna bo nikt obcy nie czyta i można wrzucić fotki ale trudniej się pisze; )
    Bylam wczoraj na pierwszym usg; ) jest dzidzi i pięknie bije mu serduszko;)

Gratuluje! Jaka wspaniala wiadomosc.... :) :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    Witajcie w ten pochmurny, niedzielny poranek!

Ja raczej zostanę tutaj.

Rachele jeżeli będziesz miała chwilkę to zmień moje dane w tabelce bardzo Cię proszę- ostatnia @ 12.04 kolejna @ 08.05. Dziękuję.

Chociaż jeżeli dziewczyny odchodzą to chyba nie ma sensu prowadzić już tabelki. :(

Kochana, dane zmienione :)
    Teraz trzymam mocno kciuki aby to byl ostatni cykl!!!! :)

Ja tez zostaje tutaj :) Fb nie lubie i prawie nie uzywam,,, :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    Tulisia mam to samo :( jakoś dziś wiara że się udało mnie opusciła .. link wyśle zaraz

Kochana, zadna wiara Cie nie opuscila!!! Chwilowy zly humor spowodowany hormonami :)
    Jutro maszeruj na bete!!! :) Ja trzymam mocno kciuki!!! :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny od wczoraj mam takie humorki ze samej ciezko mi ze soba wytrzymac :/ najgorsze jest to ze zdaje sobie z tego sprawe a nic nie moge z tym zrobic :( wczoraj np czekalam na meza spoznil sie troche (i to nie z jego winy) a ja tak sie wkurzylam ze az sie poplakalam :(
    ggonia, tulisia nie wolno wam watpic :* wiara w fasolke musi byc!!! bo po waszych objawach to zdziwie sie jezeli nie bedzie lokatorow w waszych brzuszkach :**

• Rachele Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai, Kochana, masz prawo miec teraz humory :) Hormony szaleja dlatego jestes w pelni usprawiedliwiona! :) A Twoj maz jest super facet wiec z pewnoscia to rozumie! :) :) Za niedlugo dojda zachcianki i bedziesz go wysylac w nocy po cos dobrego :)
    Buziaki i milego popoludnia :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postaram się jutro iść na bete ale nie wiem czy zdąże bo rano niestety na pogrzeb jadę :( ale we wtorek już napewno

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wytrzymałam :)

1e9537d2314097f6med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 16:51

tysiaa93, mama Martynki, majeczka8, lucy1983, Lili30, jangwa_maua, Tulisia, Mysia 15, monilia84, KkasienkaA, kierzynka lubią tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wierze, odswiezalam stronę parę razy, ale super wiadomość. Rewelacja :) Gratuluję :)

kehlana_miyu lubi tę wiadomość

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana_miyu wrote:
    Nie wytrzymałam :)

1e9537d2314097f6med.jpg

GRATULACJE!!!! Pieknie!!!!!!! Yupiiiiiiiiiiiii:)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kahlana, nasza lista uzupelniona!!! :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :) U mnie dość zajęty weekend więc nie miałam czasu pisać ale w końcu odpoczywam :) Posprzątałam z mężem taras, posadziliśmy trochę nowych kwiatów to i w końcu mogę się zrelaksować w słoneczku :) U mnie dziś pięknie wiosennie :)

Ja pomysł z zamkniętą grupą na fb uważam w sumie za dobry tylko też wolę pisać tutaj :) nie piszę rzeczy które jakoś muszę ukrywać ;) a zdjęć do wstawiania na razie nie mam ;) Tulusia wyślę ci info na priv :)

U mnie już w końcu po owu...ja stawiam że było w piątek/sobotę OF wyznaczył już w czwartek...ale już po... I się bardzo cieszę bo jakoś był to trudny dla mnie tydzień żeby jakoś dograć i wizytę mamy i pracę i odpowiednie serduszkowanie z mężem tak żeby nie wyglądało tylko na pracę nad bobasem :) i było przyjemne... Miałam już i chwile zwątpienia i złość i płacz ale teraz będzie już co będzie :) mam nadzieję że się udało ale nie będę się nakręcać bo różnie to bywa :)

Nadal trzymam kciuki za Was dziewczynki, które miałyście owu trochę przede mną - Tulisia Ggonia i Kehlana - różnie to może być ale nie mamy już teraz na to wpływu :) mi w moim szcześliwym cyklu tempka leciała w dół co najmniej dwa razy więc wszystko jest możliwe :) trzeba optymistycznie myśleć bo inaczej na prwno się nie uda :)

Mysia - życzę ci dużo powodzenia w tym cyklu i przede wszystkim spokoju :)

Wszystkim przyszłym mamusiom życzę żeby hormony nie szalały za bardzo a dzidzie rosły zdrowo :)

Kto jeszcze zaczyna cykl???

I co u Domi???

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kehlana a nie mówiłam :) gratulacje kochana !!!! Poproszę o świeże wiruski :)

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie do końca w to wierzę :) ale bardzo świeże wiruski wysyłam!!!

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kehlana kochana gratuluje!!! ale super wiadomosc :-D

to teraz wysylaj swieze wiruski do Mysi I kolejnych starajacych sie aby nasza lista byla coraz dluzsza! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 17:12

kehlana_miyu, Mysia 15 lubią tę wiadomość

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
‹‹ 245 246 247 248 249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ