Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny Milej niedzieli Wam życzę.
Jestem pewna że już niedługo pojawią się nowe fasolki
Co do grupy na Facebooku to faktycznie ułatwi nam to wysyłanie zdjęć i nikt nie będzie ich widział Na pogaduszki zostaje także tutaj ponieważ na forum łatwiej się pisze a nie wyobrażam sobie ze tego wątku nie ma3 Aniołki w niebie
-
ja tez bardzo lubie tu zagladac robie to codziennie to juz uzaleznienie - odruch niekontrolowany
na fb mozemy przesylac fotki a pogaduszki chyba tu lepiej I sa dziewczyny ktore sie nie udzielaja ale nas czytaja I pomagamy w ten sposob innym osobom w podobnej sytuacji - wiec wyglada to tak ze sobie pomagamy I przy okazji wielu innym dziewczynom co uwazam jest bezcenne
ale mnie naszlo mam dziwny humor taki mieszany zly zmeczony z glupkowato smiesznym to chyba moje hormony to nie moge byc ja heeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 12:01
Tulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:Grupa zamknięta jest fajna bo nikt obcy nie czyta i można wrzucić fotki ale trudniej się pisze; )
Bylam wczoraj na pierwszym usg; ) jest dzidzi i pięknie bije mu serduszko;)
Gratuluje! Jaka wspaniala wiadomosc....
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Mysia 15 wrote:Witajcie w ten pochmurny, niedzielny poranek!
Ja raczej zostanę tutaj.
Rachele jeżeli będziesz miała chwilkę to zmień moje dane w tabelce bardzo Cię proszę- ostatnia @ 12.04 kolejna @ 08.05. Dziękuję.
Chociaż jeżeli dziewczyny odchodzą to chyba nie ma sensu prowadzić już tabelki.
Kochana, dane zmienione
Teraz trzymam mocno kciuki aby to byl ostatni cykl!!!!
Ja tez zostaje tutaj Fb nie lubie i prawie nie uzywam,,,Mysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
ggonia wrote:Tulisia mam to samo jakoś dziś wiara że się udało mnie opusciła .. link wyśle zaraz
Kochana, zadna wiara Cie nie opuscila!!! Chwilowy zly humor spowodowany hormonami
Jutro maszeruj na bete!!! Ja trzymam mocno kciuki!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyJa dziewczyny od wczoraj mam takie humorki ze samej ciezko mi ze soba wytrzymac najgorsze jest to ze zdaje sobie z tego sprawe a nic nie moge z tym zrobic wczoraj np czekalam na meza spoznil sie troche (i to nie z jego winy) a ja tak sie wkurzylam ze az sie poplakalam
ggonia, tulisia nie wolno wam watpic :* wiara w fasolke musi byc!!! bo po waszych objawach to zdziwie sie jezeli nie bedzie lokatorow w waszych brzuszkach :** -
Mama_Mai, Kochana, masz prawo miec teraz humory Hormony szaleja dlatego jestes w pelni usprawiedliwiona! A Twoj maz jest super facet wiec z pewnoscia to rozumie! Za niedlugo dojda zachcianki i bedziesz go wysylac w nocy po cos dobrego
Buziaki i milego popoludnia
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 16:51
tysiaa93, mama Martynki, majeczka8, lucy1983, Lili30, jangwa_maua, Tulisia, Mysia 15, monilia84, KkasienkaA, kierzynka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny U mnie dość zajęty weekend więc nie miałam czasu pisać ale w końcu odpoczywam Posprzątałam z mężem taras, posadziliśmy trochę nowych kwiatów to i w końcu mogę się zrelaksować w słoneczku U mnie dziś pięknie wiosennie
Ja pomysł z zamkniętą grupą na fb uważam w sumie za dobry tylko też wolę pisać tutaj nie piszę rzeczy które jakoś muszę ukrywać a zdjęć do wstawiania na razie nie mam Tulusia wyślę ci info na priv
U mnie już w końcu po owu...ja stawiam że było w piątek/sobotę OF wyznaczył już w czwartek...ale już po... I się bardzo cieszę bo jakoś był to trudny dla mnie tydzień żeby jakoś dograć i wizytę mamy i pracę i odpowiednie serduszkowanie z mężem tak żeby nie wyglądało tylko na pracę nad bobasem i było przyjemne... Miałam już i chwile zwątpienia i złość i płacz ale teraz będzie już co będzie mam nadzieję że się udało ale nie będę się nakręcać bo różnie to bywa
Nadal trzymam kciuki za Was dziewczynki, które miałyście owu trochę przede mną - Tulisia Ggonia i Kehlana - różnie to może być ale nie mamy już teraz na to wpływu mi w moim szcześliwym cyklu tempka leciała w dół co najmniej dwa razy więc wszystko jest możliwe trzeba optymistycznie myśleć bo inaczej na prwno się nie uda
Mysia - życzę ci dużo powodzenia w tym cyklu i przede wszystkim spokoju
Wszystkim przyszłym mamusiom życzę żeby hormony nie szalały za bardzo a dzidzie rosły zdrowo
Kto jeszcze zaczyna cykl???
I co u Domi???
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kehlana kochana gratuluje!!! ale super wiadomosc
to teraz wysylaj swieze wiruski do Mysi I kolejnych starajacych sie aby nasza lista byla coraz dluzsza!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 17:12
kehlana_miyu, Mysia 15 lubią tę wiadomość