Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Mój mąż jest cały z siebie dumny i stwierdził, że to zasługa jego silnej spermy Byle teraz było wszystko dobrze...
Kehlana musisz bardzo wierzyć że będzie dobrze bo będzie dobrze jak na razie prawie wszystkie dzidzie rosną zdrowo więc nic się nie martw -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O rety, a ja wróciłam dopiero e szkoły, padam na twarz...
Kehlana, aż zapiszczałam jak zobaczyłam twoje zdjęcie super super i jeszcze raz super Dużo zdrówka dla ciebie i Frędzelka!kehlana_miyu lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
majeczka8 wrote:dzien dobry dziewczynki co sie dzieje?
gdzie jestesmy? tu czy na tajnym spotkaniu?
Tulisia a ja nie moge cie dodac do przyjaciolek -dlaczego?
ja mam fikcyjne konto na fb jesli ktoras z was nie chce udostepnic danych zalozcie konto nowe specjalnie pod grupe I tez bedzie ok..ja mam to konto bardzo dlugo ale rzadko uzywam - Tulisia chce ci wyslac link tylko nie moge10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
lucy1983 wrote:Dziewczyny wiecie co... dolna część naszej tabelki z przyszłymi mamusiami jest krótsza od tej górnej tu dzieją się CUDA
Lucy tez to zauwazylam z ciekawosci popatrzylam na tabelke gdy kehlana pokazala fotke testuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 19:19
-
tulisia ja nie prowadze wykresu mialam do konca lutego a teraz juz nic tam nie ma I wlasnie staram sie udostepnic ale cos nie dziala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 19:21
-
majeczka8 wrote:tulisia ja nie prowadze wykresu mialam do konca lutego a teraz juz nic tam nie ma I wlasnie staram sie udostepnic ale cos nie dziala10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Kehlana wspaniała wiadomość!!! Bardzo, bardzo się cieszę!! Po prostu fantastycznie Pisałam już, że uwielbiam takie wiadomości??? Kocham je po prostu
kehlana_miyu lubi tę wiadomość