Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pap86 wrote:Ojej Dziewczyny , moze nie udzielam sie super aktywnie ale czytam Was codziennie i podnosicie mnie na duchu na przyszlosc, ktora mam nadzieje bedzie dla mnie dobra za jakies 3miesiace.a jak zalozycie prywatna grupe to nic nie bede o Was wiedziec ja jeszcze sie z mezem nie staram. Dopiero czekam na @,to 31dzien od zabiegu. Potem musimy odczekac i dopiero. I tutaj moge sobie Was podczytywac imi rwzniej.nie odchodzcie
majeczka8 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
ggonia ale to jest grupa tajna. Aby do niej dołączyć trzeba być zaproszonym albo przez założyciela albo przez członka grupy. Wolałam wybrać tą najbardziej prywatną grupę, bo w tej średniej (zamkniętej) inni mogą znaleźć grupę i zobaczyć kto do niej należy. Ggonia, prześlij link na mój priv do swojego fb do cię zaproszę niestety inaczej się nie da.
A ja tak wszystkim kibicuje ale mam wrażenie że jednak nie udało się w tym miesiącu. Taka chandra mnie dopadła i zwątpienie...10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry dziewczynki co sie dzieje?
gdzie jestesmy? tu czy na tajnym spotkaniu?
Tulisia a ja nie moge cie dodac do przyjaciolek -dlaczego?
ja mam fikcyjne konto na fb jesli ktoras z was nie chce udostepnic danych zalozcie konto nowe specjalnie pod grupe I tez bedzie ok..ja mam to konto bardzo dlugo ale rzadko uzywam - Tulisia chce ci wyslac link tylko nie mogeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:27
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w ten pochmurny, niedzielny poranek!
Ja raczej zostanę tutaj.
Rachele jeżeli będziesz miała chwilkę to zmień moje dane w tabelce bardzo Cię proszę- ostatnia @ 12.04 kolejna @ 08.05. Dziękuję.
Chociaż jeżeli dziewczyny odchodzą to chyba nie ma sensu prowadzić już tabelki. -
nick nieaktualny
-
Mysia, ale nikt nie odchodzi, przynajmniej ja nie zamierzam. Grupa jak dobrze zrozumiałam, ma być po to żebyśmy mogły wstawiać tam zdjęcia i czasem coś napisać. Nie zostawimy Cię tutaj na pewno, tym bardziej że w tym cyklu zaczynacie starania czy jeszcze nie??
Mysia 15, Tulisia lubią tę wiadomość
-
Kochane jesteście
Ja po prostu nie lubię fb. W przeciwieństwie do mojego męża
Tak wreszcie zaczynamy starania Zaczynam optymistyczniej patrzeć na świat!KkasienkaA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Ja tez wysylam ci wiruski Mysia :* jak kazda zafasolkowana ci je wysle to na pewno uda ci sie za 1 podejsciem
Dziękuję Kochane! Tak bardzo bym chciała żeby tak było