Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili slyszalam o takiej zamk. grupie na fioletowej strony nie udzielam sie tam duzo ale czytam czasem I tam ktos proponowal to ale nie wiem czy zalozyli ta grupe..nie wiem na czym to polega tak dokladnie..
truskaweczka wykresem sie nie przejmuj mi wyznaczyl przerywana linia a I tak sie udalo wiec ja mysle ze najlepiej ufaj sama sobie
kasienka ja czekam na list ze szpitala bo moje usg odbywa sie w szpitalu na ginekologicznym oddziale bo tu sa inne reguly..sprzet maja dobry tylko w pierwszym trymestrze powsciagliwi sa wiec musze czekac mysle ze dwa tygodnie..
posiedze w domu w przyszlym tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 16:10
-
kierzynka wrote:Grupa zamknięta jest fajna bo nikt obcy nie czyta i można wrzucić fotki ale trudniej się pisze; )
Bylam wczoraj na pierwszym usg; ) jest dzidzi i pięknie bije mu serduszko;)
Kierzynka kochana gratuluje piekna wiadomosc!!!kierzynka lubi tę wiadomość
-
kierzynka super Kochana! Gratuluję Maleństwa no i serduszka!!!
Fakt tu wstawianie zdjęć jest trudne. Ja się na tym nie znam, ale czy to nie jest tak że musimy mieć się w znajomych? Bo to będzie oznaczało, że dla całego internetu udostępnimy swoje dane.
Może ktoś wie coś więcej o grupach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 16:19
-
wiem na pewno, że zdjęcia, posty i informacje udostępnione na takiej grupie prywatnej są widoczne tylko dla członków takiej grupy. Wydaje mi się (ale pewna nie jestem) że inni nawet nie widzą że należymy do takiej grupy. Wiem, bo sama zakładałam taką grupę i nadal do niej należę
Przypuśćmy że założę taką grupę, ale muszę znać wasze imiona i nazwiska żeby was do niej zaprosić. Kiedyś czytałam regulamin ovufriend i chyba jest to zabronione10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
myślę że aby zakładanie grupy miało sens to fajnie by było aby reszta dziewczyn też wyraziła entuzjazm, bo w końcu dla 5 osób nie opłaca się jej zakładać ale oczywiście nic na przymus, to musi być dobrowolna decyzja każdej z nas10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się chętnie przyłączę mam nadzieję, że z czasem każda z nas będzie miała zdjęcia maleństwa do pokazywania, a nie chciałabym tego robić na otwartej dla wszystkich stronie Choć dziwnie będzie przyzwyczaić się do nowych imion, skoro od paru miesięcy/tygodni znam Was pod nickami
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015