Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też jestem za zamkniętą grupą, tyle już o sobie wiemy, często dość prywatnych i intymnych rzeczy, że fajnie by było gdyby zostało to tylko między nami. Ale technicznie jestem zielona w tych sprawach
Kierzynka gratulacje!!!! Niech nam zdrowo rośnie kolejny Maluszek.kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też za Lili świetny pomysł, bo właśnie żeby się zaprosić to trzeba by było tu napisać dane, a to może każdy przeczytać.
A może coś zupełnie nie związanego z dziećmi, żeby nas nie napastowali... Ale ja to wymyślania nazw nie jestem zdolna -
podoba mi sie czterolistna koniczyna moze czterolistna koniczynka hihihii albo promyk slonca ..na pewno cos bardzo pozytywnego
jakis glupkowaty humor mnie naszedlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 18:15
-
Ojej Dziewczyny , moze nie udzielam sie super aktywnie ale czytam Was codziennie i podnosicie mnie na duchu na przyszlosc, ktora mam nadzieje bedzie dla mnie dobra za jakies 3miesiace.a jak zalozycie prywatna grupe to nic nie bede o Was wiedziec ja jeszcze sie z mezem nie staram. Dopiero czekam na @,to 31dzien od zabiegu. Potem musimy odczekac i dopiero. I tutaj moge sobie Was podczytywac imi rwzniej.nie odchodzcie
Lili30, majeczka8 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
pap, kochana nigdzie nie odchodzimy grupa na fb będzie nam służyła przede wszystkim do wstawiania zdjęć, tak myślę
poczytałam trochę o tych grupach i jest tak jak mówi kierzynka, że jeżeli założę tajną grupę to tylko ja jako założycielka będę mogła was zaprosić lub już ewentualne członkinie.
Więc zakładam taką grupę. jeśli któraś chętna to pisać do mnie na priv żebym mogła znaleźć i zaprosić tylko nie wszystkie narazkierzynka lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.