X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu oby to nie było to, ja nadal trzymam za Was kciuki

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu, tak bardzo mi przykro! Nie, dlaczego to się stało? Przytulam cię bardzo mocno Mysiu. To takie okropne :(

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Tulisia - a jakieś objawy na @ lub nie na @ masz?
    jangwa, powiem ci tak: nie chcę się nakręcać bo potem wyjdzie że jednak nic z tego i zrobię z siebie idiotkę. Nie chcę też doszukiwać się wyimaginowanych objawów. Ale jestem dobrej myśli bardziej niż zwykle. Bowiem w ogóle nie mam napięcia przedmiesiączkowego! W OGÓLE! A mam go zawsze... zawsze przed @ chodzę zła jak osa, płaczę z byle powodu, mąż tylko chyłkiem schodzi mi z drogi i uzupełnia lodówkę :) a teraz nic! A w dodatku tak samo miałam wtedy w grudniu jak zaszłam w ciążę. I jedynie po tym mogę wnioskować, że coś się dzieje dobrego. Ale jak mówiłam - nie chce sobie niczego wmawiać choć cały czas mam nadzieję.

jangwa_maua, meeegi1771 lubią tę wiadomość

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia poprostu nie wierze!!! To nie moze byc prawda :( strasznie mi przykro :( przytulam cie kochana :*

• Rachele Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia.....Kochana..bardzo bardzo mi smutno i przykro.....Tule Cie mocno Kochana ;( ;(

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu, przytulam Cię mocno. Aż za dobrze wiem, jakie to rozczarowanie :(

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • Lili30 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 92.1 :(

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( :( :( To takie niesprawiedliwe :( :( :(

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Lili30 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu strasznie mi przykro :(

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu, to okropne co cię spotyka, bardzo mi przykro :(

A do tego minorowego nastroju dołączę i ja. Zauważyłam u siebie różowy śluz, więc @ się zbliża. Postanowiłam zrobić podstawowe badania hormonów, może mi się coś poprzestawiało i dlatego teraz są problemy z zajściem w ciążę? Bo moim zdaniem to nie jest możliwe, że wtedy w grudniu, bach, i udało się za pierwszym razem a teraz mijają 4 miesiące i nic! Idę trochę popłakać, muszę jakoś sobie ulżyć. Och Boziu, Boziu, na ciężką próbę mnie wystawiasz.

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia bardzo mi przykro :* wiem ze w takich chwilach ciężko jest myśleć o tym co będzie kiedyś ale na pewno niedługo będziesz cieszyć się maleństwem w brzuszku. Musisz być silna i nie możecie się z mężem poddawać. Uda sie:*

Tulisia mam nadzieje se u Ciebie ten różowy śluz nie zwiastuje @. Mam nadzieje ze to np objaw implantacji. Trzymam kciuki cały czas :*

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu i mi smutno że tak wyszło, byłam pewna że będzie wszystko dobrze :( a do tego ginekologa pójdziesz w poniedziałek? może się przejdź i powiedz co i jak :(

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele bardzo Cię proszę przesuń mnie na koniec listy z naszej pierwszej strony. Nie wiem kiedy będę miała kolejną @. :(

Tak pójdę do lekarza w poniedziałek. Zobaczę co on na to powie. :(

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia - mam nadzieję, że jednak @ do Ciebie nie zawita...

Cały dzień Mysia myślę o Tobie .. ech :( tak strasznie mi przykro ... mam nadzieję, że już niedługo będziesz jednak mogła się cieszyć ...

Mnie dziś cały dzień brzuch boli :( dawno tak nie bolał ... wzięłam no-spe, ale nie bardzo pomogła ...

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu kochana tak mi przykro :( nie mogę aż uwierzyć... Midlę się za Was żeby niedługo zawitało do was na dobre małe szczęście pod serduszkiem.

Tak mi teraz smutno choć cieszyłam się już w drodze do domu na dobre wieści... Jestem zmęczona i chyba pójdę już spać :(

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mi trochę lepiej. Śluz różowy nadal jest, ale już się pogodziłam z sytuacją i z powrotem do pracy. Teraz tylko czekam na @ i zbadam na razie poziom prolaktyny oraz tsh i ft3 i ft4. Zobaczymy co wyjdzie, jeśli będzie ok, będziemy szukać dalej. Dobrej nocki wam życzę dziewuszki.

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia tak mi przykro, z całych sił trzymałam kciuki zeby sie udało, miałam nadzieję na kolejną piękną niespodziankę na naszym wątku. Moja radość nie trwała długo, a Twoje dwie kreseczki były najlepszą wiadomością w tym tygodniu i strasznie sie ucieszyłam. Przytulam Cię i jestem z Toba całym serduszkiem.
    Gratuluję też Wam kochane zdrowych pięknych Maluszków i udanych wizyt.

Ja ostatnio nie dość, że sama mam kiepską sytuację psychiczną to wydarzenia tego tygodnia tylko ją pogarszają, nie chciałam pisać i psuć Wam humorów. Może niektóre z Was pamiętają jak pytałam o betę związaną z moją przyjaciółką, u niej wszystko bylo dobrze, serduszko biło, czuła sie swietnie, do czasu plamienia, Malenstwo zasnęło w 7 tyg., a dowiedziała się dopiero w 12 tyg. Dzisiaj też sie dowiedizałam o kolezance z pracy, sytuacja podobna :( to wszystko odbiera resztki optymizmu i wiarę w to ze moze sie udać, zbliza sie tez 25 tydzien czyli ten w którym straciłam Martynkę i tak bardzo sie boję czym tym razem bedzie mi dane cieszyć sie synkiem dłużej. Ta bezsilność jest okropna, strach jest coraz większy i rośnie, bo nie mam się komu wygadać, wypłakać i duszę to w sobie, w dzień się trzymam, bo mam Igora, ale wieczór i noc są straszne, nie wytrzymuję i pękam. Przepraszam, że wyżalam się tutaj, ale musiałam to z siebie wyrzucic.

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu Kochana!!! Tak bardzo mi przykro... nawet nie wiem co powiedzieć... Ściskam Cię jak mocno się tylko da, trzymaj się Kochana... :( :( :(

Tulisia to na pewno @??? No co za pechowy wieczór nie mogę... Ale głowa do głory i kroczymy dalej :*

Mama Matynki Kochana przecież możesz pisać tu do nas!!! Straszne jest po prostu to co teraz dzieje się z tymi ciążami... Nie do opisania... I czyja w tym wina? Może tego co jemy? Czort wie... :( Ale Kochana musisz wierzyć, że będzie dobrze. Synuś siedzi w brzuszku, ma się dobrze i czeka do października! Co chwila każdą z nas nachodzi taki moment strachu i to już chyba normalne i chyba tak będzie... Ale u Was jest wszystko na badaniach dobrze, prawda? Kochana musisz się czymś zająć i przetrzymać ten okres...

mama Martynki lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko ok, po drugim usg lekarz powiedzial ,,chłop jak dąb, jaja jak berety. Proszę uciekać do domu i cieszyć się ciąża,,. Nawet łożysko się przesunelo do góry , co prawda jest na ścianie przedniej i mniej czuje ruchy, ale najważniejsze ze nie jest przodujace.
    Kasienka staram się trzymać, mąż za miesiąc kończy kontrakt i zobaczymy jak z jego powrotem, jak będzie przy mnie to jakoś razem dotrwamy do października :).

lucy1983 lubi tę wiadomość

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ