X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu oby to nie było to, ja nadal trzymam za Was kciuki

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu, tak bardzo mi przykro! Nie, dlaczego to się stało? Przytulam cię bardzo mocno Mysiu. To takie okropne :(

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Tulisia - a jakieś objawy na @ lub nie na @ masz?
    jangwa, powiem ci tak: nie chcę się nakręcać bo potem wyjdzie że jednak nic z tego i zrobię z siebie idiotkę. Nie chcę też doszukiwać się wyimaginowanych objawów. Ale jestem dobrej myśli bardziej niż zwykle. Bowiem w ogóle nie mam napięcia przedmiesiączkowego! W OGÓLE! A mam go zawsze... zawsze przed @ chodzę zła jak osa, płaczę z byle powodu, mąż tylko chyłkiem schodzi mi z drogi i uzupełnia lodówkę :) a teraz nic! A w dodatku tak samo miałam wtedy w grudniu jak zaszłam w ciążę. I jedynie po tym mogę wnioskować, że coś się dzieje dobrego. Ale jak mówiłam - nie chce sobie niczego wmawiać choć cały czas mam nadzieję.

jangwa_maua, meeegi1771 lubią tę wiadomość

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia poprostu nie wierze!!! To nie moze byc prawda :( strasznie mi przykro :( przytulam cie kochana :*

• Rachele Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia.....Kochana..bardzo bardzo mi smutno i przykro.....Tule Cie mocno Kochana ;( ;(

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu, przytulam Cię mocno. Aż za dobrze wiem, jakie to rozczarowanie :(

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • Lili30 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 92.1 :(

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( :( :( To takie niesprawiedliwe :( :( :(

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Lili30 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu strasznie mi przykro :(

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu, to okropne co cię spotyka, bardzo mi przykro :(

A do tego minorowego nastroju dołączę i ja. Zauważyłam u siebie różowy śluz, więc @ się zbliża. Postanowiłam zrobić podstawowe badania hormonów, może mi się coś poprzestawiało i dlatego teraz są problemy z zajściem w ciążę? Bo moim zdaniem to nie jest możliwe, że wtedy w grudniu, bach, i udało się za pierwszym razem a teraz mijają 4 miesiące i nic! Idę trochę popłakać, muszę jakoś sobie ulżyć. Och Boziu, Boziu, na ciężką próbę mnie wystawiasz.

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia bardzo mi przykro :* wiem ze w takich chwilach ciężko jest myśleć o tym co będzie kiedyś ale na pewno niedługo będziesz cieszyć się maleństwem w brzuszku. Musisz być silna i nie możecie się z mężem poddawać. Uda sie:*

Tulisia mam nadzieje se u Ciebie ten różowy śluz nie zwiastuje @. Mam nadzieje ze to np objaw implantacji. Trzymam kciuki cały czas :*

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu i mi smutno że tak wyszło, byłam pewna że będzie wszystko dobrze :( a do tego ginekologa pójdziesz w poniedziałek? może się przejdź i powiedz co i jak :(

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele bardzo Cię proszę przesuń mnie na koniec listy z naszej pierwszej strony. Nie wiem kiedy będę miała kolejną @. :(

Tak pójdę do lekarza w poniedziałek. Zobaczę co on na to powie. :(

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia - mam nadzieję, że jednak @ do Ciebie nie zawita...

Cały dzień Mysia myślę o Tobie .. ech :( tak strasznie mi przykro ... mam nadzieję, że już niedługo będziesz jednak mogła się cieszyć ...

Mnie dziś cały dzień brzuch boli :( dawno tak nie bolał ... wzięłam no-spe, ale nie bardzo pomogła ...

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu kochana tak mi przykro :( nie mogę aż uwierzyć... Midlę się za Was żeby niedługo zawitało do was na dobre małe szczęście pod serduszkiem.

Tak mi teraz smutno choć cieszyłam się już w drodze do domu na dobre wieści... Jestem zmęczona i chyba pójdę już spać :(

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mi trochę lepiej. Śluz różowy nadal jest, ale już się pogodziłam z sytuacją i z powrotem do pracy. Teraz tylko czekam na @ i zbadam na razie poziom prolaktyny oraz tsh i ft3 i ft4. Zobaczymy co wyjdzie, jeśli będzie ok, będziemy szukać dalej. Dobrej nocki wam życzę dziewuszki.

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia tak mi przykro, z całych sił trzymałam kciuki zeby sie udało, miałam nadzieję na kolejną piękną niespodziankę na naszym wątku. Moja radość nie trwała długo, a Twoje dwie kreseczki były najlepszą wiadomością w tym tygodniu i strasznie sie ucieszyłam. Przytulam Cię i jestem z Toba całym serduszkiem.
    Gratuluję też Wam kochane zdrowych pięknych Maluszków i udanych wizyt.

Ja ostatnio nie dość, że sama mam kiepską sytuację psychiczną to wydarzenia tego tygodnia tylko ją pogarszają, nie chciałam pisać i psuć Wam humorów. Może niektóre z Was pamiętają jak pytałam o betę związaną z moją przyjaciółką, u niej wszystko bylo dobrze, serduszko biło, czuła sie swietnie, do czasu plamienia, Malenstwo zasnęło w 7 tyg., a dowiedziała się dopiero w 12 tyg. Dzisiaj też sie dowiedizałam o kolezance z pracy, sytuacja podobna :( to wszystko odbiera resztki optymizmu i wiarę w to ze moze sie udać, zbliza sie tez 25 tydzien czyli ten w którym straciłam Martynkę i tak bardzo sie boję czym tym razem bedzie mi dane cieszyć sie synkiem dłużej. Ta bezsilność jest okropna, strach jest coraz większy i rośnie, bo nie mam się komu wygadać, wypłakać i duszę to w sobie, w dzień się trzymam, bo mam Igora, ale wieczór i noc są straszne, nie wytrzymuję i pękam. Przepraszam, że wyżalam się tutaj, ale musiałam to z siebie wyrzucic.

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu Kochana!!! Tak bardzo mi przykro... nawet nie wiem co powiedzieć... Ściskam Cię jak mocno się tylko da, trzymaj się Kochana... :( :( :(

Tulisia to na pewno @??? No co za pechowy wieczór nie mogę... Ale głowa do głory i kroczymy dalej :*

Mama Matynki Kochana przecież możesz pisać tu do nas!!! Straszne jest po prostu to co teraz dzieje się z tymi ciążami... Nie do opisania... I czyja w tym wina? Może tego co jemy? Czort wie... :( Ale Kochana musisz wierzyć, że będzie dobrze. Synuś siedzi w brzuszku, ma się dobrze i czeka do października! Co chwila każdą z nas nachodzi taki moment strachu i to już chyba normalne i chyba tak będzie... Ale u Was jest wszystko na badaniach dobrze, prawda? Kochana musisz się czymś zająć i przetrzymać ten okres...

mama Martynki lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko ok, po drugim usg lekarz powiedzial ,,chłop jak dąb, jaja jak berety. Proszę uciekać do domu i cieszyć się ciąża,,. Nawet łożysko się przesunelo do góry , co prawda jest na ścianie przedniej i mniej czuje ruchy, ale najważniejsze ze nie jest przodujace.
    Kasienka staram się trzymać, mąż za miesiąc kończy kontrakt i zobaczymy jak z jego powrotem, jak będzie przy mnie to jakoś razem dotrwamy do października :).

lucy1983 lubi tę wiadomość

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ