Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam dziewczyny, ale dopiero wróciłam do domu byłam odwiedzić babcie
Z Maluszkiem wszystko dobrze Ruszał się strasznie niestety co do płci się nie dowiedziałam... byłam w przychodni na NFZ więc tam i sprzęt trochę gorszy.. Próbowała się lekarz dopatrzyć, ale Maluszek nie chciał pokazać co tam między nogami jest Sama się śmiałam, że jak nic odstającego nie widzi to może jest szansa na dziewczynkę
Maluch ma 97,4 mmmajeczka8, Mama_Mai, KkasienkaA, Mysia 15, lucy1983, kehlana_miyu, Lili30, Tulisia, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rachele wrote:Mysia, Kochana, jak sie czujesz?jutro powtarzasz bete, prawda?
Sciskam Cie mocno mocno mocno!!!!
Dziękuję Słońce!
Tak jutro powtarzam betę i bardzo się boję. Nie mogę odgonić od siebie złych przeczuć
Nadal boli mnie brzuch i po lewej stronie brzucha. Chciałabym już coś wiedzieć. Ta niepewność jest najgorsza.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt! Ciesze się ze dzieciaczki tak zdrowo rosną
Mysia trzymam kciuki za jutrzejsza betę. Musi być dobrze, po prostu musi, nie ma innej opcji! Daj znać koniecznie i postaraj się zachować spokój :* my tu wszystkie kibicujemy Twojej fasolce wiec na pewno jej się uda
a plamienie jeszcze jest?
Tulisia zaciskam kciuki za dwie krechy!!!Mysia 15, Tulisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:Mysia trzymam kciuki za Ciebie i mam nadzieję że beta rośie miałaś dzisiaj jakieś plamienia?
Jednorazowe plamienie i jakieś dwie takie ciemne małe tkanki czy skrzepła ciemna krew. Nie wiem co to było? -
Mysia 15 wrote:Dziękuję Słońce!
Tak jutro powtarzam betę i bardzo się boję. Nie mogę odgonić od siebie złych przeczuć
Nadal boli mnie brzuch i po lewej stronie brzucha. Chciałabym już coś wiedzieć. Ta niepewność jest najgorsza.
Kochana, wierze, ze wszystko bedzie dobrze!! Pomodlilam sie za dobre wiadomosci. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc i myslec pozytywnie!!! Jestem z Toba i wspieram duchowo!!
Sciskam Cie bardzo bardzo mocno!!Mysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)