X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    http://zapodaj.net/f9956dcedae77.jpg.html
    Jaki fajny bąbelek :) cieszę się jangwa że wszystko z wami dobrze!

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu ściskam Cię bardzo mocno!!! Wierzę, że będzie dobrze, pomodliłam się za Twoje Maleństwo. Czekam Kochana na wieści :*

Tulisiu Kochanie kiedy będziesz testowała??

Tulisia, Mysia 15 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu będzie wszystko dobrze ! Wszystkie trzymamy kciuki :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA wrote:
    Mysiu ściskam Cię bardzo mocno!!! Wierzę, że będzie dobrze, pomodliłam się za Twoje Maleństwo. Czekam Kochana na wieści :*

Tulisiu Kochanie kiedy będziesz testowała??
    Kkasienko, w niedzielę będę testować. Dziś też wytrzymałam więc i jutro się opanuję. A w niedzielę wóz albo przewóz. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

KkasienkaA, lucy1983 lubią tę wiadomość

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu, myślę o tobie i przekazuję ci dobrą energię i pozytywne wibracje! Musi być dobrze :)

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu, kciuki zaciśnięte za dzisiejszą betę! Jak długo będziesz musiała czekać na wyniki?

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez od samego rana mysle o tobie Mysiu :* musi byc dobrze, nie ma innej opcji :)

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie i bardzo dziękuję za wsparcie!

Wynik będę miała dopiero ok 17-ej. Bardzo się denerwuję!

Wiem, Lili pisała, że wyniki bety nie zawsze są miarodajne- dziękuję Ci Kochana za słowa pocieszenia- ale ciągle tkwi mi w głowie, że ta moja beta jest masakrycznie niska, a z tego co czytałam taka niska beta z reguły kończy się źle. :(

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu ale Lili chyba pisała, że ona miała pierwszy wynik jeszcze niższy... Jeżeli chodzi o przyrosty to czasem faktycznie jest niby źle, a potem się okazuje, że ciąża jest silna i dała radę. Ja np też jeden z przyrostów bety miałam bardzo słaby i myślałam, ze już po wszystkim. Kochana nie trać nadziei! Co prawda będę na uczelni, ale będę sprawdzała na telefonie- daj proszę koniecznie znać! :*

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak trochę religijnie: :)

Kilka dni temu zaczęłam nowennę pompejańską. Modlę się, by nasze Maleństwo przyszło na świat zdrowe. Może któraś z Was będzie zainteresowana :) to podaję linka: http://pompejanska.rosemaria.pl/
    "Nowenna pompejańska zwana jest nowenną nie do odparcia z tego powodu, ponieważ Matka Boża dała obietnicę, że każdy, kto będzie modlić się na różańcu przez 54 dni, ten otrzyma łaskę, o którą prosi."

Już dawno miałam Wam opowiedzieć sytuację, która mi się przydarzyła... Często w kościele siadam naprzeciw obrazu Jezusa Miłosiernego. Od dziecka mam tak, nie wiem dlaczego, że jak o coś proszę czy to Jezusa, czy Matkę Bożą to proszę, by się do mnie uśmiechnęła (oczywiście z obazu) :) Gdy dowiedziałam się, że jestem w ciąży przyszłam przed mszą i modliłam się mocno, żeby wszystko było dobrze, błagałam, mówiłam, że rozumiem że z poprzednią ciążą tak musiało być, taka była wola Boga i patrzyłam na obraz Jezusa prosząc, by się uśmiechnął jeżeli się zgadza... Ale nic, zawsze sobie wyobrażałam chociaż, że rysy się zmieniają- tym razem nic. Wtedy odwróciło się dziecko, które siedziało przede mną, patrzyło na mnie i zaczęło się do mnie śmiać... A ja zaczęłam płakać... Może ktoś powie, że to przypadek, ale ja wierzę, że to była odpowiedź dla mnie.

Przytulam Was moje Kochane i życzę pięknego dnia :)
    PS. Antoś też pozdrawia, bo kopie strasznie jak Was pozdrawiam :)

Mysia 15, Tulisia, Rachele, meeegi1771, majeczka8, lucy1983, monilia84, kierzynka lubią tę wiadomość

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka - przez Ciebie się popłakałam masz mnie na sumieniu ! :) ładnie to tak wzruszać ciężarne :) a tak na serio to piękna ta Twoja historia i na pewno daje Ci dużo siły i wiary że będzie wszystko dobrze :)

Mysiu - po co w ogóle czytasz w necie takie głupoty, co ma być to będzie, żadne Twoje zmartwienia tego nie zmienią, masz nakaz myślenia tylko i wyłącznie pozytywnie :) oby szybko dzień Ci zleciał do 17 i pamiętaj za raz weekend i wizyta :))) a tak a propos to będzie wizyta na nfz czy prywatnie, będziesz miała usg?

Tulisia - jak tam udało Ci się wytrzymać bez testowania? już jutro sobota :)))

Jangwa - super masz zdjątko i jestem w szoku jaka już duża Twoja dzidzia :)

u nas ciepło bardzo dzisiaj i wczoraj też, weekend też ma być taki :) ja mam teraz wizytę w przyszły czwartek ale to na nfz więc bez usg :(((

KkasienkaA lubi tę wiadomość

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizytę mam na nfz, ale myślę, że zrobi mi usg. Przynajmniej mam taką nadzieję.

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dobrze macie z tym usg na wizycie, u nas nie ma takie opcji, ciekawa jestem czy teraz w czwartek jak będę to mi da skierowanie na usg w końcu :)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co wizyta mam badanie USG a chodzę na NFZ więc nie mam na co narzekać. Może sprzęt nie jest super wypasiony, ale zawsze jestem spokojniejsza wiedząc, że Maluszkowi serce bije i pięknie się rusza :)

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande, przesunęłam termin testowania z soboty na niedzielę :)

KkasienkaA, twoja historia jest piękna. :) Ja ostatnio zaczęłam odmawiać koronkę do Miłosierdzia Bożego w intencji jak na razie rychłego zajścia w ciążę a gdy Bozia dopomoże to będę się modlić o zdrową i spokojną ciążę. Teraz już wiem że Pan Bóg nie bawi się z nami w koncert życzeń. Wiem, że nie zawsze dostaję to o co proszę. Po poronieniu byłam pełna złości, gniewu i frustracji na Pana Boga, ale potem dokonała się rewolucja :) Mimo, że nadal nie rozumiem czemu stało się tak jak się stało, to wierzę że Pan Bóg miał w tym jakiś cel, którego po prostu ja jeszcze nie widzę, ale wiem, że kiedyś zobaczę. A może stało się to po to, abym właśnie się nawróciła? Teraz staram się przyjmować wszystko z pokorą (szczególnie kolejne @ ) i choć jestem smutna i zawiedziona, to mówię Bogu: ,,nie chciałam tego, zobacz - jestem zraniona, ale niech ci będzie. Skoro tak sprawiłeś, to to oznacza że tak miało być, w końcu jesteś mądrzejszy" :). Nie ustaję w modlitwie i wierzę, że Pan Bóg obdarzy nas tą cudowną łaską. Inni mogą mówić : że jesteśmy zdrowi, kochamy się więc i dzieci się pojawiły i Pan Bóg nie z tym nic wspólnego, ale ja i tak będę wiedzieć swoje :)

KkasienkaA, meeegi1771 lubią tę wiadomość

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia - a jakieś objawy na @ lub nie na @ masz?

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Ja co wizyta mam badanie USG a chodzę na NFZ więc nie mam na co narzekać. Może sprzęt nie jest super wypasiony, ale zawsze jestem spokojniejsza wiedząc, że Maluszkowi serce bije i pięknie się rusza :)
    jasne że tak, zazdroszczę ja za usg muszę 150 zł płacić :( ale co poradzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisiu - to czekamy do Niedzieli :)

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie czekam już na betę. Zaczął się ból brzucha i mocne krwawienie :( Więc to koniec :(

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej :( Mysia :( Przytulam ...

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
‹‹ 372 373 374 375 376 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ