Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa_maua wrote:Rachele - gratuluje córeczki ciekawe czy ja jutro poznam płeć Dziś chyba Maluszek daje o sobie znać od kilku dniu czułam coś z wieczora, ale dziś to nawet w dzień, nigdy takich odczuć nie miałam więc pewno Maluszek się wierci ...
Tulisia - nie testuj... poczekaj jeszcze te kilka dni
Trzymam mocno kciuki! -
nick nieaktualny17.07 teraz tylko maz musi zalatwic sobie wolne zeby naszego dziedzica podejrzec na usg
Rachele dostalas 30 zdjec? Wow!!!! Ja jak dostane 3 to skacze z radosci chociaz wczorajsze zdjecia sa slabej jakosci to moze jakies tez wstawie
Jangwa kciuki zacisniete mam nadzieje ze poznasz plecWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 10:28
-
Miałam wytrzymać do niedzieli, ale wiem że nie wytrzymam Postaram się jeszcze ominąć jutrzejszy dzień i test zrobić w sobotę (to będzie 12 dpo, więc jeśli się udało to powinnam już coś widzieć).
Na betę nie pójdę bo do najbliższego laboratorium mam 10 km i pobierają tylko od poniedziałku do czwartku bo przychodnia jest zamknięta w weekend. Przyznam szczerze że nie chce mi się tracić czasu i pieniędzy na jeżdżenie w tę i z powrotem. Przyjdzie czas, to test też potwierdzi czy jest ciąża czy jej nie majangwa_maua lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Mama Mai, ale cudne Twoje Malenstwo Gratuluje!!! Ja moge ogladac takie zdjecia godzinami!
Tak, moja pani doktor powiedziala,ze sie z takim smieszkiem nie spotkala dawno i ze sama zatrzyma sobie pare zdjec.
Malenstwo fikalo takie koziolki, ze az moj M. powiedzial, no to bedzie jak sie urodzi mamy nawet jedno zdjecie, moje ulubione, gdzie jest sama dlon, 5 paluszkow (oczywiscie zdjecie mialo przedstwiac zupelnie cos innego), potem zaczelo sie pokazywanie jakie mam dlugie nozki itd. Pani doktor powiedziala, ze szkoda nie zachowac takich zdjec Tak wiec mamy klasyczne fotki 'naukowe' i sesje pt. 'jestem waszym cudem'.
Tulisia, lucy1983, Mysia 15 lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnywchodzę na forum a tu same super wieści, gratuluję udanych wizyt
ja muszę jeszcze tak długo czekać
Mysiu - bądź dobrej myśli, na pewno będzie wszystko oki, jeszcze tylko jutro, weekend szybko zleci i w Poniedziałek zobaczysz swojego groszka
Tulisia - czekamy w sobotę albo niedzielę na dobre wieściMysia 15, Tulisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki! Ja tak tylko na szybciutko bo mam dużo roboty w pracy...
Z naszym Maleństwem wszystko cacy, dziś miała 4 cm długości i serduszko biło 160 uderzeń na minutę Wyszło 10t 5d wieć 3 dni młodsze niż z OM. Usg było robione przez brzuch dlatego zdjęcia są kiepskiej jakości, ale lekarz nam wszystko ładnie pokazał i wytłumaczył. Jestem przeszczęśliwa
Przezierność karkową robimy dopiero za 2 tygodnie 29.06. Lekarz stwierdził że będzie wszystko lepiej widać i może pozgaduje co do płci.
Mąż pękał z dumy i stwierdził dziś że jednak on czuje że to będzie syn, choć wcześniej chciał córcię
kehlana_miyu, KkasienkaA, Rachele, Mama_Mai, meeegi1771, Mysia 15, DomiBW, Tulisia, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny