Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA jesli chodzi o mojego meza to ma glowe az w chmurach tak strasznie peka z dumy ze to syn
Ale prawdziwe apogeum to przezyjemy dopiero po porodzie jak moj tata juz uwierzy ze bedzie miec wnuka wiecie on ma 5 corek, robil tyle podejsc i nic same dziewczyny nasz chlopak bedzie prawdziwym dziedzicem u dziadka w gospodarstwie tym bardziej ze mieszkamy z moimi rodzicami
Ktos pisal o obciazeniu glukoza fuuuuj!!!!! najgorsze badanie na swiecie. Ja w ciazy srednio znosze slodkosci i dla mnie wypicie czegos tak ekstremalnie slodkiego graniczy z cudem. Polecam zabrac ze soba duuuuzo cytryny, mi lekarz powiedzial ze tak mozna -
Rachele, to wspaniałe wiadomości!!! Bardzo się cieszę
Dziewczyny, powiem wprost: korci mnie testować. Nie w tej chwili oczywiście, ale np. jutro rano. To będzie dopiero 10 dpo i może być za wcześnie więc odwiedźcie mnie od tego, proszę was się posłucham
I znowu trochę się zeschizowałam, ehhh....Rachele lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Mysiu kochana gratuluje i trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze!
Nie przejmuj sie beta ja nie robilam bo tu gdzie mieszkam lekarze w bete nie wierza i nikt nie robi tego badania jako potwierdzenia..
odpoczywaj relaksuj sie i poczekaj cierpliwie a wszysyko bedzie dobrze!
och Rachele gratuluje dziewczynki!
wiecie ja mam przeczucie ze u mnie bedzie dziewczynka ale teraz jak Rachele napisalas ze u ciebie stalo sie odwrotnie do przeczucia to ja juz nie wiemMysia 15, Lili30, Rachele lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama Mai gratuluje dziedzica! wlasnie doczytalam poprzednie posty bedzie synek dziadkowie bede sie radowac skoro macie dziewczynki w rodzinie
Kehlana dobre wiadomosci, czytam twoje posty i widze optymizm jest swiatelko znalazlas dobrego lekarze masz juz plan dzialania kochana bedzie dobrze i czas zleci szybko trzymam kciuki!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 20:23
-
Tulisia, ani mi się waż jeszcze testować!!! Czekamy grzecznie do niedzieli, większa szansa na wiarygodny test. A jak nie, to dołączam się do wirtualnych kopniaków Mamy_Mai!
Majeczka, faktycznie pomimo depresji czuję ostatnio więcej optymizmu Musi się w końcu udać i robię wszystko, żeby się udało Z lekarki jestem zadowolona (wreszcie!) i przy niej zostaję, i zobaczymy jak będzie dalej. 1 sierpnia idę na wesele, a w okolicach tego dnia powinnam mieć owulację jeżeli nic się nie przesunie, więc kto wie, może weselne hulanki nas z mężem zainspirują Teraz przez najbliższe półtora miesiąca zamierzam porobić resztę badań, zrzucić parę kilo i odpocząć psychicznie od tego całego stresu, żeby się dobrze na kolejną ciążę przygotowaćmajeczka8, Mysia 15 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Rachele - gratuluje córeczki ciekawe czy ja jutro poznam płeć Dziś chyba Maluszek daje o sobie znać od kilku dniu czułam coś z wieczora, ale dziś to nawet w dzień, nigdy takich odczuć nie miałam więc pewno Maluszek się wierci ...
Tulisia - nie testuj... poczekaj jeszcze te kilka dni -
nick nieaktualnyRachele gratuluję córeczki oby znowu nie okazała się chłopcem ale dziewczyn nam brakuje dla równowagi
Tulisia - ani mi się waż testować nie ma to sensu, będziesz się dopatrywać cienia cienia i po co ci ten stres... Ja bym testowała dopiero po terminie spodziewanej @
Jangwa - trzymam kciuki za wizytę obyś i ty się dowiedziała czy chłopak czy dziewczynkaRachele lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny same super wiadomosci.
Mamo Mai gratuluje synka, Mysiu to cudownie ze jestes w ciazy. Tulisiu wierze ze za pare dni ty tez zobaczysz 2 slodkie kreseczki. Rachele super ze z ksiezniczka wszystko ok. Kehlana zobaczysz ze i nam sie uda predzej czy pozniej testowac i tez zobaczymy te 2 kreseczkiRachele, Mysia 15 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Tulisia wrote:Rachele, to wspaniałe wiadomości!!! Bardzo się cieszę
Dziewczyny, powiem wprost: korci mnie testować. Nie w tej chwili oczywiście, ale np. jutro rano. To będzie dopiero 10 dpo i może być za wcześnie więc odwiedźcie mnie od tego, proszę was się posłucham
I znowu trochę się zeschizowałam, ehhh....
Kochana, testuj!!!!! nie jestem zwolennikiem wczesnego testowania ale 10dpo przy owu 21 dc jest ok! Jak tak zrobilam. Beta w 10 dpo.
A powiedz nie lepiej bete zrobic od razu????
Trzymam mocno mocno kciuki i wspieram calym sercem!!
Buziaki!!
ps. hihihi ja zwolennik ponzerò testowania jestem tym razem jedyna za testowaniem hihihiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 07:12
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
jangwa_maua wrote:Rachele - gratuluje córeczki ciekawe czy ja jutro poznam płeć Dziś chyba Maluszek daje o sobie znać od kilku dniu czułam coś z wieczora, ale dziś to nawet w dzień, nigdy takich odczuć nie miałam więc pewno Maluszek się wierci ...
Tulisia - nie testuj... poczekaj jeszcze te kilka dni
KOchana, zaciskam mocno mocno kciuki!!! Wszystko bedzie dobrze!!!! Czekam na wiadomosci i caluje Cie mocno!!!!
ps. dziekuje za cieple slowa!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Moje KOchane, dziekuje za gratulacje oraz tyle cieplych slow Jestescie Kochane!!!
Wczoraj byl poslizg u lekarza a potem zaczely sie juz korki.....
Badanie trwalo 40 min. Bardzo bardzo dokladnie i wszystko w pozadku! Malenstwo ma 86 mm i wszystkie organy rozwijaja sie bez zarzutu. Widzielismy 4 komory serca itd. Pani doktor powiedziala, ze nie ma nic niepokojacego i kolejne usg miedzy 20.7 a 5.8. Mam zrobic mocz oraz toxo. Progesteron stop. A jak skoncze kwas foliowy, mam brac witaminy.
Malenstwo bylo bardzo ruchliwe. Musialo pokazac to co chcialo w danym momencie, dzieki temu mamy ponad 30 cudnych zdjec...pani doktor mowila, ze takich zdjec nie widziala Jesli mi sie uda, to wkleje choc jedno.
Jesli chodzi o plec, to dla mnie totalne zaskoczenie. Raczej wszystko wskazywalo na chlopczyka, my bylismy pewni (nasze wewnetrzne glosiki) ze bedzie syn, jak rowniez moja mama Pani doktor powiedziala, ze jak juz w koncu Malenstwo zechcialo po 40 min pokazac co ukrywa, to raczej nie ma zadnych watpliwosci. 2 kreseczki (ktore nam pokazala) i dodala, ze jest zazwyczaj ostrozna ale czuje, ze tak juz zostanie na 99%.
Moje KOchane, dziekuje raz jeszcze za wsparcie i powiem Wam, ze dopiero teraz wzielam oddech i odeszly czarne mysli.
Sciskam kazda z osobna.
BuziakiTulisia, Mysia 15, kehlana_miyu, meeegi1771, majeczka8 lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Dziewczyny, wytrzymałam, ale nie było łatwo I uwierz Rachele, że myślę tak samo jak ty, ale dla tej pewności poczekam jeszcze chwilę.
Z całego zachodzenia w ciążę, to te momenty są najgorszeMysia 15 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyBrawo Tulisia wyobrazam sobie jak ciezko musialo byc ominac test
A ja umowilam sie na polowkowe znow do lodzi mam nadzieje, ze uznaja mi to na NFZ bo pani w rejestracji mowi ze oni robia od 20 do 22tc, wiec zapisalam sie na 20t+0d wg OM myslicie ze to przejdzie??? Pozniej nie moglam sie umowic, bo doktor idzie na 2 tygodnie urlopu -
Rachele 30 zdjęć?? o masz to koniecznie musisz się pochwalić Cieszę się, że jesteś spokojniejsza i USG dobrze i już 13 tydzień, więc Kochana teraz tylko się cieszyć
Tulisia ja nie będę ściemniała, bo ja czekałam zawsze max do 10 dnia (i do mniej więcej 10 dpo robiłam szybko siku), a potem testowałam prawie codziennie. Stwierdziłam, że nadzieję i tak mam póki nie ma @, a na testy jeszcze mnie stać No ale dla mnie nie było to takie stresujące, bo tak jak mówię miałam ciągle nadzieję
Mama Mai myślę, że spokojnie przejdzie To kiedy masz wizytę?
Jangwa trzymam kciuki za dziś!!! Na którą masz??Tulisia lubi tę wiadomość