X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, my dzisiaj wróciliśmy już niestety :(
    Mamo_Martynki - współczuję stresu związanego z wizytą w szpitalu, dobrze że z synkiem wszystko dobrze, mam nadzieję że na wizycie Twój ginekolog Cię uspokoi i szyjka nie będzie się skracać

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande i jak bylo na wczasach??? Pogoda moglaby byc pewnie lepsza

A mnie kochane Groszek przed chwila skopal w bok brzucha az falowal jak szalony :D maz sie ucieszylbo w koncu zobaczyl i poczul :)

Zona znajomego jest w ciazy i ma krwiaka. A wiecie co jej lekarz powiedzial? Ze mozliwe ze bedzie musiala przez to usunac ciaze... no ja myslalam ze na krwiaki daje sie luteine i kaze bezwzglednie lezec w lozku i czekac czy sie wchlonie ale zeby usuwac ciaze??

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) powracam do Was :)
    Gratuluję wszystkim zafasolkowanym!
    Musiałam sobie zrobić przerwę na jakiś czas i dobrze mi to zrobiło :)
    U nas wszystko ma się ku dobremu nie zapeszajac. W tym miesiącu przedłużają mi umowę w pracy, niedługo ruszamy z budową domu tzn jesteśmy jeszcze na samym początku drogi do budowy :) i co najważniejsze w tym cyklu zaczęliśmy starania o ciążę :) jestem nadal pod opieką endo i gin. Wyniki badań mam dobre wiec nie ma na co czekać :) narazie ze staraniami nie szalejemy jedynie kontroluje zwykłym kalendarzykiem dni płodne i zobaczymy co z tego wyjdzie ;) w zeszłym tyg skończyłam @ wiec na efekt musze jeszcze poczekać :)
    niedawno minął rok jak zobaczyłam 2 kreski ale to zlecialo! Myślę że to idealny czas żeby znowu walczyć o fasolkę :)

Mysia 15, meeegi1771, jangwa_maua, Tulisia, KkasienkaA, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

• mama Martynki Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande witamy po urlopie, jak było???
    Mama Mai to straszne żeby od razu kazał usunąć ciążę??? Coś chyba nie tak, strach zaufać lekarzom i ich pomysłom. Coraz bardziej się utwierdzam się w tym że z doula będę spokojniejsza.

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka witamy z powrotem :) Trzymam kciuki za owocne starania i życzę dużo cierpliwości i powodzenia w budowie domku, a nie jest łatwo, my skończyliśmy prawie rok temu i trochę nerwów nas to kosztowało ale się opłacało.

meeegi1771 lubi tę wiadomość

z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama Martynki wrote:
    Anka witamy z powrotem :) Trzymam kciuki za owocne starania i życzę dużo cierpliwości i powodzenia w budowie domku, a nie jest łatwo, my skończyliśmy prawie rok temu i trochę nerwów nas to kosztowało ale się opłacało.

Oj tak z budową łatwo na pewno nie będzie ;) mam nadzieje ze chociaż z ciążą wszystko przebiegnie pomyślnie

A co tam u was?

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande witaj! Urlop udany? Na pewno było świetnie!! Napisz Kochana coś więcej!!

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Mai, ale świetna wiadomość z tymi kopniaczkami!! Niech mamusia wie kto rządzi w rodzinie! Oczywiście Groszek!! :D

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale lekarz znajomej porażka. Natychmiast bym go zmieniła. Jeżeli nie chce walczyć o Dzidzię to mu chyba w ogóle na niczym nie zależy. Może się wypalił jako lekarz? W takim razie nie powinien zajmować się kobietami w ciąży. Ale po takiej wiadomości od lekarza można się totalnie załamać!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka witam z powrotem! I trzymam Słońce kciuki za powodzenie starań! :)

anka418 lubi tę wiadomość

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś oprócz mnie nadal się stara zajść w ciążę? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka witaj :) fajnie ze wracacie do staran :) juz trzymam za was kciuki :)
    powodzenia w budowie i w zalatwianiu formalnosci :)

• meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jestem ,dziewczyny wszystko ok :) córcia rośnie 870g waży szyjka ok ,pytałam również o te widnieje upławy sprawdził to nie wody ,wszystko jest w jak najlepszym porządku ;)
    Witaj Azande jakoś szybko zlecial ten czas podczas Twojej nieobecności ,ale wszystko co dobre szybko się kończy ;* jak samopoczucie ospoczelas ???
    Mama Mai ależ to poprawia humor prawda ? :) :* Niech kopie synuś jak najwięcej hihi :) a z tym lekarzem to dosłownie porażka :/ powinna zmienić lekarza przecież tyle ciaz jest donoszonych do końca z takimi dolegliwościami !!!
    Witaj anka super powiało optymizmem ! Ciesze się i trzymam kciuki o jak najszybsze owoce :* :)

Mysia 15, majeczka8, Tulisia, KkasienkaA, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meegi tak się cieszę, że wizyta udana i, że wszystko jest dobrze! Ale Jagódka ładnie rośnie :D Nasza malutka Księżniczka :) :) :)

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super rosniecie! :)

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meegi super, ze córcia rośnie bez problemów, teraz już z górki :)

Anka zapraszam do naszej grupy na fb, tam można podejrzeć ciążowe brzuszki, Maleństwa z usg.

z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mogę was znaleźć? :)

Wysłany: 12 lipca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza grupa jest tajna, musisz najpierw wysłać mi albo Tulisi link do swojego profilu na fb i wtedy bede mogla Cie dodac

anka418 lubi tę wiadomość

z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeegi ale Jagodka juz duza :) pochwal sie zdjeciem jak masz ;)

A te kopniaczki sa naprawde cudowne, tym bardziej ze Maja nigdy tak wyraznie o sobie nie dawala znac :) wczoraj mlody mnie nastraszyl bo juz zawsze w miare o stalych porach sie odzywa a wieczorem nic :( nad ranem sie obudzilam i juz nie zasnelam ale wynagrodzil mi dzis te nerwy cudownie :) :) :)

Mysia 15, meeegi1771 lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo mai nie chce cie straszyc ale zbyt duza ruchliwosc dziecka tez nie jest dobra. Nie strasznie bron Boze tylko w ta strone odchyly tez nie sa dobre :-) jak tylko cos cie niepokoi to lec do lekarza. Wazne ze sie rusza przynajmniej sie n denerwujesz:-) wiem ze latwo powiedziec ''nie denerwuj sie'' ale jak cos sie zle na duszy czujesz - my chetnie wysluchamy :-)

Anka witam! Ja i monilia tez ''swieze'' w starankach :-) reszta rosnie w oczach jak widac :-)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
‹‹ 409 410 411 412 413 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ