Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAzande i jak bylo na wczasach??? Pogoda moglaby byc pewnie lepsza
A mnie kochane Groszek przed chwila skopal w bok brzucha az falowal jak szalony maz sie ucieszylbo w koncu zobaczyl i poczul
Zona znajomego jest w ciazy i ma krwiaka. A wiecie co jej lekarz powiedzial? Ze mozliwe ze bedzie musiala przez to usunac ciaze... no ja myslalam ze na krwiaki daje sie luteine i kaze bezwzglednie lezec w lozku i czekac czy sie wchlonie ale zeby usuwac ciaze?? -
nick nieaktualnyHej powracam do Was
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym!
Musiałam sobie zrobić przerwę na jakiś czas i dobrze mi to zrobiło
U nas wszystko ma się ku dobremu nie zapeszajac. W tym miesiącu przedłużają mi umowę w pracy, niedługo ruszamy z budową domu tzn jesteśmy jeszcze na samym początku drogi do budowy i co najważniejsze w tym cyklu zaczęliśmy starania o ciążę jestem nadal pod opieką endo i gin. Wyniki badań mam dobre wiec nie ma na co czekać narazie ze staraniami nie szalejemy jedynie kontroluje zwykłym kalendarzykiem dni płodne i zobaczymy co z tego wyjdzie w zeszłym tyg skończyłam @ wiec na efekt musze jeszcze poczekać
niedawno minął rok jak zobaczyłam 2 kreski ale to zlecialo! Myślę że to idealny czas żeby znowu walczyć o fasolkęMysia 15, meeegi1771, jangwa_maua, Tulisia, KkasienkaA, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Azande witamy po urlopie, jak było???
Mama Mai to straszne żeby od razu kazał usunąć ciążę??? Coś chyba nie tak, strach zaufać lekarzom i ich pomysłom. Coraz bardziej się utwierdzam się w tym że z doula będę spokojniejsza. -
Anka witamy z powrotem Trzymam kciuki za owocne starania i życzę dużo cierpliwości i powodzenia w budowie domku, a nie jest łatwo, my skończyliśmy prawie rok temu i trochę nerwów nas to kosztowało ale się opłacało.
meeegi1771 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymama Martynki wrote:Anka witamy z powrotem Trzymam kciuki za owocne starania i życzę dużo cierpliwości i powodzenia w budowie domku, a nie jest łatwo, my skończyliśmy prawie rok temu i trochę nerwów nas to kosztowało ale się opłacało.
Oj tak z budową łatwo na pewno nie będzie mam nadzieje ze chociaż z ciążą wszystko przebiegnie pomyślnie
A co tam u was? -
Ale lekarz znajomej porażka. Natychmiast bym go zmieniła. Jeżeli nie chce walczyć o Dzidzię to mu chyba w ogóle na niczym nie zależy. Może się wypalił jako lekarz? W takim razie nie powinien zajmować się kobietami w ciąży. Ale po takiej wiadomości od lekarza można się totalnie załamać!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już jestem ,dziewczyny wszystko ok córcia rośnie 870g waży szyjka ok ,pytałam również o te widnieje upławy sprawdził to nie wody ,wszystko jest w jak najlepszym porządku
Witaj Azande jakoś szybko zlecial ten czas podczas Twojej nieobecności ,ale wszystko co dobre szybko się kończy ;* jak samopoczucie ospoczelas ???
Mama Mai ależ to poprawia humor prawda ? :* Niech kopie synuś jak najwięcej hihi a z tym lekarzem to dosłownie porażka powinna zmienić lekarza przecież tyle ciaz jest donoszonych do końca z takimi dolegliwościami !!!
Witaj anka super powiało optymizmem ! Ciesze się i trzymam kciuki o jak najszybsze owoce :*Mysia 15, majeczka8, Tulisia, KkasienkaA, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeeegi ale Jagodka juz duza pochwal sie zdjeciem jak masz
A te kopniaczki sa naprawde cudowne, tym bardziej ze Maja nigdy tak wyraznie o sobie nie dawala znac wczoraj mlody mnie nastraszyl bo juz zawsze w miare o stalych porach sie odzywa a wieczorem nic nad ranem sie obudzilam i juz nie zasnelam ale wynagrodzil mi dzis te nerwy cudownieMysia 15, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
Mamo mai nie chce cie straszyc ale zbyt duza ruchliwosc dziecka tez nie jest dobra. Nie strasznie bron Boze tylko w ta strone odchyly tez nie sa dobre jak tylko cos cie niepokoi to lec do lekarza. Wazne ze sie rusza przynajmniej sie n denerwujesz:-) wiem ze latwo powiedziec ''nie denerwuj sie'' ale jak cos sie zle na duszy czujesz - my chetnie wysluchamy
Anka witam! Ja i monilia tez ''swieze'' w starankach reszta rosnie w oczach jak widac
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...