X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, my dzisiaj wróciliśmy już niestety :(
    Mamo_Martynki - współczuję stresu związanego z wizytą w szpitalu, dobrze że z synkiem wszystko dobrze, mam nadzieję że na wizycie Twój ginekolog Cię uspokoi i szyjka nie będzie się skracać

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande i jak bylo na wczasach??? Pogoda moglaby byc pewnie lepsza

A mnie kochane Groszek przed chwila skopal w bok brzucha az falowal jak szalony :D maz sie ucieszylbo w koncu zobaczyl i poczul :)

Zona znajomego jest w ciazy i ma krwiaka. A wiecie co jej lekarz powiedzial? Ze mozliwe ze bedzie musiala przez to usunac ciaze... no ja myslalam ze na krwiaki daje sie luteine i kaze bezwzglednie lezec w lozku i czekac czy sie wchlonie ale zeby usuwac ciaze??

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) powracam do Was :)
    Gratuluję wszystkim zafasolkowanym!
    Musiałam sobie zrobić przerwę na jakiś czas i dobrze mi to zrobiło :)
    U nas wszystko ma się ku dobremu nie zapeszajac. W tym miesiącu przedłużają mi umowę w pracy, niedługo ruszamy z budową domu tzn jesteśmy jeszcze na samym początku drogi do budowy :) i co najważniejsze w tym cyklu zaczęliśmy starania o ciążę :) jestem nadal pod opieką endo i gin. Wyniki badań mam dobre wiec nie ma na co czekać :) narazie ze staraniami nie szalejemy jedynie kontroluje zwykłym kalendarzykiem dni płodne i zobaczymy co z tego wyjdzie ;) w zeszłym tyg skończyłam @ wiec na efekt musze jeszcze poczekać :)
    niedawno minął rok jak zobaczyłam 2 kreski ale to zlecialo! Myślę że to idealny czas żeby znowu walczyć o fasolkę :)

Mysia 15, meeegi1771, jangwa_maua, Tulisia, KkasienkaA, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

• mama Martynki Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande witamy po urlopie, jak było???
    Mama Mai to straszne żeby od razu kazał usunąć ciążę??? Coś chyba nie tak, strach zaufać lekarzom i ich pomysłom. Coraz bardziej się utwierdzam się w tym że z doula będę spokojniejsza.

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka witamy z powrotem :) Trzymam kciuki za owocne starania i życzę dużo cierpliwości i powodzenia w budowie domku, a nie jest łatwo, my skończyliśmy prawie rok temu i trochę nerwów nas to kosztowało ale się opłacało.

meeegi1771 lubi tę wiadomość

z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama Martynki wrote:
    Anka witamy z powrotem :) Trzymam kciuki za owocne starania i życzę dużo cierpliwości i powodzenia w budowie domku, a nie jest łatwo, my skończyliśmy prawie rok temu i trochę nerwów nas to kosztowało ale się opłacało.

Oj tak z budową łatwo na pewno nie będzie ;) mam nadzieje ze chociaż z ciążą wszystko przebiegnie pomyślnie

A co tam u was?

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande witaj! Urlop udany? Na pewno było świetnie!! Napisz Kochana coś więcej!!

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Mai, ale świetna wiadomość z tymi kopniaczkami!! Niech mamusia wie kto rządzi w rodzinie! Oczywiście Groszek!! :D

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale lekarz znajomej porażka. Natychmiast bym go zmieniła. Jeżeli nie chce walczyć o Dzidzię to mu chyba w ogóle na niczym nie zależy. Może się wypalił jako lekarz? W takim razie nie powinien zajmować się kobietami w ciąży. Ale po takiej wiadomości od lekarza można się totalnie załamać!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka witam z powrotem! I trzymam Słońce kciuki za powodzenie starań! :)

anka418 lubi tę wiadomość

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś oprócz mnie nadal się stara zajść w ciążę? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka witaj :) fajnie ze wracacie do staran :) juz trzymam za was kciuki :)
    powodzenia w budowie i w zalatwianiu formalnosci :)

• meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jestem ,dziewczyny wszystko ok :) córcia rośnie 870g waży szyjka ok ,pytałam również o te widnieje upławy sprawdził to nie wody ,wszystko jest w jak najlepszym porządku ;)
    Witaj Azande jakoś szybko zlecial ten czas podczas Twojej nieobecności ,ale wszystko co dobre szybko się kończy ;* jak samopoczucie ospoczelas ???
    Mama Mai ależ to poprawia humor prawda ? :) :* Niech kopie synuś jak najwięcej hihi :) a z tym lekarzem to dosłownie porażka :/ powinna zmienić lekarza przecież tyle ciaz jest donoszonych do końca z takimi dolegliwościami !!!
    Witaj anka super powiało optymizmem ! Ciesze się i trzymam kciuki o jak najszybsze owoce :* :)

Mysia 15, majeczka8, Tulisia, KkasienkaA, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meegi tak się cieszę, że wizyta udana i, że wszystko jest dobrze! Ale Jagódka ładnie rośnie :D Nasza malutka Księżniczka :) :) :)

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super rosniecie! :)

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meegi super, ze córcia rośnie bez problemów, teraz już z górki :)

Anka zapraszam do naszej grupy na fb, tam można podejrzeć ciążowe brzuszki, Maleństwa z usg.

z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mogę was znaleźć? :)

Wysłany: 12 lipca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza grupa jest tajna, musisz najpierw wysłać mi albo Tulisi link do swojego profilu na fb i wtedy bede mogla Cie dodac

anka418 lubi tę wiadomość

z8hs7m2.png4uyly46.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeegi ale Jagodka juz duza :) pochwal sie zdjeciem jak masz ;)

A te kopniaczki sa naprawde cudowne, tym bardziej ze Maja nigdy tak wyraznie o sobie nie dawala znac :) wczoraj mlody mnie nastraszyl bo juz zawsze w miare o stalych porach sie odzywa a wieczorem nic :( nad ranem sie obudzilam i juz nie zasnelam ale wynagrodzil mi dzis te nerwy cudownie :) :) :)

Mysia 15, meeegi1771 lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo mai nie chce cie straszyc ale zbyt duza ruchliwosc dziecka tez nie jest dobra. Nie strasznie bron Boze tylko w ta strone odchyly tez nie sa dobre :-) jak tylko cos cie niepokoi to lec do lekarza. Wazne ze sie rusza przynajmniej sie n denerwujesz:-) wiem ze latwo powiedziec ''nie denerwuj sie'' ale jak cos sie zle na duszy czujesz - my chetnie wysluchamy :-)

Anka witam! Ja i monilia tez ''swieze'' w starankach :-) reszta rosnie w oczach jak widac :-)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
‹‹ 409 410 411 412 413 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ