Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarzusia wiem o co ci chodzi kochana ale to nie byla zbyt duza ruchliwosc. Kopal mnie w bok doskownie przez chwilke ledwie zawolalam meza zeby zerknal i dotknal teraz tez puka od srodka ale juz tak jak zawsze chociaz wiem ze jest wszystko ok. Wczoraj to 2 razy sluchalam detektorem i dzis rano tak samo. Spanikowalam i juz bylam gotowa jechac na IP ale wszystko wrocilo do normy
-
Ja was dziewczyny nie chce straszyc tylko ja sie martwie o wasze dzieciaczki. Ja mialabym bardzo duze dziecko, a przez to silne i nie raz bylam mocno skopana ale ten jeden raz byl za duzo, maly sie obracal ja zbagatelizowalam ze faktycznie bardzo silnie kopal a zakonczenie juz znacie. Jezeli skopie a potem rusza sie normalnie nie nic sie nie dzieje to dobrze bo dziecko jest silne.
Mnie nikt nie zwrocil uwagi ze zbyt duza ruchliwosc tez powinna dac do myslenia, do lepszej obserwacji dlatego ja uczulam was
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Mamo mai pewnie chcial sobie nozke albo raczke wyprostowac ja to prawie palce widzialam przez skore tak sie napinal. Jak mnie bolalo to tylko mu pukalam w to miejsce by sie tak nie napinal i przestawal. Ja mi ktos probuje wmowic ze to nie byla osoba ktora czula to mnie krew zalewa - a niestety jest masa takich niedouczonych pojebow...
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhey, witam się z rana
Meegi - gratulacje, super miałaś udaną wizytę i jaka duża już Twoja dziewczynka mój synek miał na ostatnim usg 134 g
Ja też czuję czasami ruchy ale bardzo delikatnie, myślę że to raczej ruchy dziecka bo mam trochę porównania jak to był z córcią
Pytałyście o wyjazd, no pogoda kiepska, zimno i przelotne deszcze, więc się nie opaliłam, nie było takiej szansy. Jedynie w środę było w miarę ciepło i słonecznie więc się kąpaliśmy w jeziorze, a tak to zwiedzaliśmy resztę czasu.
Korci mnie żeby zacząć kupować rzeczy dla Małego, ale poczekać muszę do 17.08, wtedy będę miała usg i mam nadzieję potwierdzoną płeć, wtedy zacznę zakupkimeeegi1771 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Druga kreska jaśniejsza, ale ewidentnie pozytywny, żadne tam cień cienia czy coś. Jestem w szoku i jestem szczęśliwa i rozemocjonowana i modlę się do Dobrego Boga żeby pozwolił zostać naszemu Frędzelkowi z nami.
Nie do wiary, może to przypadek ale wystarczył jeden miesiąc bez termometrów, testów, śluzów i się udało. A żeby było zabawniej to z mężem tak ze dwa razy w tygodniu, na luzie! Gdybym wiedziała to bym dawno już rzuciła to cholerstwo w kąt. Dziewczyny starające się, moja oklepana rada: kochajcie się a nie róbcie dzieci. Za niedługo muszę zbierać się do pracy, jak wrócę wieczorkiem to się odezwę.kierzynka, jangwa_maua, Mysia 15, KkasienkaA, Truskaweczka83, Lili30, meeegi1771, tysiaa93, majeczka8, lucy1983, kehlana_miyu, anka418 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny, wpadłam jeszcze dosłownie na 3 minuty na ovu. Też bardzo się cieszę Jak patrzyłam na ten test i widziałam jak ta druga kreska powoli się pojawia to sama czułam jak mi serce łomocze w piersi. Teraz już jest spokój i modlitwa o to żeby się udało.
jangwa_maua, Mysia 15, meeegi1771, lucy1983 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Tulisia moja Kochana tak bardzo, bardzo się cieszę!!! Co za wspaniała wiadomość z rana, aż chce się żyć!! Słońce życzę Ci żeby Twoja Fasoleczka mocno trzymała się Mamusi przez 9 miesięcy i rosła zdrowa i silna!!!
Po prostu łzy mam w oczach! Jaka wspaniała wiadomość!!!Tulisia lubi tę wiadomość
-
Mama_Mai wrote:Staram sie poki co jestem spokojna, maly szaleje sobie ladnie w brzuszku opowiem ci o moim stresie jak bede po 30tc, wtedy bedzie szalenstwo
Mama_Mai lubi tę wiadomość
Jeju Tulisia ale się cieszę gratuluję!!! :* mamy nową forumowa fasoleczke cudowna wiadomość! Kochana będzie wszystko dobrze, nawet nie mysl inaczej. Za około 9 msc będziesz tulila swoją kruszynke w ramionach
Tulisia lubi tę wiadomość
-
Tulisia - strasznie gratuluje!!!
Jeszcze niedawno pisałąś pod moim wykresem, że mamy obie termin @ na wtorek - jutro, i ja wiem, że z mojego cyklu nici, ale za Ciebie bardzo trzymałąm kciukasy!!!
I udało Wam się!!!
Ale się cieszę
Ps. Te piersi bolące to coś było na rzeczy
Co dzień czytam i czekam na magiczne wiadomości na tym forum, bo tu się dzieją cuda
Z naszej grupy już tylko może 2,3 osoby zostały bez ciąży....
Czekamy cierpliwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 11:11
Tulisia lubi tę wiadomość