X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande powtórzę @ dopiero pod koniec tygodnia jeśli @ nie przyjdzie ;)

• Truskaweczka83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    Ja muszę nabrać troszkę dystansu. Tak doszłam do wniosku, że już chyba nie mam o czym pisać. Bo o czym tu pisać, że nadal się staramy, a czasu coraz mniej? Nie chcę Wam marudzić. Ale oczywiście cały czas trzymam kciuki za Was i nasze forumowe Maleństwa. :)

Mysiu ja chyba też nie mam o czym :) A może zajrzysz na temat:

niby-wszystko-ok-ale-zajsc-w-ciaze-nie-mozna-zapraszam-do-rozmowy
    teraz tam piszę, bo nie chcę marudzić tutaj dziewczynom :)

Tu jest najlepsza atmosfera - uwielbiam to forum :)

Ps. A co u Rachell???

A rocznicę ślubu za miesiąc mamy już 13-stą :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

:) Wiktoria ur SN waga 4250, dl 55cm 21.02.2003 :)
    :) Nikola ur SN waga 4130gr,dł 57cm 07.08.2016 :)
    iv09roeqjdjavel4.png
    Aniołek [*] 13 tc 22.01.2015
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka83 wrote:
    Mysiu ja chyba też nie mam o czym :) A może zajrzysz na temat:

niby-wszystko-ok-ale-zajsc-w-ciaze-nie-mozna-zapraszam-do-rozmowy
    teraz tam piszę, bo nie chcę marudzić tutaj dziewczynom :)

Tu jest najlepsza atmosfera - uwielbiam to forum :)

Ps. A co u Rachell???

A rocznicę ślubu za miesiąc mamy już 13-stą :)

To gratuluję najdłuższego stażu!!! :D To naprawdę pierwsze miejsce. :)

Rachele tutaj się nie udziela. pisze pod wykresami.

Dziękuję Kochana za zaproszenie! Na pewno tam zajrzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 19:44

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczynki za życzenia :* faktycznie dużo na forum świeżych mężatek :)

Truskaweczka i Mysia jak to nie macie o czym pisać? My tutaj nieustannie trzymamy za Was kciuki i chętnie czytamy o waszych staraniach. Każda z nas na tym forum ma zostać mamusia. Także proszę mi tu nie gadać głupot :) to ze juz większa część z nas jest w ciąży to tylko dowód na to ze to zaczarowane forum ale piszemy tu na różne tematy i tym bardziej czekamy na informacje od staraczek :) i na nowe fasoleczki :)

Mi wymioty na razie przeszły ale co raz mnie mdli. Myślę że to ucisk malutkiej na żołądek bo czuje ja wysoko,zaraz pod piersiami i co raz czuje jak opiera mi się o narządy. Kochana niunia mogłaby troszkę niżej zejść bo na prawdę jest to bolesne :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 20:00

Mysia 15, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczola ja jak bylam w 7 miesiacu dopadla mnie zolodkowka. Wszysckich w domu 'przeleciala'. Tak cheftalam ze myslalam ze malego buzia urodze. Na szczescie trwalo to 1 dzien. Ratowalam sie odgazowana pepsi. Herbaty mietowej sie nie zaleca bo moze jeszcze prowokowac wymioty.

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Marzusiax. Właśnie zauważyłam że miętowa prowokuje wymioty bo rano się na taką skusilam. Mam nadzieje ze jutro już będę dobrze się czuła.

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła10 wrote:
    Dziękuję dziewczynki za życzenia :* faktycznie dużo na forum świeżych mężatek :)

Truskaweczka i Mysia jak to nie macie o czym pisać? My tutaj nieustannie trzymamy za Was kciuki i chętnie czytamy o waszych staraniach. Każda z nas na tym forum ma zostać mamusia. Także proszę mi tu nie gadać głupot :) to ze juz większa część z nas jest w ciąży to tylko dowód na to ze to zaczarowane forum ale piszemy tu na różne tematy i tym bardziej czekamy na informacje od staraczek :) i na nowe fasoleczki :)

Mi wymioty na razie przeszły ale co raz mnie mdli. Myślę że to ucisk malutkiej na żołądek bo czuje ja wysoko,zaraz pod piersiami i co raz czuje jak opiera mi się o narządy. Kochana niunia mogłaby troszkę niżej zejść bo na prawdę jest to bolesne :(

Słońce dziękuję!

Wracaj szybciutko do zdrowia! Mam nadzieję, że jutro będziesz się już o wiele lepiej czuć!

I serdeczne życzenia z okazji rocznicy! :D

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Mai jak czuje się Twój mąż po operacji? Jest już w domku? Na pewno bardzo denerwowałaś się jego narkozą- zawsze narkoza niesie ze sobą ryzyko. Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia! Ale jest jeden plus sytuacji- będziesz go miała teraz na co dzień! Długie dostał zwolnienie?

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Truskaweczka83 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Pszczółka - nie mam pojęcia co Ci doradzić.
    Życzę obyś się wyspała i rano już było dobrze.
    Może podczas leżenia malutka się przemieści niżej :)

Ja nadal wyszukuje przyczynę braku ciąży, na razie wyczaiłam, że to może być LUF
    Muszę to sprawdzić, zanim odpuszczę to chcę mieć pewnośc, że zrobiłąm w miarę wszystko co mogłam.

Wszystkim składam serdeczne życzenia z okazji rocznic ślubu :)

:) Wiktoria ur SN waga 4250, dl 55cm 21.02.2003 :)
    :) Nikola ur SN waga 4130gr,dł 57cm 07.08.2016 :)
    iv09roeqjdjavel4.png
    Aniołek [*] 13 tc 22.01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj 2 rocznica i ślubu i rano dostałam "prezent" @ przyszła :/ no trudno 1cs za nami ;)

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    My jutro mamy drugą rocznicę ślubu :)
    w takim razie również wszystkiego dobrego dla was i spełnienia marzeń :)

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka i Mysia - kochane moje, proszę nie wymyślać powodów dla których nie chcecie pisać tutaj :) możecie marudzić nam ile chcecie, od tego jesteśmy :) trzymamy za was kciuki i jesteśmy ciekawe jak tam u was sprawy się toczą :)

anka, jeden cykl za wami, ale kolejny przed wami :) powodzenia :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu te ciotki nas odwiedzaja wtedy kiedy nie jest mile widziana ich wizyta. Ja nie zdarzylam przezyc nocy poslubnej bo w poniedzialek po weselu mnie nawiedzila. Do szwagierki przyszla w dniu slubu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia moj maz juz wczoraj wrocil do domu :) zabieg mial w piatek, przy wybudzaniu skoczylo mu cisnienie ale szybko wrocilo do normy :) siedzialam z nim calutki dzien az sie nie rozbudzil porzadnie. Bardzo przezylam jego pobyt w szpitalu, bardziej niz on sam :D
    Teraz nadskakuje nad nim, chyba az za bardzo ;) a zwolnienie wypisza mu dopiero dzis, nawet nie wiemy ile dostnie tego l4... ale mamy zamiar pociagnac je chociaz ze 2 miesiace zeby sie dobrze pozrastalo, bo ma fizyczna prace, nosi ciezkie prety metalowe na budowie i boje sie ze znow mu sie odnowi ta przepuklina

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ma taką prace to nie wiem czy 2 miesiące to nie za mało. Na budowie dźwigania niestety nie uniknie

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:
    Mysia moj maz juz wczoraj wrocil do domu :) zabieg mial w piatek, przy wybudzaniu skoczylo mu cisnienie ale szybko wrocilo do normy :) siedzialam z nim calutki dzien az sie nie rozbudzil porzadnie. Bardzo przezylam jego pobyt w szpitalu, bardziej niz on sam :D
    Teraz nadskakuje nad nim, chyba az za bardzo ;) a zwolnienie wypisza mu dopiero dzis, nawet nie wiemy ile dostnie tego l4... ale mamy zamiar pociagnac je chociaz ze 2 miesiace zeby sie dobrze pozrastalo, bo ma fizyczna prace, nosi ciezkie prety metalowe na budowie i boje sie ze znow mu sie odnowi ta przepuklina

Kochana tak się cieszę, że już jest po operacji i, że obyło się bez komplikacji :) ale co nerwów przeżyłaś to Twoje! Najważniejsze, że masz go już w domku! Tak z narkozą jest różnie- nie każdy wybudza się bez komplikacji. A co do zwolnienia to faktycznie lepiej dłużej posiedzieć na L4 niż potem żałować gdy się coś odnowi. Słońce życz mężowi dużo zdrówka!!!

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia wrote:
    Truskaweczka i Mysia - kochane moje, proszę nie wymyślać powodów dla których nie chcecie pisać tutaj :) możecie marudzić nam ile chcecie, od tego jesteśmy :) trzymamy za was kciuki i jesteśmy ciekawe jak tam u was sprawy się toczą :)

anka, jeden cykl za wami, ale kolejny przed wami :) powodzenia :)

Dziękuję Ci Kochana. Ja tylko nie chcę Wam głowy zawracać, ponieważ macie teraz inne sprawy, inne priorytety.

A kciuki na pewno się przydadzą ;)

zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Czemu te ciotki nas odwiedzaja wtedy kiedy nie jest mile widziana ich wizyta. Ja nie zdarzylam przezyc nocy poslubnej bo w poniedzialek po weselu mnie nawiedzila. Do szwagierki przyszla w dniu slubu.
    cos w tym musi być! Przytoczę przykład z 4-dniowej wycieczki szkolnej, na której kiedyś byłam. Około 80% dziewczyn na czas wycieczki miało @ i zdecydowana większość z nich twierdziło, że @ albo się przyspieszyła, albo się opóźniła w ten sposób, że właśnie przypadała na wycieczkę. Pamiętam, że mi okres się spóźnił tydzień i w rezultacie dostałam dzień przed wyjazdem. Super.

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ugh, nic mi nie mówcie o @, czekam na tą moją jak na zmiłowanie i oczywiście jej nie ma. Aż zrobiłam z tego wszystkiego test - oczywiście negatyw. Wiedziałam, że inny wynik jest nieprawdopodobny, ale głupieję od tego, do tej pory zawsze miałam regularne cykle i z wyjątkiem pierwszego cyklu po poronieniu opóźnienia oznaczały ciążę. Zaczynam się martwić, że coś z moim organizmem nie tak, właśnie kiedy powinien być w świetnej formie bo chcę wrócić do starań :(

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    My dzisiaj 2 rocznica i ślubu i rano dostałam "prezent" @ przyszła :/ no trudno 1cs za nami ;)
    Aniu wszystkiego dobrego Wam życzę z okazji ślubu a przede wszystkim tego wymarzonego prezentu - maleństwa :)

My 13 sierpnia mamy 10 rocznicę ślubu ale prezentu wymarzonego raczej nie będzie, testowanie 31 lipca. Trzymajcie kciuki :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
‹‹ 424 425 426 427 428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ