Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhey
dziewczyny piszcie z nami razem staraczki, ja jestem bardzo ciekawa jak Wam idzie i nie wyobrażam sobie żebyście miały z nami nie pisać,
Mamo-Mai - dobrze że z mężem w porządku wszystko, spędzicie trochę czasu razem, chyba w tą środę masz już wizytę?
kto jeszcze ma wizytę w tym tyg? ja mam w czwartek, ale to tylko po te l4, ale myślę że zbada mnie i tak a do usg jeszcze 21 dni tylko
ja też trzymam kciuki za teściki i żeby @ nie przyszłaTruskaweczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka418 wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu mam nadzieje ze Wasz prezent na rocznicę opóźni się tylko miesiąc, trzymam za to mocno kciuki :*
Mama_Mai ciesze się ze u męża wszystko w porządku, dobrze że ma w Tobie takie wsparcie
a za wizytę trzymam kciuki, wierzę że z serduszkiem Wojtusia jest wszystko dobrze :*
U mnie dziś o wiele lepiej. Nie wymiotuje juz i dzidzie czuje niżej także wczorajsze rewolucję musiały być przez jej ułożenie.Truskaweczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane!!!
Staraczki kochane nasze, wy macie być w centrum tego forum i nie piszcie że nie macie o czym pisać myślę że sporo tematów już przewałkowałyśmy ale nie wierzę że wszystko, życie dalej bas zaskakuje i przynosi nowe problemy i pytania
Ja Wam dalej niezmiernie kibicuję i służę skromną radą nasza Tulisia też dzielnie walczyła i czekała i się udało więc i na każdą przyjdzie czas!
Pszczoła - współczuję ci bardzo rewolucji żołądkowych i mam nadzieję że to krótkotrwałe...
Mama Mai - dobrze że operacja męża przebiegła dobrze i jest już w domu pod twoją opieką
Anka - nie przejmuj się kochana i starajcie się dalej no i gratulacje z powodu drugiej rocznicy ślubu
Okazuje się że prawie wszystkie świętują rocznice ślubu gratuluję Wam serdecznie i życzę mnóstwa miłości na następne lata:) My też świętujemy niedługo naszą pierwszą rocznicę - 4 sierpnia cywilny, 6 września kościelny
Monilia - były starania więc szanse są trzymam kciuki za rocznicowy prezent
Azande - pytałaś o wizyty - ja mam jutro o 9 rano i mam ogromną nadzieję poznać płeć Maluszka pewnie zrobią mi też badania moczu i morfologię...
My w sobotę zamówiliśmy mebelki dla naszego dziecięcia - łóżeczko i komodę z przewijakiem oraz półką No jedna duża rzecz załatwiona Nadal rozglądamy się za wózkiem i albo kupimy w Polsce na urlopie albo tutaj - już mam jeden upatrzony model z Teutonii. Poza tym na szczęście wszystko dobrze upał trochę zelżał więc mi łatwiej przetrwać pracę ale i tak jestem już w trybie stand-by przed urlopem! W sobotę ruszamy do Polski!!! No ale że mamy 1200 km przed nami to nocujemy po drodze i dotrzemy w niedzielę na domowe pierogi mojej mamy! Już nie mogę się doczekaćTulisia, Mysia 15, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość
-
kehlana_miyu
może miałąś później ovu?
mi raz spóźnił się z 6 dni - bez ciąży, ale brałam tablety odchudzające przez tydzień, a za 2 tyg miała być @ i się opóźniła.
Nie wiadomo co się dzieje, jak testy negatywne, trzeba poczekać kilka dni i jak nie będzie to do gina po luteinę pod język - mi raz wywołała @
pszczoła10
całe szczeście, że przeszło
Azande - dziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 22:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhey
Lucy - szkoda że nie możesz dać znać od razu tyle czekania w niepewności trzymam kciuki za udaną wizytę i chyba co do płci to coś o chłopaku Wam wcześniej lekarz mówił? no i udanego wyjazdu i super urlopu w PL
a co do mebli to mnie dobija to że wszystko jak się kupi to jest w paczkach i to trzeba potem samemu skręcać a z tym jest tyle roboty
ja mam zawsze bardzo nieregularne cykle i długie niestety najkrótszy 32-33 dni a najdłuższy nawet 45, w normalnym życiu to dość wygodne bo przy tych długich cyklach to wypada w roku mniej niż 12 no ale jak się stara o dziecko to jest dość uciążliwe -
Witajcie, w końcu udało mi się wydostać spod stosu prania, prasowania i sprzątania. Wzięłam się porządnie do pracy, wyprałam wszystkie ubranka, pościel, kocyki, pieluszki, w sumie wyszły 4 pralki rzeczy dla synka.
W niedziele jedziemy do Zakopanego, więc w piątek mam jeszcze wizytę kontrolną, żeby upewnić się czy na pewno mogę jechać tak daleko.lucy1983, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
Witam się moje Kochane
My wróciliśmy wczoraj. Odpoczęłam i wyśmiałam się chyba za wsze czasy, mimo że nie bardzo była pogoda Ale jeden dzień była... i skończyła się dla nas wieczorem izbą przyjęć w Pucku, bo zaczęłam plamić Co się okazało to od siedzenia na słońcu! A pytałam dwóch lekarzy, czy mogę- powiedzieli, że w ubraniu oczywiście, że tak... Oczywiście bez szaleństw i w ogóle. To Pani z Pucka kazała przyjść do nich do pracy na miesiąc, żeby zobaczyć czy można. Powiedziała, że żadne zakrywanie, żadne parasole i inne... po prostu nie można siedzieć, a trzeba chodzić. A żebym to cholera wiedziała! Dostałam luteinę pod język, zrobili USG, Młody jest sporo większy jak na termin z miesiączki (a od początku był ciągle za mały). Skończyło się na strachu.lucy1983, Mysia 15, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki, u mnie SYNUŚ fotka jest na fb. Wszystko jest w porządku i normie: 14 cm i 220 g wagi. Lekarz wszystko pomierzył, tylko oczywiście nie spamiętałam wszystkiego Miałam też usg dopochwowe i szyjka zamknięta, 4 cm długości a łożysko też w porządku i na tylniej ścianie.
Więc jestem przeszczęśliwa, a mąż jeszcze bardziej bo on już na 2 czy 3 wizycie mówił że bedzie chłopak
Dziadkowie się cieszą, a my możemy spokojnie jechać na urlop i kupować wyprawkęMysia 15, kehlana_miyu, KkasienkaA, majeczka8, meeegi1771, Tulisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:Dziewczynki, u mnie SYNUŚ fotka jest na fb. Wszystko jest w porządku i normie: 14 cm i 220 g wagi. Lekarz wszystko pomierzył, tylko oczywiście nie spamiętałam wszystkiego Miałam też usg dopochwowe i szyjka zamknięta, 4 cm długości a łożysko też w porządku i na tylniej ścianie.
Więc jestem przeszczęśliwa, a mąż jeszcze bardziej bo on już na 2 czy 3 wizycie mówił że bedzie chłopak
Dziadkowie się cieszą, a my możemy spokojnie jechać na urlop i kupować wyprawkę
Kochana gratuluję!!! I bardzo się cieszę, że synuś rośnie zdrowo i, ze na wizycie usłyszałaś same dobre wiadomości!! Oj przewaga mężczyzn na naszym forum
Udanego urlopu Słońce!!! -
Kasienka to wspaniale, że miałaś udany wypoczynek! Relaks jest bardzo potrzebny i oderwanie się od codzienności!
O słońcu to ja już od dawna słyszałam, że w ciąży nie można na nim siedzieć. Ale najważniejsze, że plamienia ustały, synuś pięknie rośnie i robi się z niego Wielkoludek!