Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez juz po wizycie z malutkim wszystko jest dobrze. Lekarz powiedzial ze jedna malenka plamka w zaden sposob nie swiadczy o wadzie seduszka, ale ja chcialam zeby mi dal skierowanie na echo i wlasnie probuje sie dodzwonic i zapisac na to badanie ale nikt nie odbbiera
Kehlana gratuluje zielonego swiatelkameeegi1771, lucy1983, kehlana_miyu, Tulisia, kierzynka, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
Mama Mai no to super ,że Wojtus rośnie zdrowo Nam kochany :* ..
Ja jestem trochę zaniepokojona dziś rano po sikaniu wyleciała Mi jednorazowo taka woda,wcześniej też tak miałam ale nie było tego aż tyle sporo ale nie aż tak dużo. I teraz znowu to samo po sikaniu położyłam się i nagle poczułam mokro ...... może pójdę do apteki kupie te paski co wykrywają czy to wody płodowe juz jestem zmartwiona siedzę i rozmyślam -
Mama Mai super, że u Wojtusia wszystko ok Daj znać jak umówisz się na wizytę na echo
Meeegi te paski podobno są diabelnie drogie, ale chyba też wolałabym wiedzieć... Gdzieś coś czytałam, że można też po zapachu się choć trochę rozeznać, ale nie pamiętam dokładnie jak to było. Płodowe wody CHYBA były bezwonne... -
Kkasienka tez pamiętam pisałyscie, że macie mokro w majtkach no Ja też miałam ale jakoś teraz tego to tak sporo i jednorazowe takie wcześniej ciągle miałam wilgotno eh. No zapytam w aptece wole mieć chyba pewnośc bo juz chodzę i ciągle o tym myślę.
-
Tak, miałam kilka takich "akcji", ale akurat było to w okolicy wizyty u lekarza i powiedział, że wód jest normalnie, więc żeby się nie stresować. No i to ustało już teraz, wydzieliny nadal jest dużo, ale już nie wody Mam nadzieję, że u Ciebie to też tylko taka dziwna wydzielina.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChce u tego konkretnego lekarza bo on sie specjalizuje w kardiologii prenatalnej. Poczekam na wizyte, serduszko urosnie i bedzie lepiej wszystko widac. Jakos damy rade moj gin nas uspokoil ze to nic powaznego i jakos teraz lzej czekac
Tulisia lubi tę wiadomość
-
dziewczynki witam po przerwie. Nie miałam kiedy wpadac na ovu bo w sobotę brałam ślub kościelny (bylismy po cywilnym tylko) a potem wycieczka nad morze
Miło czytać że u Was wszystko oklucy1983, kehlana_miyu, Tulisia, meeegi1771, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kierzynka, gratuluję! Że też się nam nie pochwaliłaś wcześniej Dla mnie ślub kościelny był cudownym przeżyciem i z chęcią przeżyłabym go jeszcze raz. O wiele milej go wspominam niż wesele
kierzynka lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
@ rozkręciła się na całego, dawno tak się z niej nie cieszyłam Wychodzi, że kolejną powinnam dostać 28.08., mam szczerą nadzieję, że już jej wtedy nie zobaczę i spóźni się 9 miesięcy Byłby piękny prezent na rocznicę ślubu
Staram się oczywiście nie nastawiać, ale ciężko pohamować entuzjazm, że wreszcie możemy działaćKkasienkaA, meeegi1771, majeczka8, lucy1983 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015