Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
kehlana_miyu wrote:Mi się cholerna @ spóźnia, pewnie będę musiała odwołać wizytę, którą mam na środę. Wrrr! Coś mi się chyba cykle rozregulowały po tym drugim poronieniu, bo zawsze miałam 26-27 dni, a teraz już 32 dzień a @ ani śladu. Poprzedni miał 30.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Azande wrote:dzień dobry
Tulisia super wieści gratulacje bardzo się cieszę że Wam się udało patrzyłaś na kiedy termin wypada?
Udanego wypoczynku dziewczyny, zazdroszczę bo macie piękną pogodę u nas dzisiaj nadają burze
Ja od kilku dni źle się czuję, a szczęście brzuch już mnie nie pobolewa, ale za to głowa mnie boli i mam ogólnego lenia
Czekam do 17.08 na usg i zaczynam kupować rzeczy dla mojego słoneczka, siostra ma mi oddać w najbliższym czasie kołyskę, przewijak i trochę ciuchów po jej małym,lucy1983 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
anka418 wrote:Nie mam wyjątkowego parcia na test ale praca jest jaka jest i jeśli wyjdą 2 kreski od razu biorę wolne i w miedzy czasie idę do lekarza. W pracy dużo dźwigam, biegam i nie ma czasu się oszczędzać plus wdycham szkodliwe substancje... wczoraj pozwoliłam sobie wypić 3 kieliszki wódki smakowej bo byli znajomi może to już moja ostatnia na jakiś czas :p chociaż jakoś czuje ze @ dostane trudno mi uwierzyć w pozytyw w pozytywny test
anka418 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tulisia wrote:A przypomnij mi Kehlana, jaka wizyta cię czeka? I po tej @ co będzie ruszacie ze staraniami?
Tulisia, umówiłam się na wizytę do mojej ginki na omówienie wyników histeroskopii i, mam nadzieję, wyników z poradni genetycznej (zobaczymy, czy już będą, ale jest szansa, bo miałam pobieraną krew na początku czerwca). Chcę się zapytać, czy faktycznie możemy się już starać i jeśli tak, to jakie leki/kiedy przyjść po receptę
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Kotek się znalazł
W nocy o 4.00
Wyszłam na taras zawołać i była
Super!
Tak się martwiłam o nią!
Miałam taki humor popsuty, że nawet pominełam a wczoraj powinnam według monitoringu USG.
Przy takim trybie życia męża nie powinnam się starać
Za dużo pali, pije, gra.
Plemniki mogą mieć nieprawidłową budowę DNA
W tedy albo znów poronienie, albo chore dzieciątko
Zdam się na los, bo już nie mam siły do tego wszystkiego.
Z pracą kłopoty, z dyr problemy, z mężem, ze staraniami, ehh...
Gratuluje wszystkim dziewczyną tygodni ciąży
Jak patrzę na suwaczki - to już 28tc, 25tc, 17tc, 18tc, 15tc itd
Super - jak to leci
Życzę spokojnych donoszonych ciąż, dorodnych dzieciaczków, a staraczkom cierpliwości i wytrwałości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 13:07
anka418, majeczka8, kehlana_miyu, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Truskaweczka jak to dobrze ze kicia sie znalazla! dobrze ze wrocila bo gdzie jak nie w domu bedzie jej najlepiej? kicia miala szczescie pilnuj jej teraz
Tulisia ciesze sie ze wizyta byla pozytywna i tak jak mowisz na spokojnie poczekaj na nastepna, nie musisz sie z niczym spieszyc no a marzec to bardzo ladny miesiac - taki wiosenny
Anka ja testowalam jakos dwa dni przed okresem I mialam cien cienia wiec sprobuj moze dopatrzysz sie drugiej kreseczki?
Kehlana jestes pewna ze to rozregulowany cykl? bo wiesz okres spoznia sie z roznych powodowWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 13:57
-
Szanse na inna przyczynę opóźnionej @ są słabe - zabezpieczalismy sie cały czas z wyjątkiem ostatniego tygodnia. Teoretycznie jest szansa, jeżeli owulacja przesunęła sie znacznie pózniej niż kiedykolwiek wcześniej, ale w takim wypadku jest jeszcze za wcześnie na testowanie.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Witam się w ten deszczowy ranek. Niekoniecznie z dobrym humorem, mamy dziś z mężem pierwsza rocznicę ślubu a ja ledwo żyję. Od nocy wymiotuje, spałam może ze 2h, ciągle mnie muli. Nie wiem co się dzieje, pewnie się czymś przytrulam a miał być taki fajny dzień
-
pszczoła10 wrote:Witam się w ten deszczowy ranek. Niekoniecznie z dobrym humorem, mamy dziś z mężem pierwsza rocznicę ślubu a ja ledwo żyję. Od nocy wymiotuje, spałam może ze 2h, ciągle mnie muli. Nie wiem co się dzieje, pewnie się czymś przytrulam a miał być taki fajny dzień10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhey
my 9 dni temu piątą, hehe, ale się czuję stara przy Was
Aniu - szkoda że nie wytrzymałaś do rana, no z porannego moczu by był pewniejszy szczególnie jak jest jeszcze przed terminem @, no nic czekamy nadal, może w poniedziałek zrobisz rano jak nie będzie @ nadal ?
Pszczoła - gratulacje z powodu rocznicy i współczuję rewolucji żołądkowych, oby szybko przeszło, a jak Ci bardzo dokucza to może na IP pojedzcie?
u nas zimno i wieje wiatr, wczoraj było 30 stopni a dzisiaj 19, i to tak w tej Polsce jest -
Ja muszę nabrać troszkę dystansu. Tak doszłam do wniosku, że już chyba nie mam o czym pisać. Bo o czym tu pisać, że nadal się staramy, a czasu coraz mniej? Nie chcę Wam marudzić. Ale oczywiście cały czas trzymam kciuki za Was i nasze forumowe Maleństwa.