Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasieńko dokladnie zapowiada sie poród SN
Mysiu Klaudia ważyla 2900g jak sie urodzila a urodzila sie terminowo. Ja ważylam 2800g takze moze akurat on bedzie maly ale zastanawiam sie czy to nie poczatek hipotrofii, bardzo sie boje, bo wg USG glowa i brzuszek byly chyba 2 tyg do tylu
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Monilia spokojnie na pewno wszystko jest dobrze i będzie! Twój suwaczek prezentuje tylko 44 dni!!! A tak naprawdę Kacperek może urodzić się jeszcze szybciej, więc powiem Ci Kochana że jesteś już praktycznie na wylocie!
A powiedziałaś lekarzowi o obawach? Może by Cię uspokoił? To zawsze pomaga -
Kasieńko nio lekarz wlaśnie nic nie powiedzial tzn. powiedzialam że malutki a on powiedzial ze jest ok. Niby zakladalam ze bedzie mial ok 2kg ale jak czytam że wszystkie dziewczyny juz maja 2200-2500g to mysle ze jest coś nie tak. Nio zobaczymy co wyjdzie na nastepnym USG ile urośnie miże akurat coś ruszy
Tulisiu
Wesolych Swiat dziewczynki
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Kochane moje, 25 marca o godz 2.30 rano urodzila sie nasza Zosia - 3540 gram i 56 cm. Zdrowa jak rybka. Tyle sie wydarzylo! W trakcie darlam sie jak opetaniec ale po porodzie orzekam ze nie byli zle. Wody odeszly mi o polnocy a za 2,5 godziny po wszystkim. A wiec spoko wiecej opowiem jak wroce do domu. Jezeli bedzie ok to w niedziele lyb poniedzialek, ale predzenie smigus dyngus
Madzik90, Mama_Mai, kierzynka, lucy1983, kehlana_miyu, jangwa_maua, DomiBW, pszczoła10, Mysia 15, monilia84, KkasienkaA, majeczka8, marzusiax lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tulisiu przeogromnie gratuluje
Ciotka wita Zosieńkę na swiecie
Krzyk mi pomagal bardzo, wiec trzeba sobie ulżyć
Dosc szybko poszlo, choc wczesniej Cie wymeczylo czekanie.
Najważniejsze ze jest po i wszystko dobrze!!!
Marze zebym tez doczekala szczęśliwego porodu i szybko urodzila
Monila moja mala miala 300gr a innych dziewczyn 350 a chlopcy 400 gr ale wiesz ze bledy w pomiarach tez sa spore, nie przejmuj sie teraz tym, mniejsze dziecko to latwiejszy porod, a slyszalam raz o bledzie pomiaru wlasnie o polowe!!! Oczywiście nie zycie Ci tego ale byc moze 3kg bedzie jeszczemonilia84, Tulisia lubią tę wiadomość
-
Zosieńko Skarbie witaj na świecie!! Nareszcie jesteś!!!
Tulisiu gratulację!!! Byłaś bardzo dzielna! Życzę Wam dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku! Zosieńka to duża dziewczynka- 3540 g to bardzo ładna waga!
Gratulacje dla tatusia!!!Tulisia lubi tę wiadomość
-
Monilko nie myśl od razu o najgorszym scenariuszu. Kacperek może będzie po prostu malutki. Klaudia też nie ważyła dużo przy urodzeniu, więc może to po prostu taki urok Twoich Skarbów. Najważniejsze, że rośnie, lekarz uspokaja. Gdyby widział coś niepokojącego to nie wierzę żeby nie zareagował. Ile Kacperek urósł od poprzedniej wizyty? Kiedy masz kolejne usg? Myślę, że na Majówkach też są Dzieciaczki, które nie mają jeszcze 2 kg i Twój Kacperek wcale nie jest taki malutki. (nie wiem ponieważ teraz już tam nie zaglądam z braku czasu). Każdy dzidziuś rośnie w swoim tempie.