Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Mai wrote:Dzis kupilam testy ale bede udawac ze ich nie mam, moze wytrzymam jakims cudem do niedzieli a mezulek jutro wieczorem powinien byc juz w domku nie moge sie go doczekac
W takim razie kochana zycze ci milego pobytu w domku :* i oczywiscie udanego testowania juz tylko 4 dni
Ja trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie.... i wierze, ze Ci sie uda !!! Dzis wraca Twoj maz, prawda?
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
meeegi1771 wrote:Hej. Ja znowu najwcześniej kurcze cały dzień przesypiam, a później budzę się 3-4 nad ranem i oo chodzę jak luna ty i takie mdłości chwilami ,że ho ho Prawda Kobiety,że suwak jest słodki ???
Mama Mai Ja też się nie przyznawalam,że kupiłam test ha ha najpierw sama po cichu zawsze robiłam Rachele to super nie to jakby Mamy Ja mimo,że mieszkamy w tym samym mieście potrafię tak zatesknic, że Mi się płakać chce bo Mi do domu rodzinnego się chce
Rachele również czekamy na super wiadomości dwóch magicznych kreseczek
Dziewczyny Ja Mam swoją działalność jak myślicie kiedy i czy w ogóle powinnam iść na zwolnienie ???meeegi1771 wrote:Hej. Ja znowu najwcześniej kurcze cały dzień przesypiam, a później budzę się 3-4 nad ranem i oo chodzę jak luna ty i takie mdłości chwilami ,że ho ho Prawda Kobiety,że suwak jest słodki ???
Mama Mai Ja też się nie przyznawalam,że kupiłam test ha ha najpierw sama po cichu zawsze robiłam Rachele to super nie to jakby Mamy Ja mimo,że mieszkamy w tym samym mieście potrafię tak zatesknic, że Mi się płakać chce bo Mi do domu rodzinnego się chce
Rachele również czekamy na super wiadomości dwóch magicznych kreseczek
Dziewczyny Ja Mam swoją działalność jak myślicie kiedy i czy w ogóle powinnam iść na zwolnienie ???
Suwaczek jest cudowny!
Ja tez robie sama testy .... zeby nikogo nie stresowac. W szczesliwym cyklu wytrzymalam nawet caly jeden dzien zanim przekazalam dobra nowine przyszlemu Tatusiowi
Dziekuje Ci za trzymanie kciukow
Co do zwolnienia, to zalezy od tego jaka masz dzialalnosc tzn Nip, firma, jesli tak jestes zarejestrowana na jakiej pozycji. To troszke bardziej skomplikowane
Milego dnia
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
meeegi1771 wrote:A co do odczuć przed @ przy ciazy ,poczytajcie Moje notatki przy wykresie jak Ja to wielce nie czułam wielkimi krokami @ i co i dobrze się stało bo nie Ma wredoty z czego się ciesze niezmiernie
Wiesz, ja tez tak mialam zanim zobaczylam 2 kreseczki....zrobilam nawet super zapasy wszystkiego co potrzebne podczas @ ale teraz.... moze dlatego aby sie nie nakrecac, mowie sobie ze to na @
Duzo zdrowka Kochana jak codzien
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Kejt ja będę chciała iść jak najszybciej na L4, praca daje mi satysfakcję ale u nas sytuacja w pracy wygląda tak, że będziemy mieć redukcję etatów z przyczyn ekonomicznych, wiem, że ja nie polecę, rozmawiałam z szefową i wiem, że pierwsza w kolejce jest moja przyjaciółka. Redukcja ma być z końcem marca więc po prostu oddam jej swoje miejsce... Mam inne priorytety, nie zależy mi aż tak, chcę się skupić na dziecku. Poza tym tkwienie przed monitorem całymi dniami także nie jest zdrowe dla dziecka... tak to mniej więcej wygląda...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 10:27
3 Aniołki w niebie
-
Lucy, dziekuje Podroz minela dobrze i szybciutko Zostaje u mamy do 28.02
Powtorz koniecznie test dzis! Na Twoim miejscu robilabym az do negatywa! Trzymam kciuki za owocne starania
Lili, kochana, bardzo dobrze, ze idziesz na L4!! Bardzo dobra decyzja! Odpoczywaj dzis i przez caly weekend
Kejt, kochana, a Ty testujesz ladnie? Czy juz po pozytywnym ?
Majeczka, niech piatek szybko mine w pracy .... i zacznie sie weekend
Jangwa_Maua, zaopatrz sie w testy i do dziela! Ja uwazam, ze takich dodatkow nigdy za wiele, nie zaszkodza a moga duzo pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 10:41
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele u Ciebie widzę wyżyny temperatury Czekam z niecierpliwością na test i na nasz wspólny wątek na fioletowej stronie...
Bez Was wszystkich tam nie idę, wczoraj zajrzałam na październikowe pogaduszki, ale Wy jesteście bliższe memu sercu3 Aniołki w niebie
-
Witam wszystkich serdecznie!
Rachele nareszcie się odezwałaś- martwiłam się Twoim milczeniem
Miłego pobytu w domku rodzinnym życzę!
Proszę o uzupełnienie tabelki- kolejna przewidywana lecz nie oczekiwana @ 18.03.
Trzymam kciuki żeby u Ciebie nie nadeszła.
Lili dobrych wyników Ci życzę i nadal łapię wiruski!
Pozdrawiam i życzę miłego dnia! -
lucy1983 wrote:
Kehlana - kiedy robisz następne badanie na te bakteryjne infekcje? Mam nadzieję że po antybiotyku będzie już wszystko wyleczone i ani śladu po bakteriach i że będziesz mogła już baaardzo niedługo się spokojnie starać o bobaska
Lucy, nie jestem jeszcze pewna kiedy. We wtorek 24.02. mam USG o które najbardziej się boję - tak bym chciała, żeby się okazało, że już wszystko się ładnie oczyściło! @ już mi się skończyła i nie była aż taka obfita, więc się stresuję. 25.02. mam wizytę u ginekologa-endokrynologa, na omówienie wyników TSH i USG tarczycy, ale może namówię ją, żeby przy okazji jeszcze pobrała wymaz w związku z infekcją. Jeżeli się nie uda, mam wizytę u mojej ginki 6.03.
Dostałam wyniki mycoplasmy i ureaplasmy - ujemne:) Więc wygląda, że tylko z normalnymi bakteriami mam problem.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Lili30 wrote:Rachele u Ciebie widzę wyżyny temperatury Czekam z niecierpliwością na test i na nasz wspólny wątek na fioletowej stronie...
Bez Was wszystkich tam nie idę, wczoraj zajrzałam na październikowe pogaduszki, ale Wy jesteście bliższe memu sercu
Lili, Kochana moja, dziekuje Ci Staram sie trzymac nerwy na wodzy i nie myslec
Kiedy zalozylysmy nasz watek, obiecalysmy sobie, ze szybko zalozymy ten sam na fioletowej stronie
Ja tez nie znalazlam zadnego fajnego watku na fioletowej stronie. Nawet sie nie zapisalam na Lipiec2015.
Mialysmy duzo szczescia, ze znalazlysmy sie razem na naszym watku
Kochana, prosze trzymaj kciuki Zycze relaksujacego dnia
ps. Wczoraj na lotnisku weszlam do ksiegarni, i przy samym wejsciu byl wystawiony ogromny album pt. Zostaniemy Rodzicami. Usmiechnelam sie do siebie, ze moze to maly znak dla mnie z GoryKkasienkaA, lucy1983, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyRachele - nie ma to jak u mamy ja też lecę do mamy ale dopiero za 2 tyg. I nic nie testuję tylko czekam na @ a potem robię sobie badania, mam wizytę u mojej gin we wtorek, a potem się zobaczy... obym od następnego cyklu mogła testować i owulację a potem jeszcze coś innego...
Lili - zostań z nami, fioletowa strona jest fajna, ale tylko z nami więc musicie dziewczynki albo poczekać albo założyć tam nowy wątek do któego wkrótce dołączymy
Ochh, jaki ja mam dziś dobry humor słoneczko świeci, pracy niewiele jak to w piątek i weekend zapowiada się ciekawie - jutro idziemy w odwiedziny do znajomych co wprowadzili się do nowego domu i mają taką fajną nastoletnią córkę, co traktuje mnie jak starszą siostrę więc to miło a w niedzielę umówiłam się na kawę i ciacho z przyjaciółką więc będzie towarzysko i czas szybciej zleci do @ ponoć ma przyjść w niedzielę, ale coś wątpię...
Kejt - ja też w końcu muszę zabrać się za siebie, też chodziłam regularnie na fitness i biegałam 2-3 razy w tygodniu, ale po tych chorobach jakoś się opuściłam. Ale jutro rano nie ma zmiłuj się, że zimno, idę biegać na dworzu -
Zgadzam się, że fioletowa strona bez was to nie byłoby to samo:) Mam nadzieję, że w ciągu najbliższych kilku miesięcy wszystkie się tam razem znajdziemy na własnym wątku, tak jak wczesniej planowałyśmy:)
lucy1983, Rachele lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Lucy, nie jestem jeszcze pewna kiedy. We wtorek 24.02. mam USG o które najbardziej się boję - tak bym chciała, żeby się okazało, że już wszystko się ładnie oczyściło! @ już mi się skończyła i nie była aż taka obfita, więc się stresuję. 25.02. mam wizytę u ginekologa-endokrynologa, na omówienie wyników TSH i USG tarczycy, ale może namówię ją, żeby przy okazji jeszcze pobrała wymaz w związku z infekcją. Jeżeli się nie uda, mam wizytę u mojej ginki 6.03.
Dostałam wyniki mycoplasmy i ureaplasmy - ujemne:) Więc wygląda, że tylko z normalnymi bakteriami mam problem.
oooo dobrze że chociaż te wyniki są ujemne widzę że mamy wizytę w ten sam dzień już trzymam kciuki żeby usg okazało się pomyślne... ja to coś przeczuwam, że właśnie dopiero we wtorek @ przyjdzie i będą nici z usg, ale najwyżej zrobię sobie potem za kilka dni... i tak planuję jeszcze wybrać się do innego gin, właśnie czekam na dobre namiary od koleżanki. Mam też już zaklepaną wizytę jak będę w PL i wtedy sobie sprawdzę jeszcze raz na usg endo i zrobię cytologię a co wiem, że co za dużo to nie zdrowo, ale wolę dmuchać na zimne. W Pl zrobię sobie jeszcze badania tarczycy i może hormony, bo tutaj nie oczekuję szału, nie robią tego standardowo zwłaszcza po jednym poronieniu... obym się mile rozczarowała
Trzymam kciuki i będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
Mysia, dziekuje Kochana! do Ciebie juz chyba @ puka powolutku do drzwi? Jak sie czujesz?
Teraz niech szybko przyjdzie i zaczynasz aktywne starania!!!!
Buziaki!!!
Lucy, jedziesz za 2 tyg do domku? Fajnie, napewno naladujesz akumulatorki i zbierzesz energie na owocne starania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 11:35
Fasolka 9tyg (24.12.14)