Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
_Abby_ wrote:Aaa ok
to czekam
obie mamy 9 dpo i wybacz ale trochę żyję Twoim cyklem
next time jak Cię mąż w nocy zaatakuje sprawdź czy nie stoję gdzieś w kącie i nie kibicuje
hahahanastępne noce to ja jego będę atakować w czasie snu jak on taki chętny
muszę go trochę wypościć, bo potem nie produkuje nasienia
w tym cyklu na nic nie liczę, kiepsko nam to szło.
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Ha ,w koncu sie dziewuszki usmiechaja ,bzykania im bylo trzeba
A te ksiazke ciezarowka przez 9 miesiecy to chcialam sobie kupic ,ale droga w empiku 60 zl a na allegro 47,ale koncu kumpela mi pozyczy
Ruda ja uwazam ze takie pisanie listu do meza jest super,bo mozesz sie cala wyrazic ,nawet chyba psychiatrzy zalecaja ,tak gdzie slyszałamSzczęśliwa Mamusia, Magdzia88, Gaduaaa lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnyJa podobnie jak sy_la nie nadrobię was , trzymam mocno z całego serca kciuki , za wizyty Elarii i AniK , za inne dziewczyny też trzymam kciukasy :*:*:*:*.
A co u nas tak w skrócie to weekend szybko nam minął , a nic takiego się nie robiło , już w tą Sobotę wizyta może płeć poznany kto wie, 30 września wkroczymy w II trymestr ciąży :*:*:* , na prawdę nie wierzę chyba znów uwierzę jak zobaczę nasze cudo :*:*:*. Bóle pleców powróciły , głowa mnie coś trochę boli , apetyt dobry pogoda nawet w miarę . Córeczki chorowały miały katar , kaszel ale już zdrowe są , Marysia w przedszkolu czuje się jak ryba w wodzie dużo ma koleżanek i kolegów , dziś ją przyprowadziam z Gabrysią do przedszkola , podszedł do niej jej kolega Oskar wyciągnął ręce , i tak powiedzial o Malysia przyszła
, Marysia trochę taka zdezorientowana była , ślicznie to wyglądało jak ten chłopczyk ją przytulił
.
Magdzia88, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Promyczku - łany suwaczek
dziewczyny ktore sie na tym znaja...co sadzicie?
Biore Euthyrox25 od poczatku ciaży 5 tydzień wtedy TSH miałam 2,79 ( wczesniej nigdy nie lykalam hormonu mimo ze przed ciaza miala stwierdzone Hashimoto)
po 5 tyg zrobilam wynik i 22 sierpnia było 1,5 TSH czyli ladnie opadało...
i dziś odebrałam wynik z soboty czyli spory miesiąc odstepu i wynik 2,75....
na wykresie jest napisane
norma dla II trmestru do 2,35
czy wynik 2,75 ...jest w jakis sposob grozny dla malca????????????
szybko zapisałam sie do endo na czwartek...ale sie niepokoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 14:17
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Magdzia88 wrote:Promyczku - łany suwaczek
Biore Euthyrox25 od poczatku ciaży 5 tydzień wtedy TSH miałam 2,79 ( wczesniej nigdy nie lykalam hormonu mimo ze przed ciaza miala stwierdzone Hashimoto)
a co z ft 4 ? badałaś?FabianCyprian
Tymuś
-
vertigo wrote:U mnie już plamienie dzisiaj, także książkowy cykl. Trzymajcie kciuki za następnyFabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:dobrze że szybko zareagowałaś... na ten moment nie powinnaś się martwić nie jest to drastyczny jakiś wynik.. na pewno endo Ci podniesie w czwartek dawkę euthyroxu..
a co z ft 4 ? badałaś?
miesiac temu mialam 1,16 nisko ale w normie ( ft4 )Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 15:00
-
Gaduaaa wrote:nie będe jeszcze pisać że mi przykro... bo ja wierzę do samego końca... @ przyjdzie wtedy będe tulić.. na razie jeszcze tli się płomyk
Nie... ja nie mam złudzeń, nie liczyłam też na ten cykl. Zawsze plamię przed @, a w każdej ciąży nie plamiłam. Nie jest mi nawet bardzo przykro. Jest mi tylko przykro z tego powodu, że miałabym dzisiaj 20 tydzień ciąży, a tak to muszę się męczyćNo ale co zrobić. Trzeba iść dalej do przodu. W końcu się uda, prawda?
Magdzia88 wrote:Promyczku - łany suwaczek
Nie martw się, dziecku nic się nie stanie
Magdzia88 lubi tę wiadomość
Magdzia88 wrote:badalam w 5 tyg ciazy i miesiac temu.. byl w normie natomiast teraz dostalam tylko skierowanie na samo TSH
miesiac temu mialam 1,16 nisko ale w normie ( ft4 )Haana, Magdzia88 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
vertigo wrote:Nie... ja nie mam złudzeń, nie liczyłam też na ten cykl. Zawsze plamię przed @, a w każdej ciąży nie plamiłam. Nie jest mi nawet bardzo przykro. Jest mi tylko przykro z tego powodu, że miałabym dzisiaj 20 tydzień ciąży, a tak to muszę się męczyć
No ale co zrobić. Trzeba iść dalej do przodu. W końcu się uda, prawda?
musi się udaćFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ja to sie zastanawiam jak zajść w ciążę z tsh 0,16 ?
ft4 niby okey, ft3 troszkę nisko mogłoby być wyższe... no ale tsh to porażka...
za duzo chujowo za malo tez....masakra jakas...
a to az tak koliduje z zajsciem? -
Magdzia88 wrote:za duzo chujowo za malo tez....masakra jakas...
a to az tak koliduje z zajsciem?
a czy jest szansa na zajście z obecnym tsh ?FabianCyprian
Tymuś
-
cześć dziewczyny, witam w jedno z ostatnich słonecznych w mojej części Polski wrześniowych popołudni
byłam dziś na morfologi i badaniu moczu - jutro wyniki.
poza tym chyba wszystko dobrze u mnie
w weekend robie glukoze na czczo, i też tsh z ft4 - tak żeby sobie sprawdzić
pozdrawiam i owocnych cyklów życzęMagdzia88, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
M@linka wrote:cześć dziewczyny, witam w jedno z ostatnich słonecznych w mojej części Polski wrześniowych popołudni
byłam dziś na morfologi i badaniu moczu - jutro wyniki.
poza tym chyba wszystko dobrze u mnie
w weekend robie glukoze na czczo, i też tsh z ft4 - tak żeby sobie sprawdzić
pozdrawiam i owocnych cyklów życzę
dobrze że sprawdzasz tarczycę w ciąży.. ona lubi sie własnie w ciązy ujawniaćM@linka lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś