Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
o tak moje nastawienie wreszcie pozytywne i oby jak najdłużej
Już nie mogę się doczekać
Wierze, że to będzie mój miesiąc
zastanawiam się czy pić ten miovarian czy dać sobie spokoj i
łykać tylko jakieś witaminy?
annak wrote:Witajcie w tygodniu, na który wiele z nas tak bardzo czekało...
Promyczku,
Od rana jestem myślami z Tobą. Czekamy na 11:00. Ja akurat będę u endokrynologa, ale na pewno w pierwszej możliwej chwili będę tutaj zaglądać.
Niech ten wystający brzuch będzie dobrą wróżbą
Vertigo,
Wirtualnie wspieram Wasze leczenie, które - o ile dobrze pamiętam - dzisiaj się rozpoczyna.
Dużo siły życzę.
Maggda,
Miło, że zajrzałaś, choć pewnie masz mnóstwo rzeczy na głowie.
55 dni do końca. O rany... To już naprawdę za chwilę. Zleci bardzo szybko. Teraz zaczniesz nadrabiać te sprawy, na które nie miałaś czasu ostatnio i wtedy ten czas na pewno przyspieszy. I zaraz Agatka będzie z Wami.
Coco,
115 dni! Och, ale bym chciała już tam być
Jak urządzanie domu?
M@linko,
Do ostatnich dwóch akapitów Twojego postu mogę napisać tylko jedno: rozumiem, rozumiem, rozumiem. A wręcz czuję to, co piszesz. Czekam niecierpliwie na środę i Twoją wizytę. Może będzie jakieś nowe foto przystojniaka
Kamma,
Cieszę się z Twojego pozytywnego nastawienia. Czułam, że takowe nadejdzie, jak tylko małpiszon przyjdzie
* * *
A ja zaraz jadę do endo, a potem na pobranie krwi na NIfty.
Wczoraj już obczaiłam warszawskie eventy związane z dzisiejszym strajkiem i jak tylko nic nie stanie na przeszkodzie, to wybieram się. Tylko niestety pogoda tragiczna. Jeśli będę lało, to z troski o zdrowie swoje i mojego dziecięcia pewne odpuszczę. Na szczęście w sobotę byłam na demonstracji, więc choć trochę już z siebie dałam
Ale czarne wdzianko dzisiaj u mnie obowiązkowo.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Dziewczyny ktoras z Was ma mutacje v leida???dzis odebralam wynik i patrze a tu dodatni!!!co to oznacza dla ciazy?w 3 ciazy bralam clexane ale i tak poronilam...Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Vertigo ile Wy musicie przejść, nic kurcze gładko, najpierw pomyłka w wynikach teraz to.. współczuje, oby szybko sie z tym uporali i żebyście mogli wreszcie zacząć działać.
Kammar oby Cie ten optymizm i euforia nie opuszczala za szybkoA miovarin pij jak Ci lekarz przykazał
suplement nie powinien zaszkodzić a może pomóc.
Promyczku myślami z TobąSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
właśnie się zastanawiam...
kupiłabym sobie jakieś witaminy tylko nie wiem jakie...
Asia87 wrote:Vertigo ile Wy musicie przejść, nic kurcze gładko, najpierw pomyłka w wynikach teraz to.. współczuje, oby szybko sie z tym uporali i żebyście mogli wreszcie zacząć działać.
Kammar oby Cie ten optymizm i euforia nie opuszczala za szybkoA miovarin pij jak Ci lekarz przykazał
suplement nie powinien zaszkodzić a może pomóc.
Promyczku myślami z Tobą05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Witajcie Kochane:)
annak gratuluję prześlicznego dziecięcia!no cud miód malina, i te nóżki
no boskie po prostu
I nie zdążyłam Ci podziękować za analizę mojej 3ciej rocznicy ślubu, bo akurat wyjeżdżałam już na weekend;) Była przegenialna, Ty to masz zmysł oceny sytuacji:) Dzięki:*
Jagna i Kamma dziewczyny solidaryzuję się z Wami:) Ja co prawda jestem w trakcie owu, ale też mobilizuje siły i czekam na efekt w wiadomej postaci;)
-
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:o tak moje nastawienie wreszcie pozytywne i oby jak najdłużej
Już nie mogę się doczekać
Wierze, że to będzie mój miesiąc
zastanawiam się czy pić ten miovarian czy dać sobie spokoj i
łykać tylko jakieś witaminy? -
ale super, to kiedy testujesz?
ja się dowiem we wtorek co i jak kiedy owulka itd.
ale może uda się pod koniec miesiąca zatestować?)
skrzat1988 wrote:Witajcie Kochane:)
annak gratuluję prześlicznego dziecięcia!no cud miód malina, i te nóżki
no boskie po prostu
I nie zdążyłam Ci podziękować za analizę mojej 3ciej rocznicy ślubu, bo akurat wyjeżdżałam już na weekend;) Była przegenialna, Ty to masz zmysł oceny sytuacji:) Dzięki:*
Jagna i Kamma dziewczyny solidaryzuję się z Wami:) Ja co prawda jestem w trakcie owu, ale też mobilizuje siły i czekam na efekt w wiadomej postaci;)05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
_Abby_ wrote:Te suplementy trzeba długo brać. Witaminy tez nie działają z dnia na dzień.
brałam cały czas, w tym miesiącu tzn we wrześniu się zbunrowałam i brałam sam kwas...
teraz zastanawiam się czy przy tym zostać czy coś dodatkowo brać?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Kamma ja nie testuję
okres mam dostać 17 października, ale zwykle już kilka dni wcześniej wiem, że @ przyjdzie, więc nawet nie ma sensu robić testów. Jeśli będą 2-3 dni spóźnienia to dopiero przejdę się do apteki po test
-
a masz wykres?
dodam Cię to luknę co?
skrzat1988 wrote:Kamma ja nie testujęokres mam dostać 17 października, ale zwykle już kilka dni wcześniej wiem, że @ przyjdzie, więc nawet nie ma sensu robić testów. Jeśli będą 2-3 dni spóźnienia to dopiero przejdę się do apteki po test
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Dziewczyny,
wspomóżcie mnie, a co do pozycji itp..
niby zaszłam raz to i zajdę drugi
ale może ekspertki się wypowiedzą?
Kurdę już nie mogę się doczekać wizyty...FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
KammaMarra wrote:brałam cały czas, w tym miesiącu tzn we wrześniu się zbunrowałam i brałam sam kwas...
teraz zastanawiam się czy przy tym zostać czy coś dodatkowo brać?
generalnie fajny skład..FabianCyprian
Tymuś
-
Nie mam też wykresu:D Mierzenie tempki mnie stresowało;) Nawet testów owulacyjnych już nie robię. Znam swój organizm i czuję kiedy mam owulację, poza tym staramy się regularnie współżyć, więc sądzę, że to powinno wystarczyć. Miałam już etap szaleństwa na punkcie kalkulacji, kiedy owu, kiedy testy zrobić, a jakie testy, a o której godzinie...ale już mi przeszło - po prostu moje starania trwają bardzo długo i moje podejście do nich też ewoluuje
-
czyli masz to co ja...
ja dostałam z soboty na niedzielę po ... 47 dniach..
ale brałam luteinę i jedną tabletkę provery i dopiero się ruszyło
_Abby_ wrote:A ja się nie doczekam tego okresucoś się jednak zjebalo po poronieniu bo juz dawno powinien być a mi nawet temp nie spadła.
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
rozumiem :*
ja w tym miesiącu pierwszy raz wykres i zobaczymy jak to będzie
skrzat1988 wrote:Nie mam też wykresu:D Mierzenie tempki mnie stresowało;) Nawet testów owulacyjnych już nie robię. Znam swój organizm i czuję kiedy mam owulację, poza tym staramy się regularnie współżyć, więc sądzę, że to powinno wystarczyć. Miałam już etap szaleństwa na punkcie kalkulacji, kiedy owu, kiedy testy zrobić, a jakie testy, a o której godzinie...ale już mi przeszło - po prostu moje starania trwają bardzo długo i moje podejście do nich też ewoluuje05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Ja byłam w sobote w Zakopanem aby się troche odstersować. Mój mężczyzna zrobił mi niespodziankę
przynajmniej nie myślałam o tym wszystkim. Teraz szykowanie do wesela więc powinnam troche odreagować. Ślub już 15 października
powiedzcir mi moje Kochane, czy jak biore arthrotec to czy mimo wszystko może być konieczny zabieg? Idę jutro na wizytę i odebrać wyniki. Pewnie jutro poproszę Was o interpretacje. Powiem Wam że te badania słono kosztują. I szczerze? Modle się żeby coś wykazały. Wtedy jest większe prawdopodobieństwo że się uda;) czekam z niecierpliwością na Wasz dalszy rozwój historii i trzymam kciuki ;*
-
Skrzacie i tak trzymaj
też chciałabym się nauczyć zdroworozsądkowego podejścia do starań. Oby to był ten cykl.
Abby właśnie robiłaś test? czy plamisz? To czekanie na @ kiedy wiesz,że ma się zjawić jest najgorsze.skrzat1988 lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb