Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laski!
Ogłaszam swiatu, że działam! Była owulka ;] Trzymajcie teraz za mnie kciuki do testowanka. Widzialam slad po pecherzyku nie ma wątpliwosci, że jajniki zadzialaly tym razemW koncu!
Tak bez watpliwosci, teraz wiem na pewno byla ta cholerna owulacjapromyczek 39, Monika1357, Arleta, M@linka, Elmo13, Gaduaaa, Niebieskaa, Szczęśliwa Mamusia, Jacqueline, vertigo, Pysia87, sylvuś lubią tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylaila_25 wrote:Hej laski!
Ogłaszam swiatu, że działam! Była owulka ;] Trzymajcie teraz za mnie kciuki do testowanka. Widzialam slad po pecherzyku nie ma wątpliwosci, że jajniki zadzialaly tym razemW koncu!
Tak bez watpliwosci, teraz wiem na pewno byla ta cholerna owulacja -
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:Zastanawiasz się czy bladzioch jest jeszcze po poronieniu czy to nowa ciąża? Tylko beta i przyrost Ci dadzą pewność.
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
laila_25 wrote:Hej laski!
Tak bez watpliwosci, teraz wiem na pewno byla ta cholerna owulacjaFabianCyprian
Tymuś
-
Kochane! Annak mnie zainspirowala zaakcentowaniem dwutysiecznego postu, to i ja zaakcentuje tysieczny post.
Nie zycze nikomu przejsc przez ta droge, co ja przeszlam, nie zycze nikomu poronien, niepewnosci, walki, badan, lekow, strachu.. ale zycze kazdemu zeby poznal tak dzielne, niesamowite, wspierajace sie i stawiajace do pionu kobiety! Ktore tworza niepowtarzalna atmosfere ciepla, zyczliwosci, empatii, uwaznosci na druga osobe. Czasami czuje sie tu jak przy kominku z banda psiapsiol, ktore popijaja winko, usmiechaja sie i zarazaja nadzieja i optymizmem.
Dziekuje wszystkim Wam i kazdej z osobna:*!promyczek 39, Evita, Kadabra, M@linka, Szczęśliwa Mamusia, Elmo13, Madera2000 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
promyczek 39 wrote:Laila lubie jak jestes taka.podjarana,Twoj entuzjazm wylatuje ponad monitor :}
Ciesze sie jak dziecko dzis
promyczek 39 lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualnyAga22 wrote:Hej dziewczyny co u was wszystko ok?
U mnie zle do bani 7 msc starań na nic ;(
Kochana jak tak jest może do specjalisty , idźcie , przebadajcie co tylko możecie może gdzieś leży przyczyna .
M@linko Ale masz piękny , brzuszek kochana :*:*:*:*:*:*.
Przepraszam że znów jestem daleko za wami , kochane staram się choć , was czytać na bierząco co u was słychać.
A u nas lecą dni jak szalone rano Marysię do przedszkola zaprowadzić , i za nim przyjdę jest 9 rano obiad odkurzyć , umyć naczynia , pranie wstawić, poukładać i tak zleci mi czas do 12.00.Samopoczucie dobre apetyt niczego sobie zdrowa jestem mieliśmy USG genetyczne i wszystko jest w porządku , maleństwo zdrowe jak rydz , teraz kolejna wizyta za nie całe dwa tygodnie 15 października o 8 rano , tym razem będę pierwsza , oby tak było mój gin jest słynny , z tego że zawsze pół godziny się spóźnia .M@linka lubi tę wiadomość