Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJest
Szok!
Niebieskaa, laila_25, annak, Foremeczka, Jacqueline, promyczek 39, M@linka, sy__la, _Abby_, Kaczuszka86, Kadabra, kiti, sunset06, Monika1357, emerald_m, Coconue, Evita, Justa87, Magdzia88, Bianka4, Elmo13, Pysia87, verka, roma, Paolina91, Szczęśliwa Mamusia, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elaria - popłakałam się
Elaria lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszki proszę o więcej wieści jak już ochłoniecie
Tak bardzo się cieszę12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Co to moje dziecko sobie o mnie pomyśli... że ta matka ciągle ryczy.
Elaria,
Jestem przeszczęśliwa.
Czułam, że tak będzie.
Czułam.
Napisz coś więcej, jak już ochłoniesz.M@linka, Elaria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elaria i ja w nie wierzyłam. Tak bardzo się ciesze. Gratuluję Kochana!
cudownie kolejny przypadek z pozytywnym zakończeniem, ale ja wiedziałam że tak będzie :*
Syla cudne wieści.
Dziewczyny strasznie mi głupiojuz nie będę. I dziękuję Wam bardzo za tak miłe słowa. Abby i z wzajemnością
promyczek 39, Elaria lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
ELARIA tak czułam, wierzyłam
teraz już proszę cię o więcej wiary w tą ciążę!!!
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
I łapiac się w tą fale pozytywnych wiadomości proszę trzymać kciuki za moje testowanie które Odbędzie się za tydzień.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Siedzialam cicho i prawie gryzlam paznokcie,taki stres...ufff co za ulga Elaria sciskam kochana,znów cud
Sy_la gratuluje,tak sie ciesze z tych serduszek
M@linko pièknie wygląda twój balonik tsk niesmiało wyglądalubie takie fotki na tym wàtku.
Niebieska jesli nie myslisz o zwolnieniu to moze czas chociaz powiedziec w pracy o ciàzy,mówilas ze wtedy muszà twoją prace dostosowac do twojego stanu,moze bedzie ci lzej,sciskam
Arletko musimy rozwiac czarne chmury nad twojà glową,piszesz ze juz cos sie ruszylo a to dobre wiesci.Niedlugo i ty dolączysz do staran i wnet pewnie bedziesz nam tu balonikiem jak M@linka wywijac.Na wątku IVF jest troche dziewczyn którym sie udalo po szczepieniach,przechodzily po 2-3 procedury i bez efektu a po szczepieniach od razu sie udal zabieg.Msm nadzieje ze to byla bardzo dobra decyzja,oby w twoim przypadku skuteczna.Ciesze sie ze juz jestes,brakowalo tu ciebie,jestes jednà z tych co tworzą fundament tego wątku,nie znikaj juz wiec
Nie wirm kogo pominęlam,czytam wszystkie wpisy choc nie zawsze wychodzi mi dopisywanie siè.Trzymam kciuki za starajàce sie,Kamma Laila
Asia...ja równiez cie czytam,nie umyka mi taka osóbka jak ty,rowniez czekam na twojà bete
Sporo dzis dobrych wiesci moze i ja doloze swoich pare groszy do szczescia.
Dzis bylam na wizycie,badania bardzo dobre,lekarz wiàze nadzieje na sukces,od jutra kolejne zastrzyki zaczynam stymulacje.Podgląd w poniedzialek,zobaczymy czy cos sie urodzi i jaki efekt po lekach bedzie.Mój màz sie smiał ze trzy tysiàce zlotych za leki to jaja zlote muszą urosnàc,cièzko bylo wydac za 12 ampułek tyle kasy no ale nasze marzenie jest tego warte.Pewnie bedzie trzeba jeszcze dokupic leki na kilka dni i raz tyle bedzie trzeba wydac ale znamy cel,zdecydowalismy sie.Kiedy lekarz powiedzial ze od jutra po trzy zastrzyki w brzuch mam robic to mój mąz zbladł,powiedzial ze nie chce widziec tej rzezni..i kto tu slabą plcią jest?
Mam nadzieje ze juz niedlugo wiele z nas bedzie cieszyc sie tym stanem ciązowym i....swirowac przed kazdą wizytà,ja poprostu chce tego,chce sie bac,cieszyc,wątpic poprostu chce byc w ciązy
Niebieskaa, M@linka, Evita, Elaria, Bianka4, Elmo13, laila_25, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural