Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Elmo13 wrote:Elaria te wieści to mi od na moje sece jakos czułam że będzie ok ale wiadomo niepewność była ogromne gratulacje
Syla bardzo gratuluje zdrowego dzidziusia wiem jaki miałaś stres ja będę to przechodzić za równo 3 tyg bo wtedy mam właśnie usg prenatalne
Super dziewczyny cieszę się ze po czarnym poniedziałku nastał jasny wtorek
Jagusia coś czuję że teraz to tobie się podwójnie idą na tych złotych jajkach od razu DwupakElmo13, M@linka lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Pysia87 wrote:Ale emocje Elaira... To dziwne płakać z radości, bo nawet się nie znamy, ale kobiety po poronieniu naprawdę tworza smutna rodzinę. Cieszę się przeogromnie i kibicujė dalej. Ciekawe kiedy ja się doczekam
w tym cyklu słabe starania były, bo tylko dwa razy, a ja jakoś nie wierzę, że to mogłoby wystarczyć. Pocieszam się tym, że mam szansę na druga owulację w tym miesiacu
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ale fajnie... moje kochane
A mnie jakoś ogarnia panika.
Zbliżał się powoli do lekarza... jeszcze 6 długich dni... tak bardzo pragnę maluszka ze boję się rozczarowania tak mi zależy. Nie wiem jaką pozycja najlepsza dotychczas klasyczna i od tylu ale mój mąż średnio lubi od tylu. Eh. Mam nadzieję ze tym razem się uda.
Jakąś panika mnie dopadła... nawet filmiki o owulacji oglądam. Boże żeby tylko ta okupacja była... bo tamta miesiączka tzn ta i liteinie mnie przeradzila ze tyle na nią czekałam i dopiero wywolywana przyszła mam nadzieję ze to nie zaburzy i będzie owulka....
Nie ma to jak pisanie z telefonu i słownikWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 22:19
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Elmo13 wrote:Jagna ale pamiętaj marzenia się spelniaja;)
...a jak sie uda i zostaną zarodki to wróce po nie i zawalcze o rodzenstwo..
no ale zejdzmy na ziemie hi hiAntoś IVF,Julisia natural
-
Co do płaczu dzieci malutkich to akurat mnie płacz mojego synka mega irytował i frustrował.
Czasem zastanawiam się jak to będzie teraz- może z racji przejść będę bardziej wyrozumiała o ile oczywiście dane bedzie mi usłyszeć placz drugiego synka...
-
KammaMarra wrote:Ale fajnie... moje kochane
A mnie jakoś ogarnia panika.
Zbliżał się powoli do lekarza... jeszcze 6 długich dni... tak bardzo pragnę maluszka ze boję się rozczarowania tak mi zależy. Nie wiem jaką pozycja najlepsza dotychczas klasyczna i od tylu ale mój mąż średnio lubi od tylu. Eh. Mam nadzieję ze tym razem się uda.
Jakąś panika mnie dopadła... nawet filmiki o owulacji oglądam. Boże żeby tylko ta okupacja była... bo tamta miesiączka tzn ta i liteinie mnie przeradzila ze tyle na nią czekałam i dopiero wywolywana przyszła mam nadzieję ze to nie zaburzy i będzie owulka....
Nie ma to jak pisanie z telefonu i słownikjuż wystarczajaco minęło od czerwca... A mnie śluz robi w bambuko, raz widze płodny, raz mleczny, wtf?! 14 dc, chyba idę męża zgwałcić
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Pysia87 wrote:Nie myśl tyle :p najwyższa pora na nas
już wystarczajaco minęło od czerwca... A mnie śluz robi w bambuko, raz widze płodny, raz mleczny, wtf?! 14 dc, chyba idę męża zgwałcić
No właśnie najwyzsza . Mój mąż już dzisiaj się dobisral ale dałam mu odpocząć B dzisiaj 3 dzień okresu i już fo prawie nie mam. Ale znając jego jutro mi już nie odpuści hehe. Póki co będzie co 2 dni w owulke codziennie i chyba myślę ze styknie hihi05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Mój mąż wrócił dzisiaj z pracy i, jak zawsze, pyta mnie, co słychać i co się dzisiaj u mnie działo przez cały dzień.
A ja na to: "Super! Dzisiaj super! Laila miała owulkę, sy__la dobry wynik prenatalnych, ale u Elarii jest serduszko"laila_25, sy__la, Elaria, Coconue, Gaduaaa, Evita, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Napisze więcej jutro, bo dopiero co do domu weszliśmy z Mężem... I nie mam już siły.. Taka radość jest, ze u dobrych znajomych spędziliśmy wieczór, oczywiście Dzidziol został " opity " za jego zdrowie, a ja to oczywiście woda z cytrynka. Filmik obejrzeliśmy, zdjęcia... Kamień z serca
Aniołek czuwał, to jednak w nocy we śnie był On, ja to wiem, śniło mi się że urodziłam go (w toalecie ale bez krwi) jakoś w 4 mcu tak jak teraz jestem w tc a jego wyraz twarzy był lekko uśmiechnięty i czułam jego oddech na poliku jak przutulilam go/ją do buzi sprawdzić czy żyje, to był jednak znak, ze moje Dziecię teraz obecne w mym łonie żyje!
Dziękuję wszystkim Wam za wsparcie. Buziale i dobrej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 00:50
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
witam i melduję się że u nas wszystko ok maluszek rośnie serduszko bije na poniedziałkowym usg mierzyło 4,4 cm idziemy więc do przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 06:11
M@linka, Niebieskaa, sy__la, Elmo13, Magdzia88, Szczęśliwa Mamusia, kiti, Ikarzyca lubią tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}