Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
a tu nasze zdjęcie
http://i1061.photobucket.com/albums/t473/ainadebica1/14585408_1441441819204946_847811095_n_zps9gr7tj6m.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 06:10
Alisa, Jacqueline, M@linka, Coconue, Elaria, KammaMarra, Gaduaaa, Evita, annak, sy__la, Elmo13, vertigo, promyczek 39, laila_25, Paolina91, Magdzia88, Szczęśliwa Mamusia, Justa87, kiti, sunset06, sylvuś lubią tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
Witam sie porannie
Wczoraj tyle świetnych wiadomości , mam nadzieję że ta passa się utrzyma i będą kolejne
Ainade cudowne zdjecie !! super że u Ciebie również wszystko wspaniale
Która chciałaby zerknąć na mój wykres i mi podpowiedzieć czy dziś temp mierzona godzinę poma prawo być sporo podniesiona czy to jednak skok owu? bo test LH mi wychodziły tak dziwacznie że zgłupiałam....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58b0c9908421.jpgKammaMarra lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ainade,
Super wiadomość!
Melduj się częściej.
Gaduaa,
Ja to jestem noga w temacie tych wykresów, więc nie pomogę... Pewnie któraś z dziewczyn Cię wesprze w tej kwestii. Ja tylko mogę powiedzieć, że testy masz ciemniejsze i bardziej regularne niż ja miałam w cyklu, w którym zrobiłam dziecię
M@linko,
O której wizyta?
Bo dzisiaj z Tobą idziemy do gabinetuGaduaaa, KammaMarra, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAinade, piekne zdjecie!
Gadua, tempka mierzona po seksie raczej niemiarodajna.
A w ogole witam sie srodowo w dosc dobrym nastroju. Tylko mdlosci dokuczaja. Nie mdli tylko jak jem. A to zle wrozyGaduaaa, KammaMarra, promyczek 39, M@linka, Magdzia88, Asia87 lubią tę wiadomość
-
Tak się cieszę, że humor Ci dopisuje
A ja średnio, jakaś zrezygnowana, spanikowana jestem...
Elaria wrote:Ainade, piekne zdjecie!
Gadua, tempka mierzona po seksie raczej niemiarodajna.
miesiączka 3 dni, dzisiaj jakieś plamienie, czy to normalne?
A w ogole witam sie srodowo w dosc dobrym nastroju. Tylko mdlosci dokuczaja. Nie mdli tylko jak jem. A to zle wrozyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:21
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
vertigo wrote:Gaduaa to chyba niezbyt miarodajny pomiar co nie znaczy, że się nie pokryje z owulacja, wygląda obiecująco.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Może masz 3 owulki
Ja nie ufam tym testom. Mocz jest roztworem o tak zmiennej gęstości, że w ogóle nie odzwierciedla tego co się dzieje we krwi. Zmierz jutro temp. to się mniej więcej dowiesz. A tak to wróżenie z fusow.
Gaduaaa, KammaMarra lubią tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Halo, halo
jak tam twoje staranka?
ja jakoś chujowo się dzisiaj czuje...
ale pocieszam się, że jeszcze 5 dni i lekarz...
vertigo wrote:Może masz 3 owulkiJa nie ufam tym testom. Mocz jest roztworem o tak zmiennej gęstości, że w ogóle nie odzwierciedla tego co się dzieje we krwi. Zmierz jutro temp. to się mniej więcej dowiesz. A tak to wróżenie z fusow.
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
ja w 10dc, bo gin nie chce przegapić nic, żeby potem nie było.
Też już bym chciała być po staraniach i czekać na testowanie...
to czekanie jest najgorsze...
edit: kiedy zaczął Ci się cykl?
vertigo wrote:Ja też mam zły nastrój, jestem zmęczona. Chcę być w moim 23tc a ponieważ jest to niemożliwe, to niestety trafia mnie szlag. Ja mam wizytę za tydzień, w 13-14dc, podglądanie pęcherzyka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 10:34
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:ja w 10dc, bo gin nie chce przegapić nic, żeby potem nie było.
Też już bym chciała być po staraniach i czekać na testowanie...
to czekanie jest najgorsze...
edit: kiedy zaczął Ci się cykl?
W czwartek wieczorem
ja jestem ciekawa co u mnie w środku będzie,
mój mąż wie, że ten miesiąc dla mnie jest dedujący, bo powoli opadam z sił, jestem wkurwiona, że nie wychodzi. Najgorsze jest to, że byłam w ciąży i nie jestem, to najbardziej denerwuje...
ale kurde... ginekolog mi powiedział, że będzie na usg widział pęcherzyki i zadecyduje czy w razie wu dać coś na pęknięcie, bo wie jak mi zależy...
zastanawiam się ile razy , jakie pozycje się bzykać...
mąż już w gotowości
vertigo wrote:W czwartek wieczoremM@linka lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Witam Was dziewczyny
Co tam u Was nowego słychać?
Ciężko będzie mi Was nadrobić, ale widzę nowe dziewczyny, witam się z Wami
U nas wszystko dobrze, tylko wiecie z małą jestem sama 24h na dobę, mąż pracuje po 12 godzin
Na szczęście od 15 października ma urlop to mi pomoże a ja może w końcu się wyspie
Jutro czekaja nas pierwsze szczepienia, trochę się ich boję, ale jak mus to mus
Później dodam zdjęcia malutkiej, jak wejdę na kompa teraz piszę do Was z telefonu.
Całuje Was :-*KammaMarra, Szczęśliwa Mamusia, promyczek 39, sy__la, Evita, Magdzia88, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Gaduaa zasada jest 3 godziny spokojnego snu i od razu po przebudzeniu mierzymy, a nie namiętny seksik i godz później mierzenie :p zobaczysz jutro czy tempka w górze. A co do testów to niestety mi nigdy nie wychodziły więc sie nie wypowiem
Kamma Vertigo, wiadomo każdej jest ciężko, Vertigo Ty dodatkowo masz u bliskiej Ci osoby problem zdrowotny, ale jesteście dziewczyny w momencie działań także nie martwić się tylko zacząć produkcje!
Ja za 6 tyg bym rodziłamąż obiecał,że do tego czasu na pewno będe już w ciąży i co... ale cóż może nie wszystkie cuda jeszcze wykorzystałam i czeka na mnie kolejny.
Wczoraj kupiłam test i teraz będe bić się sama ze sobą,żeby nie zrobić go za wcześnie. Ciekawe czy w ogóle plemniory zdążyły do celu :pSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia87 wrote:Gaduaa zasada jest 3 godziny spokojnego snu i od razu po przebudzeniu mierzymy, a nie namiętny seksik i godz później mierzenie :p zobaczysz jutro czy tempka w górze. A co do testów to niestety mi nigdy nie wychodziły więc sie nie wypowiem
Kamma Vertigo, wiadomo każdej jest ciężko, Vertigo Ty dodatkowo masz u bliskiej Ci osoby problem zdrowotny, ale jesteście dziewczyny w momencie działań także nie martwić się tylko zacząć produkcje!
Ja za 6 tyg bym rodziłamąż obiecał,że do tego czasu na pewno będe już w ciąży i co... ale cóż może nie wszystkie cuda jeszcze wykorzystałam i czeka na mnie kolejny.
Wczoraj kupiłam test i teraz będe bić się sama ze sobą,żeby nie zrobić go za wcześnie. Ciekawe czy w ogóle plemniory zdążyły do celu :p
W sumie słowa dotrzymał, tylko się zjebalo. Musi być bardziej precyzyjny w tych obietnicach...
Asia87 mnie mąż obiecał w sylwestra, że będę w ciąży w tym roku;) jak widać deadline niebezpiecznie się zbliża...no ale dam chłopakowi jeszcze te 3 miesiące;)
blondyna oj dawno się nie odzywałaś kochana! fajnie, że u Was wszystko w porządku:) czekamy na zdjęcia ślicznotki:)!
Tak jak Wam pisałam ja z testami owulacyjnymi dałam sobie święty spokój jakieś 3 miesiące temu. Mniej więcej pokrywały się z owulacją (którą czułam - mam dość bolesne przez 3-4h owu), ale nigdy w ciążę nie pomogły mi zajść - więc odpuściłam. Liczę na naturę.
I mam w planach kupić dziś dwie książki, tę którą polecała vertigo
Będziesz moim wszystkim.
i
Nadzieja na nowe życie. - ta książka jest złożona z 2 części, pierwsza to pamiętnik kobiety pragnącej zajść w ciążę, gdzie opisuje ona każdy z 28 dni cyklu, swoje emocje, odczucia, zachowania. Druga część to podejście psychologiczne do problemu niepłodności.
Czytała któraś z Was? Ciekawe? Warto przeczytać? Czy raczej mnie zdołuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 12:07
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
a można zmierzyć temperaturę np. 5.30 obudzić isę zmierzyć i iśc dalej spać?
Asia87 wrote:Gaduaa zasada jest 3 godziny spokojnego snu i od razu po przebudzeniu mierzymy, a nie namiętny seksik i godz później mierzenie :p zobaczysz jutro czy tempka w górze. A co do testów to niestety mi nigdy nie wychodziły więc sie nie wypowiem
Wczoraj kupiłam test i teraz będe bić się sama ze sobą,żeby nie zrobić go za wcześnie. Ciekawe czy w ogóle plemniory zdążyły do celu :p05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
ja chętnie przeczytam proszę o autorów
bo właśnie mam zamiar coś poczytać
skrzat1988 wrote:Asia87 mnie mąż obiecał w sylwestra, że będę w ciąży w tym roku;) jak widać deadline niebezpiecznie się zbliża...no ale dam chłopakowi jeszcze te 3 miesiące;)
blondyna oj dawno się nie odzywałaś kochana! fajnie, że u Was wszystko w porządku:) czekamy na zdjęcia ślicznotki:)!
Tak jak Wam pisałam ja z testami owulacyjnymi dałam sobie święty spokój jakieś 3 miesiące temu. Mniej więcej pokrywały się z owulacją (którą czułam - mam dość bolesne przez 3-4h owu), ale nigdy w ciążę nie pomogły mi zajść - więc odpuściłam. Liczę na naturę.
I mam w planach kupić dziś dwie książki, tę którą polecała vertigo
Będziesz moim wszystkim.
i
Nadzieja na nowe życie. - ta książka jest złożona z 2 części, pierwsza to pamiętnik kobiety pragnącej zajść w ciążę, gdzie opisuje ona każdy z 28 dni cyklu, swoje emocje, odczucia, zachowania. Druga część to podejście psychologiczne do problemu niepłodności.
Czytała któraś z Was? Ciekawe? Warto przeczytać? Czy raczej mnie zdołuje?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....