Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie niestety jest różnie. Ostatnia owu gdzieś w 25dc a teraz w 15 i cykl trwał 28 dni.takze niestety nie wiem kiedy się spodziewać owu, tzn z obserwacji wiem ale w każdym miesiącu może być inaczej. Teraz będę stymulowana wiec i cykl powinien być "normalny"
I testy owu nigdy mi nie wychodziły nawet jak miałam monitoring i wiedziałam że owu byłaSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
promyczek też zastanawiam się nad tym pakietem. wykonałaś go już?Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
nick nieaktualny
-
Alisko - nie, nie badałam. Zawsze miałam regularne praktycznie jak w zegarku cykle, żadnych plamień między miesiączkami, no bardzo sporadycznie zdarzało się tyci plamienie w okolicach owulacji. Więc zasadniczo nie było podstaw do tych badań.
W sumie lekarz mnie nawet zachęcił do mierzenia temperatury, ale bywają wykresy idealne i co, i kupa czasem (że tak powiem). Bym się pewnie jeszcze gorzej denerwowała jeśli byłby taki wykres a ciąży ni huhu, jak to było kiedy mierzyłam aż 2 cykle (wykresy ładne, ładny skok temperatury i kiszka). Ale z drugiej strony patrząc na późne owulacje, czyli po 20dc a nawet bardzo późne (np. nasza Elaria) no to jednak to mierzenie przydaje się w takim przypadku
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:Boże ja nigdy nic nie badałam. Żadnych hormonów. I strasznie mnie to przeraża. Ze się nie uda. Ze się zbadam i ze wylezie tysiąc głupotFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyruda9215 wrote:Nawet tarczycy? Ani progesteronu? ;o
-
nick nieaktualnyruda9215 wrote:a teraz jeszcze do Lasek z długimi cyklami, późnymi owulkami. to będzie moja druga pewna tzn, że zwróciłam ma to uwagę późna owulacja około 21 dnia cyklu.Chociaż ta ciążowa z maja też napewno była późna bo zarodek zgadzał się z terminem owulacji około 20 dnia cyklu.. Nie miałam nigdy monitoringu. Sikanych testów owu zrobiłam 3 ..
Czy wasze cykle zawsze takie były? czy były kiedyś książkowe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 21:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra to jak mam całkiem spoko te wyniki to idę mojego malza obudzić i postukac. A co. Niech wie że ma żonę.
A jutro czwartek.. A piatek dzień edukacji narodowej i wolne!omnomnom.
Spokojnej nocy kochane!!!Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
-
nick nieaktualny
-
Co do mierzenia tem to faktycznie przydaje się w długich cyklach i mnie idealnie się przydała owu po clo jak sobie później uswIdomilam była ok 45 dc ! Gdybym nieierzyla to kompletnie nie wiedziała bym od kiedy mogę być w ciąży
Promyczku z czasem bedzi Ci troszkę lepiej te pierwsze dni tygodnie są najgorsze ....
Magdzie super wieści ibgratuluje synka
Laila no to dalej czekamy... jakoś ten ostatni test taki pozytywny był aby się potwierdziłoAniołek (8t) marzec 2016