Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
KammaMarra wrote:ja też jeżeli będzie mi dane, zrobię dopiero po terminie miesiączki, nie wcześniej.
vertigo, co sądzisz o moim bólu jajnika... teraz go dość mocno czuje...
może to być przedowulacyjny?
w brzuchu mamy nie tylko jajnikimnie dla przykładu boli teraz w rzucie lewego jajnika, a komórkę mam w prawym. Nie wsłuchuj się, idź się lepiej bzykać, wcale przecież nie jest powiedziane, że to jajnik Cię boli
obraz USG jednak jest łatwiej interpretować niż ból, którego właścicielki nawet nie da się zbadaćKammaMarra lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Jagus, będzie dobrze na pewno poszły na jakość, dobrze wiemy że nie liczy się ilość
A w pon masz jeszcze podgląd, czyli sa jeszcze jakieś szanse ze coś urośnie, czy po prostu czekacie aż te jajca dojrzeją? Sama mówilaś,że dziewczynom się zdażało,że w trakcie punkcji udało sie uzyskać więcej jajeczek niż na obrazie, może będzie tak i u Ciebie.
KammaMarra lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Dzięki.
vertigo wrote:w brzuchu mamy nie tylko jajnikimnie dla przykładu boli teraz w rzucie lewego jajnika, a komórkę mam w prawym. Nie wsłuchuj się, idź się lepiej bzykać, wcale przecież nie jest powiedziane, że to jajnik Cię boli
obraz USG jednak jest łatwiej interpretować niż ból, którego właścicielki nawet nie da się zbadać05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Kama nie strzelaj focha tylko mowie ci jak jest
Ból to odczucie bardzo subiektywne tylko ty je czujesz, tylko ty wiesz jakie i gdzie jest. Nikt nie moze sie wypowiedziec o twoim wlasnym bolu.
Ja już wypatrywanie bóli owulacyjnych i innych objawów dawno odpuscilam bo to sie nijak ma do rzeczywistosci. Mialas monitoring ufaj raczej w niego i pilnuj jajec
aniołek 01.02.2016r -
Nie strzelam, po prostu stwierdzam fakt, że czasem nie warto jest się o coś pytać, skoro to takie oczywiste
Mea culpa
laila_25 wrote:Kama nie strzelaj focha tylko mowie ci jak jestBól to odczucie bardzo subiektywne tylko ty je czujesz, tylko ty wiesz jakie i gdzie jest. Nikt nie moze sie wypowiedziec o twoim wlasnym bolu.
Ja już wypatrywanie bóli owulacyjnych i innych objawów dawno odpuscilam bo to sie nijak ma do rzeczywistosci. Mialas monitoring ufaj raczej w niego i pilnuj jajec05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Jagusia,
Popatrz:
- Napoleon Bonaparte - niski, TYLKO 1,6m wzrostu, a geniusz
- Szwajcaria - mały kraj, TYLKO 8 mln ludzi, a każdy chciałby tam żyć
- Prince - jeszcze mniejszy od Napoleona, TYLKO 158 cm, a bożyszcze tłumów
- Smart - najkrótszy samochód świata, TYLKO 2,5 m, a niejedna osoba dałaby za niego wiele, bo jedynie takim da się zaparkować
- pewne muzyczne forum poświęcone amerykańskiej niszowej artystce - w sumie 1000 członków, ale wśród nich TYLKO dwoje Polaków - ja i mój mąż - tam właśnie się poznaliśmy. Wystarczyło nas dwoje w tym wirtualnym zbiorowisku fanów.
A więc, kochana, jak widzisz, czasem wystarczy TYLKO TYLE, albo BARDZO MAŁO, żeby jednak się udało.
3 jest > niż 2
3 jest > niż 1
3 jest > niż 0
3 jajca = 3 szanse.
3 jajca = minimum jedno dziecko, jeśli to będzie WŁAŚNIE TO jajco.
I tego Ci życzę.
Ojojuję i przytulam, pełna wiary w powodzenie!KammaMarra, Evita, Elmo13, M@linka, Elaria, Jacqueline, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
A w tak zwanym międzyczasie dziękuję Wam za (jak zwykle skuteczne) ojojanie mnie oraz przydzielenie mi prawa do ojojywania samej siebie
Jest mi o niebo lepiej, szczególnie, że w tak zwanym międzyczasie pojawił się jakiś konkret, który już pozwala przetrwać.
Amniopunkcja w najbliższy wtorek.
Wyniki w trybie turbo (te najważniejsze dla mnie) w piątek, a może nawet w czwartek.
Wyniki poszerzone do dwóch tygodni od zabiegu.
A więc za tydzień. Max tydzień + 1 dzień powinnam wiedzieć wszystko, co da się wiedzieć przed urodzeniem dziecka.
To wspaniała perspektywa w porównaniu do rozciąganej przede mną wizji 5 tygodni czekania.Niebieskaa, Elmo13, M@linka, sy__la, Elaria, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
annak wrote:A w tak zwanym międzyczasie dziękuję Wam za (jak zwykle skuteczne) ojojanie mnie oraz przydzielenie mi prawa do ojojywania samej siebie
Jest mi o niebo lepiej, szczególnie, że w tak zwanym międzyczasie pojawił się jakiś konkret, który już pozwala przetrwać.
Amniopunkcja w najbliższy wtorek.
Wyniki w trybie turbo (te najważniejsze dla mnie) w piątek, a może nawet w czwartek.
Wyniki poszerzone do dwóch tygodni od zabiegu.
A więc za tydzień. Max tydzień + 1 dzień powinnam wiedzieć wszystko, co da się wiedzieć przed urodzeniem dziecka.
To wspaniała perspektywa w porównaniu do rozciąganej przede mną wizji 5 tygodni czekania.
aniołek 01.02.2016r -
Annak, ale szybko, wowow, tyle szczescia w tej trudnej sytuacji. I jak tu wytrzymac do konca przyszlego tygodnia...mocno mocno trzymam kciuki za Ciebie i core, silne babki jestescie, prawdziwe polskie dziolchy!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Laila co do duphastonu to ja brałam Lutek na wywołanie i odstawiłam po 5 dniach tzn tak na spokojnie jeszcze jeden dzień chyba wzielam jedną tabletkę aby nie zrobić tego zbyt gwalatownie i na szczęście nie podziałami to negatywnie wiec może spokojnie albo biez dłużej albo postaw na los jak ma być to będzie.
Jagna ja też Cię ojojuje pamiętaj że jedną komureczka wystarczy dla poczęcia dzieciątka jeśli ma się udać to twoje 3 są wystarczające a jeśli nie to nawet 10 by nie pomogłobędzie dobrze jesteś w swoim najbardziej plodnym miesiącu w końcu
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Kurde kłuje mnie szyjka. Dostałam nagrodę dyrektora
brawo ja! Weekend.
M@linka, Elaria lubią tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Niebieskaa wrote:Annak, ale szybko, wowow, tyle szczescia w tej trudnej sytuacji. I jak tu wytrzymac do konca przyszlego tygodnia...mocno mocno trzymam kciuki za Ciebie i core, silne babki jestescie, prawdziwe polskie dziolchy!
Kochana, ten tydzień to nic!
Miałam perspektywę czekania 2 tygodnie na zabieg + 3 tygodnie na wyniki. Teraz ten tydzień to się wydaje chwilka. Trudna chwilka, ale jednak.
Dziękuję Wam, Dziewuszki, że jesteście ze mną -
Asia87 wrote:Jagus, będzie dobrze na pewno poszły na jakość, dobrze wiemy że nie liczy się ilość
A w pon masz jeszcze podgląd, czyli sa jeszcze jakieś szanse ze coś urośnie, czy po prostu czekacie aż te jajca dojrzeją? Sama mówilaś,że dziewczynom się zdażało,że w trakcie punkcji udało sie uzyskać więcej jajeczek niż na obrazie, może będzie tak i u Ciebie.
Na razie trzymam kciuki za moje trojaczki,w nich siła i nadziejaAntoś IVF,Julisia natural
-
Evita wrote:Jagna no ale o co chodzi? Trzy złote jajca - trojaczki
Chyba Ci wystarczy co?
Antoś IVF,Julisia natural
-
Aniu, w czwartek przeczytam tu wpis od Ciebie: KARIOTYP PRAWIDŁOWY!!
tak samo jak wiedziałam, że przeczytam post Elarii: JEST SERDUSZKO
Trzymaj się dzielnie, a ja pozaciskam kciuki za Ciebie i Twoją córeczkę
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Jagna 75 wrote:Wszystko wyjasni sie kiedy je ze mnie wyciàgnà,muszà byc dojrzale i muszą sie zaplodnic ładnie i przetrzymac te wymagane doby.Moze jest ich tylko trzy albo az trzy w zaleznosci jakiej jakosci.Nie bede plakac,nie bede smutac,ciesze sie tym co mam,bedzie dobrze
aniołek 01.02.2016r