Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
bo jak byłam teraz we wtorek,
do ginka mówiła, że płyn świadczy o tym, że do owulacji doszło ale kurde ni ewiem czy ją dobrze zrozumiałam, że nie zawsze ciałko żół. może się wytworzyć
będę w piątek do podpytam jej dokładnie
laila_25 wrote:byl i 14dc i 19dc, czemu pytasz?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:bo jak byłam teraz we wtorek,
do ginka mówiła, że płyn świadczy o tym, że do owulacji doszło ale kurde ni ewiem czy ją dobrze zrozumiałam, że nie zawsze ciałko żół. może się wytworzyć
będę w piątek do podpytam jej dokładnie
plyn w zatoce moze wystepowac w roznych stanach i nie jest jednoznacznym dowodem na przebyta owulacje
u mnie 19dc bylo widac slad po pękniętym pecherzyku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/41b8ad06157f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 11:35
aniołek 01.02.2016r -
kurde to może za szybko tą bęte zrobiłaś...
ja przed owulacją też się staram, bo szlag wie kiedy się wstrzelić...
laila_25 wrote:u mnie owulacja jest potwierdzona, byla na 100%
plyn w zatoce moze wystepowac w roznych stanach i nie jest jednoznacznym dowodem na przebyta owulacje
u mnie 19dc bylo widac slad po pękniętym pecherzyku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/41b8ad06157f.jpg05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
>>>>>>>Vertigo
wywołuje cie
Spojrz na moja fotke z USG.
Na moje oko to jest swiezutkie po peknieciu dopiero organizujace sie ciałko żółte...
Może za wczesnie sobie zaznaczylam ta owulke. Co ty myslisz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 11:46
aniołek 01.02.2016r -
Kochane ojojajcie mnie troche bo mi smutnawo
Ja po kolejnym podglądaniu,niestety dupy nie urywa,nic wiecej nie uroslo nadal tylko trzy jajka.Troche jestem rozczarowana,ale nie zamierzam sie dołowac,nadzieja w tych trzech,moze poszly na jakosc nie na ilosc.Bede wierzyc w nie do konca,walka trwa a ja mam nadzieje ze bedą z nich dzieciaczki.Poniedzialek kolejna wizyta i prawdopodobnie punkcja we srode
Mialam sen...nie zdradze go,wyciągam z niego jakąs przepowiednie,zobaczymy czy dobrze sie zinterpretujeAntoś IVF,Julisia natural
-
Kochana,
dzieciaczki na pewno poszły na jakoś i jajeczka mają się dobrze, będzie dobrze mówię Ci :*
a ja coś się mulę...
boli mnie lewy jajnik taki ala ból owulacyjny, ale już? przecież we wtorek miałam dopiero 12mm jajka... za szybko nie... chyba, że to jakiś przedowulacyjny...cholera... to normalne? kurde wariuje... dobrze, ze jutro kolejny podgląd...
Jagna 75 wrote:Kochane ojojajcie mnie troche bo mi smutnawo
Ja po kolejnym podglądaniu,niestety dupy nie urywa,nic wiecej nie uroslo nadal tylko trzy jajka.Troche jestem rozczarowana,ale nie zamierzam sie dołowac,nadzieja w tych trzech,moze poszly na jakosc nie na ilosc.Bede wierzyc w nie do konca,walka trwa a ja mam nadzieje ze bedą z nich dzieciaczki.Poniedzialek kolejna wizyta i prawdopodobnie punkcja we srode
Mialam sen...nie zdradze go,wyciągam z niego jakąs przepowiednie,zobaczymy czy dobrze sie zinterpretuje05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Kochana, ojojuje Cie najglosniej i najmocniej jak potrafie:* Ten maluszek w Twoim avatarze tez ma taka nieco zatroskana mine, czy aby na pewno tych jaj wystarczy, ale to moze wlasnie zlote jaja, TE jaja wybrane sposrod wszystkich!
Mam nadzieje, ze Twoja wrozkowa czesc podpowiada Ci, ze bedzie dobrze. Ty jestes moim wzorem walecznej przyszlej mamy, ktora w kazdej sytuacji znajduje choc troche optymizmu. Wysylam wielkiego przytulasaKammaMarra, Evita lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Laila, ja tam widzę uwalniającą się komórkę jajową
dopiero co
a tak serio - tak - wygląda jak świeżutkie ciałko żółte albo nawet raczej świeżo pęknięty pęcherzyk zapadający się i organizujący w ciałko żółteKammaMarra lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Laila, zrobiłaś po prostu to, czego nie powinno się robić czyli nakręciłaś się przed czasem. Ja rozumiem chcicę macicy, ale sama wiesz, że przedwczesne wnioski bywają błędne. NIGDY nie testowałam przed terminem miesiączki, teraz przyjdzie mi oznaczyć betę, bo będę brać ten progesteron, ale i tak zrobię to późno.
KammaMarra lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
vertigo wrote:Laila, ja tam widzę uwalniającą się komórkę jajową
dopiero co
a tak serio - tak - wygląda jak świeżutkie ciałko żółte albo nawet raczej świeżo pęknięty pęcherzyk zapadający się i organizujący w ciałko żółte/
KammaMarra lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
KammaMarra wrote:ja też jeżeli będzie mi dane, zrobię dopiero po terminie miesiączki, nie wcześniej.
vertigo, co sądzisz o moim bólu jajnika... teraz go dość mocno czuje...
może to być przedowulacyjny?jak ktos moze cos sadzic o twoim bolu jajnika...??
moze cie bolec wszystko lacznie z "nie jajnikiem"
moze cie bolec od rozciagania jajnika przez rosnacy pecherzyk
moze od samej owulacji
a moze cokolwiek innego...tylko ty wiesz jak cie cos boli lol
aniołek 01.02.2016r -
no widzisz,
pytam tak jak i ty
każdy ma swoje problemy
laila_25 wrote:Kamajak ktos moze cos sadzic o twoim bolu jajnika...??
moze cie bolec wszystko lacznie z "nie jajnikiem"
moze cie bolec od rozciagania jajnika przez rosnacy pecherzyk
moze od samej owulacji
a moze cokolwiek innego...tylko ty wiesz jak cie cos boli lol05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:no widzisz,
pytam tak jak i ty
każdy ma swoje problemy
moze masz wzdecie, moze ciagnie cie jajnik, moze boli wyrostek no kto to wie
Mozesz czuc bol od rosnacego pecherzyka dominujacego ktory rozciaga ci jajnik, niektore kobiety tak maja.
aniołek 01.02.2016r -
no i okej, nigdy tak nie miałam dlatego pytam.
ale widzę, że źle , że pytam
także wyciszam się póki co....
laila_25 wrote:ale nikt nie moze wiedziec co ciebie boli i jak
moze masz wzdecie, moze ciagnie cie jajnik, moze boli wyrostek no kto to wie
Mozesz czuc bol od rosnacego pecherzyka dominujacego ktory rozciaga ci jajnik, niektore kobiety tak maja.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....