Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Dzień dobry
jejka jaka siara.. sobota a ja obudziłam się o 5:17 i już nie śpię.. ale wyczekałam do 6 żeby zmierzyć temp i jest ! 36,90 i jest wyznaczona owulacja przez OF więc kamień z sercaa teraz zaparzona pachnąca kawka i dzień będzie można zacząć
miłego dnia dla wszystkich babeczek *.*05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
w pierwszych słowach powodzenia dla starających, trzymam mocno kciuki !!&&& ja we wtorek idę na pakiet badań, standardowe przed ciąża powtarzam plus genetyczne. Zobaczymy co z tego bedzie. Wizyta 26.10 i jak dostaniemy zielone światło to działamy, nie moge sie doczekac
miłego dnia kochane!ps. A dzis znowu wracam do rudego
(po zabiegu potrzebowałam metamorfozy i zrobiłam sie na blond, ale nie czuje sie sobą i to bez sensu... Zmiana wyglądu nie wymaże sie wspomnień. Trzeba sie nauczyć po prostu żyć dalej swoim życiem i sie nie poddawać)
Gaduaaa, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie dzis wyspalam, jak nigdy, a teraz ogarniam dom, jak pisalam jestem sama.
Policzylam dzis ile mi zostalo luteiny i wyszlo mi, ze do piatku 21.10, a wizyte mam dopiero 25.10. Czytalam, ze nie powinno sie nagle odstawiac. Tylko skad wezme recepte, doktorek za malo mi zapisal. -
Witam się przy kawie,pogoda za oknem ponura i zimno,obiad juz przygotowany w piekarniku,niedlugo wybieram się polazic po sklepach,dzis jestem sama caly dzien wiec musze gdzies ruszyc w swiat:] Milego dnia ,kto moze,chce lub musi niech sie bzyka:*
Laila kciuki:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 10:25
KammaMarra, Gaduaaa, Madera2000 lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
wrzucam na prośbę Abby wiadomość dla Was
Quote:Nie usunelam swojego konta w afekcie czy złości. Nie jest mi ono potrzebne. Nie staram się już o dziecko. Jedyne czego żałuję to tego ze zupełnie zapomniałam. Zapomniałam powiedzieć dziękuję. A dziękuję bardzo bo bardzo mi pomoglyscie. Zapomniałam powiedzieć ze trzymam za Was wszystkie kciuki. Zapomniałam Wam powiedzieć ze ciesze się ze na Was trafiłam.
Niestety u mnie problemy są takie ze nie będę miała już dziecka. Nie odzyskam tego co straciłam. Najprawdopodobniej rozstane się z mężem. Wyprowadzam się do taty. Nie mam siły z nim mieszkać. Podniose się bo mam córkę ale nie jestem w stanie czytać forum.
Całuje Was bardzo mocno! Dobrze ze mam Gadueee na priv i mogę ją wykorzystać jako cudnego przekazywacza wieści. Przepraszam jeszcze raz ze nie pomyślałam o pozegnaniu. Buziaki i szczęścia ❤FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane nie , nadrobię znowu was.
Byłam dziś na wizycie ale to tylko było omówienie badań wydałam 100 zł, za samo przyjście , zawsze robił USG teraz nic nawet zasugerowałam o USG , a ten że nie trzeba ze ostatnio było robione , wizyta teraz 12 listopoda o 9 rano , mam zrobić znowu badania morfologię krwi , mocz i na toxo czyli wyszłam dziś z niczym , wyniki badań mam super i tyle dowiedziałam się z wizyty. -
nick nieaktualnySzczesliwa mamusia, super, ze u was wszystko dobrze. Ale nawet nie wiem, czy jest sens odpisywac, skoro nie masz czasu poczytac tego, co piszemy potem.
Niestety nie u wszystkich nas jest tak różowo. Ale wiem, ze forum pochłania mnostwo czasu, a ty masz liczną gromadkę, która cie potrzebuje.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamma, dziekuje za odzew! Najpierw napisze do doktorka, może dzieki temu wbije sie na wczesniejsza wizyte
a jak sie nie da to zagadam w naszej aptece. Zwykle ida na rękę.
Gadua, pozdrów Abby! Zyczę jej by poukładała swoje życiowe sprawy. Niektóre wrzody potrzebują przecięcia. Może trafiła na złego partnera, więc lepiej się rozstać. Chociaż mnie to smuciGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Elaria wrote:Kamma, dziekuje za odzew! Najpierw napisze do doktorka, może dzieki temu wbije sie na wczesniejsza wizyte
a jak sie nie da to zagadam w naszej aptece. Zwykle ida na rękę.
Gadua, pozdrów Abby! Zyczę jej by poukładała swoje życiowe sprawy. Niektóre wrzody potrzebują przecięcia. Może trafiła na złego partnera, więc lepiej się rozstać. Chociaż mnie to smuciFabianCyprian
Tymuś
-
A ja z okazji dnia dziecka utraconego kupiłam sobie piękna figurę śpiącego dziecka aniolka. Dziś zaczął by się 29 tc. ;( to będzie długi i ciężki dzień.
U mnie mnóstwo białego śluzu. Więc pewnie po owulacji.Justa87 lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Hej witam się . Dziś bardzo słabo się czuje. Wszystko robię na raty z przerwami na leżenie. Wstaje coś porobię chwilkę i uciekam do łóżka bo ciężko mi siedzieć o staniu nie wspomnę. Miałam dziś wybrać się do sklepu bo buty zimowe lecz nie wiem czy dam rade
-
Haana wrote:Dziewczyny, świadomość że zaraz mam zacząć starania ach strach nigdy już nie minie. Ale wiem, że trzeba próbować. Kwas foliowy, acard, clexane 7 szt. już czeka na odpowiedni moment. W ogóle o co chodzi z clexane, że tak ciężko to dostać?! Gin sam mówił aby wcześniej już wykupić, załatwiłam u siebie w miasteczku, ale był problem.
Odnośnie acardu mam normalnie brać, dziś wzięłam pierwszą tabletkę. Wyczytałam, że dziewczyny biorą od owulacji, niektóre odstawiają na @. Bierze któraś?
Aniu kochana, przykro mi czytając takie wiadomości od Ciebie, mega zdziwienie szok. Mimo wszystko wierze, że będzie szczęśliwie u Ciebie.
Hej, czy gin zapisal dla Ciebie clexane tylko ze wzgledu na mutacje mthfr czy na Pai takze? Tez mam ta mthfr 1298 heterozygote i zastanawiam sie czy to moglo byc przyczyna moich 2 poronien. -
nick nieaktualnyM@linka wrote:Hej witam się . Dziś bardzo słabo się czuje. Wszystko robię na raty z przerwami na leżenie. Wstaje coś porobię chwilkę i uciekam do łóżka bo ciężko mi siedzieć o staniu nie wspomnę. Miałam dziś wybrać się do sklepu bo buty zimowe lecz nie wiem czy dam rade
M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madera2000 wrote:Hej, czy gin zapisal dla Ciebie clexane tylko ze wzgledu na mutacje mthfr czy na Pai takze? Tez mam ta mthfr 1298 heterozygote i zastanawiam sie czy to moglo byc przyczyna moich 2 poronien.
-
Elaria wrote:Moze odpuść sobie zakupy w weekend. Bylam tydzien temu, tłok, hałas, nie ma gdzie usiąść, obsługa powolna. W powszedni dzień ludzi mniej, sprzedawcy mają czas doradzić, poszukać. Ja bym szła po niedzieli.
ale jako sprzedawca również proponuję wizytę w tygodniu. Nieco spokojniej, ale nie ma zasady.
M@linka lubi tę wiadomość