Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Vertigo mogę lactovaginal sobie poaplikować trochę? jak myślisz? chyba jestem po owulacji więc nie powinno przeszkadzać co?
a czemu miałabyś nie móc? Jak czujesz, że masz potrzebę, to możeszCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
vertigo wrote:a czemu miałabyś nie móc? Jak czujesz, że masz potrzebę, to możesz
nigdy nie używałam ale to ostatnie cyto wyszło takie niejednoznaczne więc może warto ..
czekałam właśnie po owu żeby w czymś jej nie przeszkodzić tymi tabsami.. więc tak for incase pytam czy nie zaszkodze sobie terazFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ktore sa po zabiegu czy mialyscie podobnie jak ja? 7 wrzesnia zabieg, tydzień pozniej znow krwawienie, miesiac pozniej znow krwawienie, tydzien po ostatnim znow krwawienie. I w koncu sama nie wiem czy ja mam miesiaczke czy nie. PomozcieKażda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
Monika1357 wrote:Dziewczyny, ktore sa po zabiegu czy mialyscie podobnie jak ja? 7 wrzesnia zabieg, tydzień pozniej znow krwawienie, miesiac pozniej znow krwawienie, tydzien po ostatnim znow krwawienie. I w koncu sama nie wiem czy ja mam miesiaczke czy nie. Pomozcie
tydzień po zabiegu może być krwawienie, ogólnie przez ten okres 6 tygodni po zabiegu to może być naprawdę różnie; istotna jest jakość tego krwawienia, kolor krwi, intensywność - ja miałam najpierw trochę plamienia, potem krwawienia, potem przez kilka dni cisza, potem wzięłam distreptazę z diklofenakiem przeciwzapalnie, przeciwzrostowo i znowu zaczęłam plamić i wydalać mnóstwo bardzo nieładnych resztek, które w innym wypadku z powodzeniem wszczepiłyby się w moją macicę; potem miałam plamienie, a potem baaaardzo intensywną miesiączkę, po której miałam już normalny cykl, który zakończył się dla mnie typowo po 29 dniach
myślę, że powinnaś się zgłosić do ginekologa, bo trudno wyczuć które z tych Twoich krwawień czym są; generalnie po zabiegu powinno się iść choćby po to, żeby ocenić jak wygląda endometriumWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 21:24
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Elaria wrote:Ja siedzę sama w domu, mąż na weekendowym szkoleniu, córka u dziadków, a ja nie mogę sobie miejsca znaleźć. I to bym porobiła, tamto obejrzała, to poczytała, a ogólnie to mi nudno.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:tak sobie pomyślałam że profilaktycznie może warto...
nigdy nie używałam ale to ostatnie cyto wyszło takie niejednoznaczne więc może warto ..
czekałam właśnie po owu żeby w czymś jej nie przeszkodzić tymi tabsami.. więc tak for incase pytam czy nie zaszkodze sobie teraz
no nie zaszkodzisz sobie, to przecież tylko bakterie kwasu mlekowego
czy poprawią cytologię, to szczerze wątpię
ale mogę zakwasić środowisko pochwy, więc jeśli co do owulacji nie masz jeszcze pewności, to może wstrzymaj się z minutę, bo plemniki pozabijaszCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Gaduaaa wrote:I w dodatku w tv nic nie ma.. Hehe
a mąż w garażu... nuuudaFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
vertigo wrote:no nie zaszkodzisz sobie, to przecież tylko bakterie kwasu mlekowego
czy poprawią cytologię, to szczerze wątpię
ale mogę zakwasić środowisko pochwy, więc jeśli co do owulacji nie masz jeszcze pewności, to może wstrzymaj się z minutę, bo plemniki pozabijaszi ze zapytalam.. No kurcze nie wiem co to za infekcja mogła być czy jest bo nie mam objawów żadnych.. A zrobili mi ją w ciąży.. Chciałam wziąć te vagical na rumianku one są takie przeciwzapalne delikatnie ale sana nie wiem bo a zaleceniach na wyniku cyto jest tylko że powtórzyć za 36 mcy... I takie to głupie trochę dla mnie
FabianCyprian
Tymuś
-
KammaMarra wrote:No i ja juz po 13dc pecherzyk 16mm
Ponic przyrost dobry od wtorku gdzie mial 11-12mm.
Wiec mam probowac bez pregnylu co sadzicie?
Jak dojade do chaty wrzuce foty
Nie rozumiem czemu miałabyś próbować NA pregnylu, przecież starasz się o ciążę krótko i zaszłaś już w jedną, zatem nie rozumiem z jakiego powodu miałabyś nie pękać swoich jajekbardzo przyzwoity pęcherzyk, pewnie pęknie za kilka dni sam, a jak nie pęknie to też ma do tego prawo - co któryś pęcherzyk nie pęka nawet zdrowym kobietom (może wcale nie bez powodu, może niesie wadliwą komórkę jajową i może dostaje sygnał, żeby jej nie wywalić w jajowód). Ja jestem ogromnym przeciwnikiem zbędnego ingerowania w naturę, brania leków bez potrzeby i w ogóle medykalizowaniu całego tego procesu zachodzenia i utrzymywania ciąży. Leki mają działania niepożądane. Wszystkie. Bez wyjątku.
ruda9215 wrote:i jeszcze nie ma nowego odcinka American horror strony na necie...
a mąż w garażu... nuuuda
ja chyba też udam się z nudów na ruchankodobranoc
PS. może jeszcze coś napiszę, zastanowię sięCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Gaduaaa wrote:No widzisz jak dobrze ze mi to napisałaś
i ze zapytalam.. No kurcze nie wiem co to za infekcja mogła być czy jest bo nie mam objawów żadnych.. A zrobili mi ją w ciąży.. Chciałam wziąć te vagical na rumianku one są takie przeciwzapalne delikatnie ale sana nie wiem bo a zaleceniach na wyniku cyto jest tylko że powtórzyć za 36 mcy... I takie to głupie trochę dla mnie
o matko, aleś się uczepiła, no normalna infekcjapowtórzyć za 36 miesięcy, czyli w normie
vertigo wrote:Nie rozumiem czemu miałabyś próbować NA pregnylu, przecież starasz się o ciążę krótko i zaszłaś już w jedną, zatem nie rozumiem z jakiego powodu miałabyś nie pękać swoich jajek
bardzo przyzwoity pęcherzyk, pewnie pęknie za kilka dni sam, a jak nie pęknie to też ma do tego prawo - co któryś pęcherzyk nie pęka nawet zdrowym kobietom (może wcale nie bez powodu, może niesie wadliwą komórkę jajową i może dostaje sygnał, żeby jej nie wywalić w jajowód). Ja jestem ogromnym przeciwnikiem zbędnego ingerowania w naturę, brania leków bez potrzeby i w ogóle medykalizowaniu całego tego procesu zachodzenia i utrzymywania ciąży. Leki mają działania niepożądane. Wszystkie. Bez wyjątku.
Tak pytam bo ona dala mi recepte ale jak zaczelysmy gadac to ona uznala ze to dobry przyrost od wtorku i kazala starac sie od dzisiaj plus 3 dni. We wtorek jadr na kontrole cxy pekl.ale prawy jajnik tak sie schowal ze masakra 15 min soe meczyla. Najpierw mowi o kurde w lewym jiz nic nie ma.a ja no super co owulacja byla ? Jakim cudem.. A porem na prawy patrzy i mowi ti tez nic nie ma. Ale meczyla je ze 20 min i okazalo sie ze tak sie prawy jajnik schowal ze nie widac bylo tego pecherzyka i nagle sie pojawił ❤
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....