Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
annak wrote:
M@linko,
Pisałaś wczoraj o różnych tematach uniwersalnych, ale nic nie wspominałaś o swoich aktualnościach - jak się czujesz, jak Twoje gabaryty? A w ogóle to czy po ostatniej środowej wizycie nie masz jakiegoś nowego foto Dominika? Szukam narzeczonego dla mojej córkiA baaardzo lubię Wrocław
Dziękuję ze pytasz. Ja bardzo lubię WarszawęGratuluję córeczki
moje gabaryty ulala hehe ja przy wzroście 173 waze juz prawie 75kg-tyle co na wylocie w ciąży pierwszej tej donoszonej. Niestety należę do tych co tyja od patrzenia na jedzenie. Strasznie niefajny metabolizm.
Nie mam nowego foto. Wczoraj byliśmy na połówkowym. Niestety nic nie widziałam bo ekran byl popsuty, ale wiem ze na ten czas dobrze jest i to mi wystarczy.
Dziś bylam na kontrolnym wymazie. Wyniki w następnym tygodniu...Po polowkowym odważyłam sie poszykować rzeczy dla Dominika i wyszlo na to ze juz mamy wszystko w sumie oprócz wózka. Zaczęliśmy w tym tyg chodzić do szkoły rodzenia. To tyle co u mnieciągle walczę ze strachem o szyjkę, wycieki wód i wszystko co wiąże się z przedwczesnym porodem i ogolnie stanem zdrowia nienarodzonego ale też staram się być dobrych myśli.
-
annak wrote:
Działające z mężami,
Jakieś relacje dla nas?
Bo o foto to nie pytam
hi hi no foto nie mam
alewczoraj było i przedwczoraj też
mam wrażenie że moja owu była wczoraj bo do popołudnia mega mnie jajcory bolały a po południu kompletnie nic.. więc myślę że już po wypuszczeniu jajcorów
tempk się utrzymuje ale to jeszcze nie to co być powinno.. więc czekam na skok
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja też z profesji nauczyciela
idzie kuje za życzenia ;* ja trafiłam na cudowna szkole z cudownym ludźmi. i dzis z okazji Dnia Edukacji narodowej pojechała ciotka do Marcelka. Niech ciotke poczaruje to może uda się zajść i utrzymać
wygląda na to że chyba dziś mam owulacje. Chociaż w sumie nie jestem pewna czy nie była w nocy bo dziś rano już 37. Ale oprócz tempki i lekkiego kłucia brak objawów. Wcinam acard. To będzie znowu długi cykl bo dziś jest 21 dzień.. Kiedyś robiłam już testy w tych dniach.. A teraz dopiero owulkaa. Matko Bosko.. ;(
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
vertigo wrote:Mój pęcherzyk nadal czeka, teraz ma 22/22mm, chyba był trochę źle zmierzony ostatnio jak patrzę na skan (wyjechał znacznik i wyszło, że ma 20mm, a myślę, że miał max 17-18mm)
dziłajcie, działajcie
ja juz chyba po... zazdro że mozesz podglądaćFabianCyprian
Tymuś
-
ruda9215 wrote:Ja też z profesji nauczyciela
idzie kuje za życzenia ;* ja trafiłam na cudowna szkole z cudownym ludźmi. i dzis z okazji Dnia Edukacji narodowej pojechała ciotka do Marcelka. Niech ciotke poczaruje to może uda się zajść i utrzymać
wygląda na to że chyba dziś mam owulacje. Chociaż w sumie nie jestem pewna czy nie była w nocy bo dziś rano już 37. Ale oprócz tempki i lekkiego kłucia brak objawów. Wcinam acard. To będzie znowu długi cykl bo dziś jest 21 dzień.. Kiedyś robiłam już testy w tych dniach.. A teraz dopiero owulkaa. Matko Bosko.. ;(
ale chyba już też po owu.. zobaczymy jutro czy temp się podniesieFabianCyprian
Tymuś
-
Alisko, jak wczesniej się stymulowałam (3 lata temu) to same nie pękały, w ogóle nie miałam owu, ale chyba byłam wtedy w ogóle źle zdiagnozowana.
Teraz mam nieregularne cykle i raz owu jest raz jej nie ma, dlatego ginek dobry człowiek dla pewności,żeby nie marnować cyklu obiecał pregnyl tak dla pewności
Oj to Was testujących za 2 tyg też będzie sporoOby w waszej kumulacji były zwyciężczynie, najlepiej wszystkie!
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia87 wrote:Alisko, jak wczesniej się stymulowałam (3 lata temu) to same nie pękały, w ogóle nie miałam owu, ale chyba byłam wtedy w ogóle źle zdiagnozowana.
Teraz mam nieregularne cykle i raz owu jest raz jej nie ma, dlatego ginek dobry człowiek dla pewności,żeby nie marnować cyklu obiecał pregnyl tak dla pewności
Oj to Was testujących za 2 tyg też będzie sporoOby w waszej kumulacji były zwyciężczynie, najlepiej wszystkie!
będzie tu się działo *.*FabianCyprian
Tymuś
-
vertigo wrote:oj jak mnie już wkruwia to zachodzenie w ciążę...
liczyłam na to, że dzisiaj wetknę sondę i zobaczę piękną lożę po pęcherzyku i będzie można zakończyć ten cyrk, a tu dupa
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Abby Nasza usunęła konto.... ale mam nadzieję że zrobiła to pod wpływem emocji i za chwilę do Nas wróci pod nową odsłoną z nową rezerwą energii !
O nie...
Co się stało?
Abby,
....?
-
nick nieaktualnyOj, Abby wyszła po angielsku?
Dziękuję za życzenia z okazji Dnia Nauczyciela.
Moja szkoła nie była taka zła do czasu wywalenia starego dyrektora, dało się żyć i bywało fajnie. A od powołania nowej to tylko równia pochyła. Ta nowa do spółki z wójtem zaorała szkołę i wprowadziła bardzo złą atmosferę. Nie będę paznokci strzępić na to babsko. Przeżyliśmy Hitlera, Stalina, przeżyjemy i to. Nikt wiecznie wójtem i dyrektorem nie jest.
Dziś po pracy poszłam sama do lasu na spacer, włączyłam audiobooka i szłam, szłam... Piękne słońce, grzyby po ostatnich deszczach wylazły, ale zostawiłam w spokoju bo nie mam na nie apetytu. Niech rosnąA najładniejsze są muchomory!
-
vertigo wrote:Oj Abby, Abby - w zeszłym miesiącu było to samo, ale bez usuwania konta...szkoda
emocjonalnie pewnie dziewczyna na podłodze, byśmy ją podniosły, co nie?
mam nadzieję że wróci.. i że to usunięcie konta było pod wpływem emocji.. kurczę..FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyDziewczyny, Vertigo możecie ocenić?
Euthyrox 25 (pół tabletki włączone od 03.08 br.)
TSH 1,350 µIU/ml 0,270 4,200 N
FT3 3,16 pg/ml 2,00 4,40 N
FT4 1,34 ng/dl 0,93 1,70 N
anty-TPO 8,04 IU/ml 0,00 34,00 N
FT4: 1,22
Gin kazał sam regulować w zależności od wyniku.
TSH wydaje mi się ładnie spadło, szkoda tylko, że mimo wszystko FT4 nie rośnie.
Uważacie, że powinnam zostać przy mojej dawce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 17:08
-
Alisa wrote:Dziewczyny, Vertigo możecie ocenić?
Euthyrox 25 (pół tabletki włączone od 03.08 br.)
TSH 1,350 µIU/ml 0,270 4,200 N
FT3 3,16 pg/ml 2,00 4,40 N
FT4 1,34 ng/dl 0,93 1,70 N
anty-TPO 8,04 IU/ml 0,00 34,00 N
FT4: 1,22
Gin kazał sam regulować w zależności od wyniku.
TSH wydaje mi się ładnie spadło, szkoda tylko, że mimo wszystko FT4 nie rośnie.
Uważacie, że powinnam zostać przy mojej dawce?
Wgląda dobrze
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
nick nieaktualny