Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaria wrote:Ja sie dzis wyspalam, jak nigdy, a teraz ogarniam dom, jak pisalam jestem sama.
Policzylam dzis ile mi zostalo luteiny i wyszlo mi, ze do piatku 21.10, a wizyte mam dopiero 25.10. Czytalam, ze nie powinno sie nagle odstawiac. Tylko skad wezme recepte, doktorek za malo mi zapisal.Antoś IVF,Julisia natural
-
Elaria jakby co mam zapas w domu luteiny. Jak będzie trzeba dawaj znać to ci wyślę
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Jagna dziekuje za zainteresowanie
Powoli staje na nogach staram sie nie myslec nie wspominac na razie. Mam tez dolki ale wtedy albo maz jest obok jal poduszka do wyplakania albo siostra i razem ryczymy.
Szczerze wkurwia mnie jak slysze o postepach dziadka meza. Po prostu zrzera mnie zazdrosc ze on zyje a moj tata juz nie.
-
W srode idziemy na usg i zobaczymy ta mala akrobatke
Chyba musze zaczac torbe szykowac bo wydaje mi sie ze do terminu nie dojdziemy. Mala tak juz sie stawia napina i czuje mega ucisk na spojenie lonowe ze az boli jak chodze.
Modle sie aby poczekala chociaz do listopada -
Gaduaaa przekaż proszę Abby i moje podziękowanie - bo czytając jej posty nieraz szczerze śmiałam się w monitor - niech jej się ten dołek w końcu zwróci w podwójnej wartości w stabilnym i szczęśliwym życiu na jakie zasługuje.
Elaria też mam lutke jakby co więc też mogę wysłać
M@linka Też myślę że po niedzieli będzie lepiej bo cuda się dzieją w sklepach, zwłaszcza jak masz słabsza formę dzisiaj.
Jagna tak jest jak piszesz, niestety.
A tak przy okazji cieszę się że po chwilowym spadku wróciłaś znowu na drogę niegasnacego optymizmu. Podziwiam Twoja wolę walki i poświęcenie i ten spokój który z Ciebie bijeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 14:13
M@linka, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiam reszte dziewczyn,M@linko buty nie uciekną a ty musisz odpocząc,nic na sile.
Mamuska jestes usprawiedliwiona,szkoda ze usg nie było,zawsze to milo popatrzec na bąbelka.
Ruda,czasem dobre te zmiany ale rudy to taki osobliwy kolor,pasuje do upartej dązącej do celu kobietyM@linka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Macie racje z zakupami. Coś tąpnęło i dzis czuje sie pierwszy raz od ponad półtora miesiąca jak przez caly trymestr pierwszy. Mam nadzieję ze to jednodniowy spadek formy. Miałam dziś iść na cmentarz i zapalić światełko dla Aniołków. Może jak mąż wróci to mnie tam zabierze.
Od wczoraj Dominik tak szaleje od czasu do czasu, ze juz widać gołym okiem. Jego kuksańce potrafią juz zaboleć
Jagienko śledzę Twoja drogę do maleństwa i bardzo Ci kibicuję.
Zresztą wszystkim naszym kochanym staraczkom również
Maggda, Elmo - ale mi Wasze ciaze lecąElmo przyznam sie bez bicia ze bylam pewna ze niedawno robiłaś test a tu juz drugi trymestr
Mamusia fajnie ze wrocilas po chyba dluzszej nieobecności do nas
Brakuje mi tu Arlety i Nadzieji cos dawno ich nie czytałam.
-
Madera2000 wrote:Hej, czy gin zapisal dla Ciebie clexane tylko ze wzgledu na mutacje mthfr czy na Pai takze? Tez mam ta mthfr 1298 heterozygote i zastanawiam sie czy to moglo byc przyczyna moich 2 poronien.
Masz tą mutację co ja,jest najlżejsza ze wszystkich,ona raczej nie jest przyczyną..
bierz kwas foliowy najlepiej metylowany albo w Femibionie,Inofolicu jest trochę.
M@linka jak sobie przypomnę jaka Ty byłaś wytrwała i odważna w tym zachodzeniu w ciąże..to naprawdę podziwiam Cię..naprawdę
Ja może tak za 1,5 tyg będę mieć owulkę i boję się strasznie
chyba rzeczywiście lepiej było być w tym ciągu
Odpoczywaj
Jagna hoduj hoduj,trzymam kciuki żeby się udało
Laila teraz Twój czas,musi Ci się udaćM@linka lubi tę wiadomość
-
M@linka nawet nie wiedziałam że coś o mnie napisałaś a właśnie chciałam też Tobie coś napisać..
Chyba mamy jakąś więz ze sobą
Ale fajnie że już tak czujesz małego,super,mi Twoja ciąża tak leci że aż nie mogę uwierzyć że już półmetek.
teraz dostrzegam że dla mnie czas czekania na dobre wyniki był jak na jawie,masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 14:41
M@linka lubi tę wiadomość
-
Arletka mamy mamy- w tym samym czasie tracilysmy nasze promyczki nadzieji... Cieszę się ze u Ciebie też sytuacja powoli się klaruje. Kiedy rozpoczynacie starania? To ja podziwiam Cię ze te wytrwałość i konkrety w działaniu! Zrobilo to na mnie duże wrażenie
Arleta lubi tę wiadomość
-
M@linka a mi jak leci ta ciaza szybko to szok. Wczoraj siostra byla na kawie i sie pyta czy jestem przygotowana juz w razie czego a ja tak na nia spojrzalam i mysle mysle i no .... W czarnej ciemnej dupie jestem bo jedynie mam lozeczko rozstawione
-
nick nieaktualnyMaggda, tyle ostatnio miałaś na głowie, więc przygotowania do porodu zeszly na dalszy plan.
W ciąży z córką nic mi się nie chciało szykować. Bałam sie, jak to bedzie i chciałam, by sobie siedziała w brzuchu jak najdlużej.
Teraz czuję, że chciałabym wszystko miec już gotowe, ale oczywiście dłuuugo nie pozwolę sobie na żadne zakupy. Cały czas się boję. -
Arleta wrote:Masz tą mutację co ja,jest najlżejsza ze wszystkich,ona raczej nie jest przyczyną..
bierz kwas foliowy najlepiej metylowany albo w Femibionie,Inofolicu jest trochę.
M@linka jak sobie przypomnę jaka Ty byłaś wytrwała i odważna w tym zachodzeniu w ciąże..to naprawdę podziwiam Cię..naprawdę
Odpoczywaj
Laila teraz Twój czas,musi Ci się udać
Biore ju femibion natal 1 (formy metylowane) od kilu dni. Boje sie tylko ze to nie wystarczy zeby utrzymac kolejna ciaze. Patrzylam tu na ovu i widze ze duzo dziewczyn z ta mutacja ma jednak wlaczone clexane i acard. W sumie wiekszosc badan na krzepliwosc wyszla pozyywna czekam tylko na pc przeciw fosfatyloinozytowi i pc przeciw protrombinie. Moze tam cos bedzie.
-
Arleta wrote:Masz tą mutację co ja,jest najlżejsza ze wszystkich,ona raczej nie jest przyczyną..
Odpoczywaj
Laila teraz Twój czas,musi Ci się udać
Biore ju femibion natal 1 (formy metylowane) od kilu dni. Boje sie tylko ze to nie wystarczy zeby utrzymac kolejna ciaze. Patrzylam tu na ovu i widze ze duzo dziewczyn z ta mutacja ma jednak wlaczone clexane i acard. W sumie wiekszosc badan na krzepliwosc wyszla pozyywna czekam tylko na pc przeciw fosfatyloinozytowi i pc przeciw protrombinie. Moze tam cos bedzie.