Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja poronilam w maju. W tą najpiękniejsza pogodę.. I poniekąd obwiniam za to poronienie moja chorobę właśnie.. Tzn zaczęło się od zapalenia krtani.. Potem zatoki i skończyło na zapaleniu płuc i poronienie.. Żadnen lekarz nic mi nie dał konkretnego bo do 12 tygodnia nie można.. Herbata... Witaminy.. Płukanie solą. A jak poronilam do dostałam taki antybiotyk że miałam wszystkie skutki uboczne plus zapalenie miesnia przyzebrowego czy coś takiego.. A teraz jak wcinam imbir i miód i witaminy i w ogóle dbam o siebie i się trzymam a wszyscy w koło chorzy to ciazy nie ma.Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Haana wrote:Dziewczyny, pewnie będzie to głupie co zaraz napisze, ale...
warto zachodzić w ciąże na zimę? Jest jakiś najlepszy odpowiedni miesiąc na zachodzenie w ciąże? Z tego względu, że zima to choroby, przeziębienia itp. ja w sumie dwie ciąże miałam w zimowej porze. Ja pitole, ale sobie ostatnio wkręcam....
Dobra wysyłam, najwyżej się pośmiejecie
Haana, zachodz w ciaze jak sie uda! ja probowalam nastawic na konkretny miesiac, w No jak sie kogos zapytalam to byla odpowiedz: przed 30 wrzesnia, najlepiej tuz przed wakacjami lub w wakacje. I co? i poronilam. A potem to juz nie udawalo sie byc w ciazy na zawolanie.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
A sobie czekam w kolejce do Endo mam nadzieję ze moje wyniki są ok bo do 11 zmagalam się z głodem a jak zjadłam to męczą mnie mdłości bllle I jak tu kobiecie dogodzić .... ?mam smaczne bułeczki w torbie z wisienkami ale nie mam skała ich zjeść...
Aniu czekamy ....Aniołek (8t) marzec 2016
-
Pewnie Ania załatwia już te swoje sprawy, nic złego sie nie dzieje. A z dobrymi wiadomościami napisze na pewno zaraz jak się dowie.
Słuchajcie ostatnio jakieś pasmo złych wiadomościznowu pewno będe ryczeć. Kloegi żony znajomy z pracy stracił dziecko, zmarło dziś w nocy miało 7 miesięcy, od urodzenia miało problemy z oddychaniem, a dziś w nocy najpewniej się udusiło. Czemu takie rzeczy się dzieją...
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
sy__la wrote:Asia
Dlaczego takie Maluszki muszą odchodzić?przecież to Dziecko miało prawo żyć...
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
-
roma wrote:Ja ze względu na wzrost zaczęłam nosić buty na wysokich obcasach już w 8 klasie. Zaskutkowało to tym, że jak na jakiejś wycieczce zrobię kilka kilometrów na płaskich butach to mnie piszczele bolą - tak se nogi skrzywdziłam
ale nie mogę się przełamać i chodzić na płaskim bo się czuję głupio, na co dzień zapierdalam na 10 cm szpilkach i tak mi w tym wygodnie że nawet na zakupy tak jeżdżę
Haha to musisz wyglądać jak milion dolców na co dzień
Ja najdłużej wytrzymuje tak koło 4-5 godzin w szpilkach i to takich max 6-7 cm (nie tylko siedząc! chodzi mi raczej o chodzenie, np. jak wychodzę na jakąś imprezę potańczyć itd.) potem to już mnie tak śródstopie nawala, że nie daję rady i muszę zmienić na baleriny. Także ja Ci zazdroszczę tej umiejętności śmigania w obcasach bez bólu, bo szpilki uwielbiam, wyglądam w nich bosko, tylko czuję się (a raczej moje stopy) do dupy -
O dyskusja o wzroście i wadze
Ja mam podobno 172cm i przed ciążą z córką pare lat już ważyłam 55-56kg, po ciąży jakiś czas spadło nawet do 54, potem waga wróciła na te 56-58kg, od roku jest tak 59-60 kgMąż ma jakoś 185cm
Aniu - jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 13:29
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Skrzacie Trochę też kwestia doboru butów - takie szpile muszą być dobrze wyprofilowane, polecam Wojasa, mają na prawdę wygodne szpilki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 13:30
skrzat1988 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
a ja mam niskiego męża i dupa ze szpilkami :p z reszta tak się przyzwyczaiłam do płaskich,że długo na obcasach nie wytrzymuje.
Elaria i bardzo dobrze a we wtorek dowiesz się ze z dzidzią ok i dalej na zwolnienie. pij duzo oczywiście w miare możliwości, bidulko i do łóżka.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
-
Zgadzam się z Romą, też polecam Wojasa, mają super wygodne buciki i mięciutką skórę.
Gamma - pewnie dadzą Ci antybiotyk?? Chyba na tym etapie to nie za dobrze, bo niedługo poród... trzymam kciuki za szybkie wyleczenie!
Elaria - odpoczywaj Kochana, należy Ci się to. Dbaj o siebie i Maluszkamoże we wtorek już gin da Ci zwolnienie ciążowe?
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny