Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja chyba najwyższa? 173.. I do ślubu ważyłam 59.. Najmniej jak wróciłam z Holandii 55.. Ale to była anoreksja.. A teraz 68... Bo cóż.. Ćwiczenia są bleee.. Żarcie mniam... Wszędzie autem..
Dziś 28 dzień cyklu. Normalnie dziś była by @ ;( a tu dupa.. Cycki bolą i jeszcze nawet nie urosły.. Więc do @ jeszcze hoho...Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
nick nieaktualny
-
ruda9215 wrote:To ja chyba najwyższa? 173.. I do ślubu ważyłam 59.. Najmniej jak wróciłam z Holandii 55.. Ale to była anoreksja.. A teraz 68... Bo cóż.. Ćwiczenia są bleee.. Żarcie mniam... Wszędzie autem..
Dziś 28 dzień cyklu. Normalnie dziś była by @ ;( a tu dupa.. Cycki bolą i jeszcze nawet nie urosły.. Więc do @ jeszcze hoho...
u mnie też 173/174 - zależy jak kto zmierzy
Ej, a może zepniemy się jakoś, żeby trochę zrzucić i nabrać zdrowych nawyków przed ciążą? Razem będzie raźniej, a startujemy z podobnego poziomu
Ruda Aniu - to pewnie niezła laska z CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 11:15
-
nick nieaktualny
-
Ja chętnie przyjmę to co Wy chcecie zrzucić! Dycha by się przydała, czekam tylko aż dostępna będzie opcja przeszczepu tkanki tłuszczowej bo żadne diety, odżywki, i inne wymysly nic nie dają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 11:44
_Hope_ lubi tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Jeszcze nie ma wiesci? z walacym sercem lece przez watek...wygonilam prawie ostatnia osobe z gabinetu, zeby wreszcie zajrzec.
Skrzacie, lyzwiarka figurowa pasuje mi do Ciebie idealnie, miodzio!
my z mezem mamy juz pomysl na tegoroczny prezent gwiazdkowy: sprzet do winyli:) to taka magia! u mnie to on jest specem od muzyki.
Pysia, a Ty jak tam? objawy ciazowe sa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 12:03
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Ulli ja bym Ci oddała, ale tak rozważam czy se w cyce nie przeszczepić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 11:46
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ależ ja głupia. Gapię się właśnie na zdjęcia z wczorajszego usg i oprócz zdjęcia jajnika ze zmierzonym pęcherzykiem jest też zdjęcie z pomiarem endo - 0.83. A myślałam że nie zmierzył... No dupy nie urywa ale jak na 9 dc tragedii chyba nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 12:02
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ja idę na podgląd jajek 26, trochę nie planowane,ale ze gin mówił że akurat odpowiednią pora to zobaczymy. Chociaż nie wiem jakie musiałyby być przy tak krótkim cyklu jak mój ostatnio. Z endokrynolog zawsze miałam problemy ale łykam olej z wiesiołka i jakby coś tam działałNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Niebieskaa wrote:Vertigo, a Ty jak tam? masz czas na podgladanie czy dzisiaj tez duzo roboty?
dużo roboty mam, pracuję cały dzień, teraz mam chwilę przerwy akurat
ale będę sprawdzać w międzyczasieCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Dziewczyny, pewnie będzie to głupie co zaraz napisze, ale...
warto zachodzić w ciąże na zimę? Jest jakiś najlepszy odpowiedni miesiąc na zachodzenie w ciąże? Z tego względu, że zima to choroby, przeziębienia itp. ja w sumie dwie ciąże miałam w zimowej porze. Ja pitole, ale sobie ostatnio wkręcam....
Dobra wysyłam, najwyżej się pośmiejecie -
Haana wrote:Dziewczyny, pewnie będzie to głupie co zaraz napisze, ale...
warto zachodzić w ciąże na zimę? Jest jakiś najlepszy odpowiedni miesiąc na zachodzenie w ciąże? Z tego względu, że zima to choroby, przeziębienia itp. ja w sumie dwie ciąże miałam w zimowej porze. Ja pitole, ale sobie ostatnio wkręcam....
Dobra wysyłam, najwyżej się pośmiejecie
nie mam w tym nic śmiesznego, od lat już są duże badania, które pokazują, że odsetek poronień w miesiącach jesienno-zimowych jest większy a w okresie letnim ogólnie rodzi się mniej dzieci (o kilka - kilkanaście procent - to jest duży odsetek)
dlatego w tym czasie wszystkie te kobiety, które pracują w dużych skupiskach ludzkich, z dziećmi, w szpitalach, przychodniach powinny być bezwzględnie odsunięte od pracy na okres pierwszych 12 tygodni
warto zachodzić w ciążę w tym czasie, jak zawsze, natomiast powinno się ten okres po prostu być w domu - nie zarazisz się tak szybko infekcją mając styczność z domownikami, co mając styczność z masą innych ludziHaana lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
To ja sobie raczej zimę odczekam mimo wszystko, nie tylko z tego względu co powyżej pisałam.
Oby tylko mój nowy lekarz nie zapomniał co ze mną sobie ustalił kiedy będzie pozytywny test ciążowy.