Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaczuszka86 wrote:Elaria mam taki off topik:
kiedyś wspominałaś mi o jakimś serialu typu fantasy...Pamiętasz tytuł??
Mam tydzień urlopu, chętnie coś pooglądam
Jagna, za parę dni będziemy przebierać niecierpliwie nóżkami. -
nie kochana to nie ten ale właśnie jak mi tłumaczyłaś to było to coś podobnego chyba. Oglądałaś to chyba w necie i z tego co pamiętam bardzo lubisz ten serial/film.
Jagna już nie mogę się doczekać wyniku
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
nick nieaktualny
-
Kaczuszka86 wrote:nie kochana to nie ten ale właśnie jak mi tłumaczyłaś to było to coś podobnego chyba. Oglądałaś to chyba w necie i z tego co pamiętam bardzo lubisz ten serial/film.
Jagna już nie mogę się doczekać wyniku -
nick nieaktualnykiti, ujawniaj się częściej
Kiedyś faktycznie mówiłam coś o American Horror Story, nie skojarzyłam, bo to nie jest serial fantasy tylko horror, no i nie jest u mnie na szczycie listyAle też dobry, choć naprawdę mroczny.
kiti lubi tę wiadomość
-
Elaria faktycznie teraz dopiero skojarzyłam dziewczynę z Twojego awataru z Grą o tron. Ubóstwiam ten serial, a odkryłam go całkiem niedawno
Właśnie kończę oglądać 6stą serię (obejrzałam wszystkie serie w miesiąc) i rozpaczam nad tym, że mam przymusowy rok przerwy w czekaniu na 7
-
Ehh głupia Ja. Elaria to jednak gra o tron
właśnie wygrzebalam to z twojego pamiętnika. Muszę zerknąć jutro w necie
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
nick nieaktualnyskrzat1988 wrote:Elaria faktycznie teraz dopiero skojarzyłam dziewczynę z Twojego awataru z Grą o tron. Ubóstwiam ten serial, a odkryłam go całkiem niedawno
Właśnie kończę oglądać 6stą serię (obejrzałam wszystkie serie w miesiąc) i rozpaczam nad tym, że mam przymusowy rok przerwy w czekaniu na 7
Skrzacie to miałaś sporo frajdy oglądając całość w tak krótkim czasie. Ciekawe, ile razy zbierałaś szczękę z podłogi -
http://www.gazetakrakowska.pl/plebiscyt/karta/klasa-i-b-sp-nr-20-nowy-sacz,35845,1626471,t,id,kid.html
Dziewczynki pomożecie?
Gdzie ja mam szukać jak tu tyle znajomości mam.. -
Mój synek bierze udział w konkursie na najfajniejszą klasę...
Byłabym bardzo wdzięczna za oddanie codziennie 1 głosu (za darmo) do 21.X -
nick nieaktualnyProszę, nie obraź się, Arletko, ale jestem przeciwniczką takich konkursów właśnie przez to, że wynik głosowania nie ma najczęściej nic wspólnego z rzeczywistością. Rezultaty zależą głównie od ilości zwerbowanych do głosowania osób. Kiedyś jeszcze głosowałam, jak znajomi na naszej klasie (FB nie był popularny) przesyłali linki, by głosować na ich dzieci (zdjęcia, prace konkursowe itd), ale w końcu tak się zaroiło od tych konkursów, że poczułam przesyt i przestałam reagować.
Proszę, wiedz, że nie piszę tego złośliwie. Takie mam zdanie. Ale ktoś może mieć inne i też jest ok. -
Elaria nie ma sprawy
wszyscy tak robią więc nie ma szans wygrać taka klas którą "ktoś" naprawdę zna.. my jako rodzice walczymy bo nagrody są naprawdę fajne i dzieciaczki napewno by miały frajdę.kto ma ochotę to pomoże
-
skrzat1988 wrote:Elaria faktycznie teraz dopiero skojarzyłam dziewczynę z Twojego awataru z Grą o tron. Ubóstwiam ten serial, a odkryłam go całkiem niedawno
Witam w klubie oczekujących na 7 -
Arleta wrote:http://www.gazetakrakowska.pl/plebiscyt/karta/klasa-i-b-sp-nr-20-nowy-sacz,35845,1626471,t,id,kid.html
Dziewczynki pomożecie?
Gdzie ja mam szukać jak tu tyle znajomości mam..Arleta lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural